Νέα

Ποιό είναι το αγαπημένο σας ουίσκυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
αντε ρε μαλακα μπολντη που θιχτηκες,βλαμμενε......μας εχεις αραδιασει οτι μαλακια λενε τα αντρικα κοσμοπολιταν του νετ και ψαχνεσαι για νταραβερι ολη την ωρα...καλα σε ειπε το πουλακι ,ψοφας για λιγη προσοχη μαλακα ,ε μαλακα...

Ως kayamaru igano ο Σαββίδης έγραφε τα ίδια και χειρότερα

Εντάξει,μιλάμε βεβαια για άτομο που έβριζε γυναίκες και μετά το γυρισε βρίζοντας άντρες,και κατα δήλωση του δεν εχει φίλους

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
"Φτωχάλα" ο ένας, "αλκοόλα" ο άλλος,

ένας ζακ λείπει απ' το κάδρο να του σπάσουμε το κρανίο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ως kayamaru igano ο Σαββίδης έγραφε τα ίδια και χειρότερα

Εντάξει,μιλάμε βεβαια για άτομο που έβριζε γυναίκες και μετά το γυρισε βρίζοντας άντρες,και κατα δήλωση του δεν εχει φίλους

Γινε πρωτα αντρας καημενο φοβισμενο ανθρωπακι και μετα ξαναελα να μας πεις τις παπαριες σου.

Δεν σε εχω ενοχλησει ποτε, δεν υπαρχει ουτε ενα ποστ που να εχω πει κατι για εσενα.

Σε καθε ποστ οπου βρεθεις, μιλας με προσβολες για εμενα, τι αλλο χρειαζεται για να καταλαβουμε το ποσο προβληματικος εισαι;

Εισαι τοσο χεστης που απο πριν ξεκινησεις να γραφεις συνεχως τις παπαριες σου για εμενα, κλειδωσες τα μηνυματα σου στο να μη μπορω να σου στειλω...φαντασου το ποσο τιποτενιος εισαι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Γινε πρωτα αντρας καημενο φοβισμενο ανθρωπακι και μετα ξαναελα να μας πεις τις παπαριες σου.

Δεν σε εχω ενοχλησει ποτε, δεν υπαρχει ουτε ενα ποστ που να εχω πει κατι για εσενα.

Σε καθε ποστ οπου βρεθεις, μιλας με προσβολες για εμενα, τι αλλο χρειαζεται για να καταλαβουμε το ποσο προβληματικος εισαι;

Εισαι τοσο χεστης που απο πριν ξεκινησεις να γραφεις συνεχως τις παπαριες σου για εμενα, κλειδωσες τα μηνυματα σου στο να μη μπορω να σου στειλω...φαντασου το ποσο τιποτενιος εισαι.

Πάλι δεν πήρες τα ψυχοφαρμακα σου.

Εδώ μέσα οι μισοί σε κράζουν.
Χαίρομαι που μου απαντάς,ο τρόπος γραφης σου δείχνει τα κόμπλεξ σου που δεν εχεις αποβάλλει.
Καλά σε είπε attention whore το πουλί.

Α,και τα πμ μου δεν τα ανοίγω για ηλίθιους. :birdman:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γινε αντρας ρε πρωτα και μετα ελα να πεις τις παπαριες σου.

Φοβισμενο ανθρωπακι, αυτο εισαι.

Ψυχωτικη συμπεριφορα και μιζερια, αυτο βγαζεις σε καθημερινη βαση σε ολα τα νηματα.

Δεν σε εχω ενοχλησει ποτε και συνεχως γραφεις με μισος για εμενα, προβληματικος τρολακιας εισαι.

Τα πατημενα σκατα στο παρκο εχουν μεγαλυτερη αξια απο τις παπαριες που γραφεις.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Γινε αντρας ρε πρωτα και μετα ελα να πεις τις παπαριες σου.

Φοβισμενο ανθρωπακι, αυτο εισαι.

Ψυχωτικη συμπεριφορα και μιζερια, αυτο βγαζεις σε καθημερινη βαση σε ολα τα νηματα.

Δεν σε εχω ενοχλησει ποτε και συνεχως γραφεις με μισος για εμενα, προβληματικος τρολακιας εισαι.

Τα πατημενα σκατα στο παρκο εχουν μεγαλυτερη αξια απο τις παπαριες που γραφεις.

Θα σε δούμε καμια μερα στο δελτίο των 8 ρεεε

Linemaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Η τρέλα του τρελού είναι ότι δεν είναι τρελός... ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ. - ΤΡΕΛΟΣ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γελανε και οι πετρες με αυτα που συνεχιζεις και γραφεις.

Συνεχισε μονος σου τις τρολιες, βαριεμαι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Linemaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
10
Πόντοι
1
σκέφτηκα να το βάλω εγώ άλλα δεν ταιριάζει με τον νικναμε μου, έτσι είπα να σου το γράψω μπας και το βάλεις εσύ :cool2:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
σαββιδη να ανοιξω ενα νημα για φαγια να ανεβασεις καμια φωτο με φοντο το σαη και λεζαντα "ετσι προτιμω το οσετρα χαβιαρι μου μετα το μεσημεριανο ουισκι με φουντουκια";
Ποια φουντουκια ρε πουλι ..... δεν εχεις καταλαβει οτι τα ψυχοφαρμακα που εχει κανει prescription ο γιατρος ή στην μαμα του ή στη αλλοδαπη που πληρωνει να τον ξεσκατιζει και να ναι 'ζευγαρι', τα κατεβαζει μαζι με τις μπουκαλες ..... εχει μπερδεψει το τοσο αλκοολ που πινει ο μπεκροκανατας μαζι με τις χημικες ιδιοτητες των χαπιων και πλεον εχει ξεφυγει τελειως ο ερμος..... δεν τον βλεπετε ....ειναι πλεον ολοφανερο ..... και μονο η αδιακοπη επαναληψη ολων αυτων που λεει .... το ειχα καταλαβει απο καιρο οτι κατι τρεχει .... αλλα τωρα που βγηκαν στην φορα οι αναμιξεις με ουισκια κανει πλεον ΜΠΑΜ .....Χρηστο πασα μου , μην τα ανακατευεις , βρε πουλακι μου ομορφο..... αφου στο λεει και ο γιατρος.....νταξει δεν ημουν μπροστα οταν στο ειπε.... αλλα , τι διαολο ? ... σιγουρα θα στο ειπε ..... θα το καταλαβε ο ανθρωπος.....ψυχοφαρμακα ειναι ...επηρεαζουν αναστολεις και νευροδιαβιβαστες του οργανισμου .....και συ αιντε κατω ολα με τα ουισκια , μαζι ...... ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ .....μια ζωη για δεσιμο , ΣΕ ΟΛΑ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ποια φουντουκια ρε πουλι ..... δεν εχεις καταλαβει οτι τα ψυχοφαρμακα που εχει κανει prescription ο γιατρος ή στην μαμα του ή στη αλλοδαπη που πληρωνει να τον ξεσκατιζει και να ναι 'ζευγαρι', τα κατεβαζει μαζι με τις μπουκαλες ..... εχει μπερδεψει το τοσο αλκοολ που πινει ο μπεκροκανατας μαζι με τις χημικες ιδιοτητες των χαπιων και πλεον εχει ξεφυγει τελειως ο ερμος..... δεν τον βλεπετε ....ειναι πλεον ολοφανερο ..... και μονο η αδιακοπη επαναληψη ολων αυτων που λεει .... το ειχα καταλαβει απο καιρο οτι κατι τρεχει .... αλλα τωρα που βγηκαν στην φορα οι αναμιξεις με ουισκια κανει πλεον ΜΠΑΜ .....Χρηστο πασα μου , μην τα ανακατευεις , βρε πουλακι μου ομορφο..... αφου στο λεει και ο γιατρος.....νταξει δεν ημουν μπροστα οταν στο ειπε.... αλλα , τι διαολο ? ... σιγουρα θα στο ειπε ..... θα το καταλαβε ο ανθρωπος.....ψυχοφαρμακα ειναι ...επηρεαζουν αναστολεις και νευροδιαβιβαστες του οργανισμου .....και συ αιντε κατω ολα με τα ουισκια , μαζι ...... ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ .....μια ζωη για δεσιμο , ΣΕ ΟΛΑ

:2funny:

Έσβησε και το πόστ στις 17:01 που μου έγραψε διάφορα γλυκόλογα

Και η απάντηση στο κείμενο σου

Τυπε παίρνεις στα σοβαρά τον Σαββίδη?
Μην τρελενεσαι, ο τύπος είναι του γιατρού.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πετυχε η μιξη, βγηκε πολυ καλο το blend.

Για τη παρασκευη ενος λιτρου:

300 ml Johnnie Walker green label

300 ml Talisker dark storm

200 ml Dalmore 12

200 ml Cardhu gold reserve

Σε γυαλινο μπουκαλι του ενος λιτρου.

Πολλα τα αρωματα, δυνατη γευση και σταθερη εξασθενιση της επιγευσης με τον ιδιο ρυθμο απο γουλια σε γουλια, δεν "σβηνει" αμεσως αλλα δεν σε γεμιζει γρηγορα. "Σβηνει" ομορφα στο χρονο που πρεπει ωστε να ειναι ευχαριστη η ποση του και να θες ακομα ενα.

Περιμενω να ερθει ξυλινο βαρελακι των 5 λιτρων, θα βαλω μεσα λικερ για μερικους μηνες, μετα κονιακ για 6 μηνες και μετα ξανα το ιδιο μειγμα για 2 εβδομαδες.

Θεωρω οτι θα εχω καλυτερα αποτελεσματα, πιο ανεβασμενα τα επιπεδα των φρουτων σιγουρα, πιθανον να ειναι και πιο εντονες οι οξυτητες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
e8b6638f77fcd243d59f185aad99f0d7.png

887EY.png