lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Από 11ης Οκτωβρίου ενεστώτος έτους ξεκίνησε το ακαδημαϊκόν έτος στο campus ΥΠΟΓΑ! Εκεί θα διδαχθώ γράμματα σπουδάματα του Θεού τα πράματα από εκλεκτούς καθηγητάς όπως Rafman, memosan, str81977, stekas72, tramountana, streetwalker και άλλους επισκέπτες καθηγητές. Το πρώτο έτος έχει τα εξής βασικά μαθήματα:
[li]Προπαγάνδα Ι και ΙΙ[/li]
[li]Ζατρίκιον - Βασικαί Κινήσεις και Στρατηγικαί[/li]
[li]Το Ξανθόν Γένος Των Ελλήνων - Είμεθα Άρειοι!!![/li]
Ενώ στο τέλος θα κληθώ να σχολιάσω ένα κεφάλαιο του βιβλίου "MEIN KAMPF"
Μετά Τιμής,
Φυλήςυχος Πολίτης
Και οχι μονοι...dugujao,lakis33(θεος!),sbl,whitey(1-1000),arcans80,hotscorpios,bastounovlahos,james70 και τοσοι αλλοι...Ξεχασες τους μαλακες kosnik26 και stamatis57.
Ξεχασες τους μαλακες kosnik26 και stamatis57.
Σα μπέμπης κάνεις ρε πούστη μου!
Τόσο πολύ σε ενδιαφέρει η άποψη ημών των αναρχοάπλυτων που θίχτηκες και το γύρισες στην τρελή?
Ξεχασες τους μαλακες kosnik26 και stamatis57.
Και οχι μονοι...dugujao,lakis33(θεος!),sbl,whitey(1-1000),arcans80,hotscorpios,bastounovlahos,james70 και τοσοι αλλοι...
το έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι πληθαίνουμε, έτσι δεν είναι?
Είπαμε ρε παιδιά θα έχει και επισκέπτες καθηγητές.
ΥΓ: Ντουγκουτζάο; ΑΑΧΑΧΑΧΑ τί θα διδάσκει, ιατροδικαστική επιστήμη;
Ε, άμα του βγάλετε μαύρο πιστοποιητικό φρονημάτων, ούτε να παντρευτεί μετά δεν μπορεί!
Και οχι μονοι...dugujao,lakis33(θεος!),sbl,whitey(1-1000),arcans80,hotscorpios,bastounovlahos,james70 και τοσοι αλλοι...
και φυσικά υπάρχει .. οι αναρχοάπλυτοι είναι λίγοι αλλά φωνακλάδες...Και είμαστε και νεαρότεροι σε ηλικία...
Ρε λες να υπάρχει ελπίδα;
με συγκινείς μπορώ να πω...
Υπονοείς κάτι για τα υπόλοιπα νικς που αναφέρει;
δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα καμμιά εικοσαρια νικς που ανέφερε ο υπερπόντικας ο φιλήσυχος και ο ντιν-νταν να είναι ΟΛΟΙ μαλάκες και μόνο αυτοί να είναι οι έξυπνοι...
κάτι δεν μου πάει καλά.. μάλλον βλέπουν τον κόσμο ανάποδα..
Αφου εισαι μαλακας, πως να καταλαβεις?
και φυσικά υπάρχει .. οι αναρχοάπλυτοι είναι λίγοι αλλά φωνακλάδες...
Σα μπέμπης κάνεις ρε πούστη μου!
Τόσο πολύ σε ενδιαφέρει η άποψη ημών των αναρχοάπλυτων που θίχτηκες και το γύρισες στην τρελή?
Μόνο όταν έρθουμε στα πράματα...
Μέχρι τότε δεν έχει να φοβάται.
Ανοίγουν πολλές αγκάλες με τέτοια μαύρα πιστοποιητικά.
Αν σε ξεχασα, συγγνωμη. Θα του στειλω π.μ να σε βαλει και σενα στη λιστα.
Οχι. Απλα να συμπληρωσει και αυτα τα δυο.. Αν σε ξεχασα, συγγνωμη. Θα του στειλω π.μ να σε βαλει και σενα στη λιστα.
Είμαι ήδη δεύτερο όνομα- τακτικός καθηγητής στην υπόγα...