Νέα

Ποινή ισόβιας για τους ειδικούς φρουρούς στην υπόθεση Αλ. Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα καμμιά εικοσαρια νικς που ανέφερε ο υπερπόντικας ο φιλήσυχος και ο ντιν-νταν να είναι ΟΛΟΙ μαλάκες και μόνο αυτοί να είναι οι έξυπνοι...

κάτι δεν μου πάει καλά.. μάλλον βλέπουν τον κόσμο ανάποδα..
Παιζει και το αλλο,να ειναι δυο τρια ασπονδυλα που ανοιγουν κλωναρια...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δεν το γύρισα στην τρελλή. Όντως θα έχω μειωμένη συμμετοχή στο site.

Όσο για το χαρακτηρισμό "αναρχοάπλυτοι", σύ είπας... Εγώ δεν είπα

Θα σ'άνοιγα κουβέντα τώρα αλλά έχε χάρη που δεν έχω χρόνο.

Μπορεί να σε πμιάσω κάποια στιγμή ως απέλπιδα προσπάθεια για χάρη των παλιών καλών καιρών που λέγαμε και δυο κουβέντες.

Πηγάδες ανοίγουν βασικά γιατί δεν είστε και πολύ ανεχτικοί στη διαφωνία...

Αγκάλες αγκάλες........

Ξέρω γω τι λέω.

Με τέτοια πιστοποιητικά αντικομμουνισμού έχουν φτιαχτεί καριέρες και καριέρες.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ok ok, το ομολογώ:είμαι κλώνος του supermouse και ικανοποιώ την απωθημένη κρυφή πλευρά του χαρακτήρα του που επιθυμεί να πηγαίνει πάντοτε με την αλήθεια.

Θα σε δαμάσω  :birdman: :birdman: :birdman:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έβαλα 2 πιο σκληροπυρηνικούς μπροστά σου να ικανοποιηθεί ο supermouse. Κατα τα άλλα στα προκαταρκτικά μαθήματα από τα δικά σου χείλη κρεμόμασταν.

Κάτσε να δούμε βέβαια και τους άλλους καθηγητές. Με δυό μέρες μαθημάτων τί συμπέρασμα τα βγάλεις.

ΥΓ: Έχω πληροφορίες ότι ο πρύτανης θα φέρει HotScorpios για το μάθημα "Από την Υφαλοκρηπίδα στην ΑΟΖ: Βασικαί έννοιαι - Ιστορικό"

Ευχαριστώ!
Για όσους έχασαν τα πρώτα μαθήματα, θυμίζω ότι διδάσκω "Δομή, όργανα και λειτουργίες του αντιεξουσιαστικού παρακράτους", "μεθοδολογία της αριστέρης προπαγάνδας 1 1917- 1974" και "μεθοδολογία αριστερής προπαγάνδας 2 1974- σήμερα"...

Θα σ'άνοιγα κουβέντα τώρα αλλά έχε χάρη που δεν έχω χρόνο.

Μπορεί να σε πμιάσω κάποια στιγμή ως απέλπιδα προσπάθεια για χάρη των παλιών καλών καιρών που λέγαμε και δυο κουβέντες.

Αγκάλες αγκάλες........

Ξέρω γω τι λέω.

Με τέτοια πιστοποιητικά αντικομμουνισμού έχουν φτιαχτεί καριέρες και καριέρες.....

Ίσως μέχρι το 1974 και πάλι με πολλές επιφυλάξεις...
Τις καρριέρες και ιδίως περιουσίες που έχουν φτιάξει ουκ ολίγοι με τον τίτλο του "αγωνιστή" (αν κοτσάρουν και του πολυτεχνείου, ακόμη καλύτερα) οι μετεμφυλιοπολεμικοί δεκσοί δεν τις έχουν δει ούτε μέσω του διαστημικού τηλεσκοπίου χαμπλ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Άιντε να καθίσω να το διαβάσω και αυτό...

Εγώ ποιός υποψιάζεσαι ότι είμαι; Ή ποιός υποψιάζεσαι ότι είναι εγώ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τις καρριέρες και ιδίως περιουσίες που έχουν φτιάξει ουκ ολίγοι με τον τίτλο του "αγωνιστή" (αν κοτσάρουν και του πολυτεχνείου, ακόμη καλύτερα) οι μετεμφυλιοπολεμικοί δεκσοί δεν τις έχουν δει ούτε μέσω του διαστημικού τηλεσκοπίου χαμπλ...

αχαχαχαχα  :rockon:

το μεγαλυτερο καλαμπουρι ειναι να υποστηριζεις ατομακια που κανανε φαγοποτι ενω εσυ ησουν εισαι και θα εισαι στην απεξω  :2funny:

και ειναι καθολικο καλαμπουρι, γιατι γελανε ολοι με σενα, και οι φαγοποτες και οι μη  :grin:

υ.γ. το δευτερο ενικο προσωπο δε παει στον ισιο εννοειται  ;)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Από 11ης Οκτωβρίου ενεστώτος έτους ξεκίνησε το ακαδημαϊκόν έτος στο campus ΥΠΟΓΑ! Εκεί θα διδαχθώ γράμματα σπουδάματα του Θεού τα πράματα από εκλεκτούς καθηγητάς όπως Rafman, memosan, str81977, stekas72, tramountana, streetwalker και άλλους επισκέπτες καθηγητές. Το πρώτο έτος έχει τα εξής βασικά μαθήματα:

• [li]Προπαγάνδα Ι και ΙΙ[/li]
    [li]Ζατρίκιον - Βασικαί Κινήσεις και Στρατηγικαί[/li]
    [li]Το Ξανθόν Γένος Των Ελλήνων - Είμεθα Άρειοι!!![/li]

Ενώ στο τέλος θα κληθώ να σχολιάσω ένα κεφάλαιο του βιβλίου "MEIN KAMPF"

Μετά Τιμής,

Φυλήςυχος Πολίτης

Το πρώτο έτος έχει επίσης και τα εξής βασικά μαθήματα:

1. Ελληνική  Μακεδονική Ιστορία
2. Ο Αγώνας του Έθνους μας κατά των κουμμουνιστο συμμοριτών
3.  Η 5η Ολομέλεια του ΚΚΕ και οι «Σλαβομακεδόνες» 

Τα παραπάνω θα διδάξω εγώ.  Να είσαι συνεπής στις παραδόσεις, απουσίες δεν θα ανεχθώ.....

Μετά Τιμής,

stekas72  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:offtopic:
Σημίτης,Ανδρουλάκης,Πάγκαλος κτλ από αριστερά...

Από δεξία;;; :think:

(Να μαθαίνω κ τίποτα) :grin:

το μεγαλυτερο καλαμπουρι ειναι να υποστηριζεις ατομακια που κανανε φαγοποτι ενω εσυ ησουν εισαι και θα εισαι στην απεξω  :2funny:

και ειναι καθολικο καλαμπουρι, γιατι γελανε ολοι με σενα, και οι φαγοποτες και οι μη  :grin:
Καλή ώρα μερικά μοσχάρια....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

To ωραίο είναι πως προσωπικά ΗΜΟΥΝ στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, ας πούμε αγωνιστής, (χαβαλέ κάναμε, αλλά ένα δίκιο το είχαμε) και όλους αυτούς τους ξέρω από πρώτο χέρι.
Δεν βαριέσαι και άμα ξέρεις να παίζεις με τις αγορές κάνεις περιουσία (ιδίως άμα σου έχουμε αφήσει κάμποσα για "μαγιά"  ;) ) και έχεις και την αξιοπρέπειά σου.

Αλήθεια ρε υπερποντικέ νόμιζα πως είχαμε αναπτύξει μια αμοιβαία "εκτίμηση" και θα με συμπεριελάμβανες κι εμένα στην λίστα των "δεξών", αλλά τίποτα!
Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανένα σήμερα...

Επισκέπτης
To ωραίο είναι πως προσωπικά ΗΜΟΥΝ στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, ας πούμε αγωνιστής, (χαβαλέ κάναμε, αλλά ένα δίκιο το είχαμε) και όλους αυτούς τους ξέρω από πρώτο χέρι.
Δεν βαριέσαι και άμα ξέρεις να παίζεις με τις αγορές κάνεις περιουσία (ιδίως άμα σου έχουμε αφήσει κάμποσα για "μαγιά"  ;) ) και έχεις και την αξιοπρέπειά σου.
Να πας για βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ρε συ έχεις τα φόντα!!! :cheesy:

Επισκέπτης
Πολυ εξαιρετικα και εντελως αφιερωμενο...

Η τάξη της αριθμητικής
"Σχεδόν ντρέπομαι", είπε η Σίσυ Τζουπ διστακτικά. "Αλλά σήμερα, για παράδειγμα, ο κύριος Μπνιξτοπαιδόπουλος μας εξηγούσε κάτι για την φυσική ευημερία."
"Μάλλον εθνική εννοούσε", παρατήρησε η Λουίζα.
"Α, ναι. Αλλά, το ίδιο δεν είναι;" ρώτησε ντροπαλά η Σίσυ.
"Αφού αυτός είπε εθνική, καλύτερα να το λες και συ έτσι", απάντησε η Λουίζα, με το στεγνό  και αποστασιοποιημένο της ύφος.
"Εθνική ευημερία. Και είπε:Τώρα,αυτή η τάξη είναι ένα έθνος. Και σ' αυτό το έθνος υπάρχουν 50.000.000 σε χρήμα. Δεν είναι πλούσιο αυτό το έθνος; Κορίτσι υπαριθμόν 20, δεν είναι πλούσιο αυτό το έθνος, και δεν βρίσκεσαι σε κράτος που ευημερεί;"
"Και συ τι απάντησες;", ρώτησε η Λουίζα.
"Δεσποινίς Λουίζα, είπα ότι δεν ήξερα, ότι νομίζω ότι δεν μπορώ να γνωρίζω αν ήταν πλούσιο έθνος ή όχι, εκτός και αν γνώριζα ποιος είχε τα λεφτά, και αν μου ανήκαν κάποια απ' αυτά. Αλλά αυτό δεν είχε καμμία σχέση. Δεν ήταν στα νούμερα, καθόλου", είπε η Σίσυ, σκουπίζοντας τα μάτια της.
"Έκανες μεγάλο λάθος", παρατήρησε η Λουίζα.
"Ναι, δεσποινίς Λουίζα, το ξέρω τώρα ότι ήταν λάθος. Μετά ο κύριος Μπνιξτοπαιδόπουλος είπε ότι θα με ξαναεξέταζε. Και είπε:Αυτή η τάξη είναι μια μεγάλη πόλη, και μέσα της ζουν ένα εκατομμύριο κάτοικοι, και μόνο 25 πεθαίνουν από την πείνα στους δρόμους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Τι παρατηρείς για αυτή την αναλογία; Και εγώ παρατήρησα-δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτε καλύτερο-ότι νομίζω ότι πρέπει να είναι το ίδιο δύσκολο για αυτούς που πεθαίνουν από την πείνα, είτε οι υπόλοιποι είναι ένα εκατομμύριο, είτε είναι ένα δισεκατομμύριο. Και αυτό λάθος ήταν."
"Φυσικά ήταν."
Charles Dickens, Σκληροί καιροί, 1854.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
...θα με συμπεριελάμβανες κι εμένα στην λίστα των "δεξών", αλλά τίποτα...

Εντάξει, ο τίτλος του "δεκσού" είναι για λίγους. Ξεκίνα αν είναι από τους πιο εύκολους τίτλους και ανεβαίνεις στην ιεραρχία.
Εδώ δεν σ' έχει πει "χίτη" η πάπια και "ψεύτη" η σαύρα... έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου.

Επισκέπτης
Αλήθεια ρε υπερποντικέ νόμιζα πως είχαμε αναπτύξει μια αμοιβαία "εκτίμηση" και θα με συμπεριελάμβανες κι εμένα στην λίστα των "δεξών", αλλά τίποτα!
Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανένα σήμερα...
Χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει.

Μην το ξεχασεις αυτο,ε?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Να πας για βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ρε συ έχεις τα φόντα!!! :cheesy:

Ναι ρε σύ! Το σκέφτομαι. Το φλερτάρω το ΠΑΣΟΚ τελευταία, αλλά αυτό το "Σοσιαλιστικό" στον τίτλο με "χαλάει".
Θα μου πεις μήπως και αυτοί το πιστεύουν; Αλλά είναι θέμα "αισθητικής" και κυρίως αναφορών και μνήμης.
Μου θυμίζει το Κατύν, τα Γκουλάγκ, τη Στάζι, τους Ερυθρούς Χμερ. Δεν μου πάει...

Αλλά αν το αλλάξει ο Γιωργάκης το όνομα του "μαγαζιού" που του άφησε ο μπαμπάς, πήγα καρφωτός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom