Επισκέπτης
Ο Γάλλος στρατηγός Μαιζόν έδιωξε από την Πελοπόννησο τον Ιμπραήμ.Και τότε πως γίναμε ανεξάρτητο κράτος; Θαύμα, θαύμα...
Διαβάζεις επιλεκτικά ή μου φαίνεται;;;
Ο Γάλλος στρατηγός Μαιζόν έδιωξε από την Πελοπόννησο τον Ιμπραήμ.Και τότε πως γίναμε ανεξάρτητο κράτος; Θαύμα, θαύμα...
τελικα πλουσιοι Ελληνες φτιαχναν τα σχολεια η η εκκλησια μας?ναι αμέ, είχε ανάγκη ο Φωτάκος τότε να γράφει ψεύδη για να τονώσει το εθνικό φρόνημα ενός λαού που είχε μόλις αποτινάξει τον τουρκικό ζυγό
Για τον ρολο της εκκλησιας στο ζητημα της εκπαιδευσης εχουν μιλησει και γραψει παρα πολλοι,που κατειχαν κατα πολυ υπευθυνοτερες θεσεις...
Ο Γάλλος στρατηγός Μαιζόν έδιωξε από την Πελοπόννησο τον Ιμπραήμ.
Διαβάζεις επιλεκτικά ή μου φαίνεται;;;
Απο την μια εχουμε λοιπον μια μαρτυρια και απο την αλλη τον επισημο ιστορικο του Πατριαρχειου,με πολυγραφοτατο εργο...
Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του...
Με την βοηθεια του κρυφου σχολειου βεβαιως...με την βοηθεια της εκκλησιας μας...ναι αμέ, είχε ανάγκη ο Φωτάκος τότε να γράφει ψεύδη για να τονώσει το εθνικό φρόνημα ενός λαού που είχε μόλις αποτινάξει τον τουρκικό ζυγό
Απο την μια εχουμε λοιπον μια μαρτυρια και απο την αλλη τον επισημο ιστορικο του Πατριαρχειου,με πολυγραφοτατο εργο...
Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του...
Εχείς μία δυσκολία κατανόησης κειμένου μου φαίνεται....Αφού χάσαμε στρατιωτικά, ο Μαιζόν γιατί ήρθε;
Αλήθεια, κατάφερε ο Μαιζόν να τα βάλει με οθωμανούς + αιγυπτίους ταυτόχρονα;
gastez
Εχείς μία δυσκολία κατανόησης κειμένου μου φαίνεται....
Χωρίς τον Μαιζόν Επανάσταση καπούτ,αντιλαβού;;;
ο Ιμπραιμ μας πηδηξε με μολις 7000 στρατιωτεςΑφού χάσαμε στρατιωτικά, ο Μαιζόν γιατί ήρθε;
Αλήθεια, κατάφερε ο Μαιζόν να τα βάλει με οθωμανούς + αιγυπτίους ταυτόχρονα;
[move] [/move]Ενδιαφέρον...
Εσυ ΔΕΝ τον εμπιστευεσαι δλδ?τελικά το Πατριαρχείο είναι πουλημένο ή όχι, και αν ναι εμπιστεύεσαι τις πληροφορίες ενός πουλημένου και δωσίλογου???
αποφασίστε επιτέλους, όχι όποτε σας συμφέρει κωλοτούμπες...
Ορίστε;;;@mr.x .. Τοσα χρονια που εχεις φαει την προπαγανδα του ΚΚ Ελλαδιτας, δεν ειχα ελπιδες για κατι καλυτερο. Σηκω τωρα ορθιος και φωναξε ΗΡΩΑΣ!
Αυτα προτιμουν να μην τα πολυαναφερουν οι ελληνοψυχοι...ο Ιμπραιμ μας πηδηξε με μολις 7000 στρατιωτες
και οταν στην ναυμαχια του Ναβαρινου καψανε οι συμμαχοι τον τουρκοαιγυπτιακο στολο και για να μην πεσει στα χερια του Μαιζον την εκανε
Με την βοηθεια του κρυφου σχολειου βεβαιως...με την βοηθεια της εκκλησιας μας...
"Ο Γ. Καρράς αναφέρει χαρακτηριστικά:
Ο Τούρκος δυνάστης δεν αναμείχθηκε άμεσα στα προβλήματα της παιδείας. Με τα «προνόμια» μάλιστα που παραχώρησε μετά την άλωση στον πατριάρχη και ιδίως με τη δικαιοδοσία στα εκπαιδευτικά και θρησκευτικά ιδρύματα, τη λειτουργία και τη διαχείριση τους, έδωσε, στην ουσία, ελευθερία στα γράμματα. Η καλλιέργεια της βυζαντινής παράδοσης, των ελληνικών γραμμάτων και της ορθοδοξίας εξυπηρετούσε τα συμφέροντά του. Ενίσχυε την διαχωριστική γραμμή που ήθελε με κάθε τρόπο να διατηρήσει μεταξύ των νέων ευρωπαϊκών περιοχών της αυτοκρατορίας του και της Δύσης, με την οποία δεν είχε τώρα πλέον σταθερά σύνορα και κανένα φυσικό στοιχείο δεν εμπόδιζε τη διακίνηση ανθρώπων, άρα και ιδεών, τις οποίες τόσο φοβόταν.
Γ. Καρράς, Οι θετικές Επιστήμες στον Ελληνικό χώρο σ. 29."
Ορίστε;;;
Σε έχασα!!!
Είμαι βραχνιασμένος!!!καν'το και σκάσε