αχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααχαλαρωσε ρε μαλακα...κοντευει 6...σχολαει..
τι μαλάκα είναι
μπα τηγκανειρος σιγά σιγά
κανα γαμωσταυρίδι ακόμα με κανένα μουνόπανο
αχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααχαλαρωσε ρε μαλακα...κοντευει 6...σχολαει..
Πέρσι η κομμουνιστική εκπομπή "Η μηχανή του χρόνου" είχε αφιέρωμα στη συγκεκριμένη υπόθεση και μας ενημέρωσε πως ο Μελίστας ζει στην Πάτρα και ουδείς ποτέ τον ενόχλησε.Γιατί νομίζω ότι αυτό ο ήρωας( ) την έκανε για Αμερική να νοσηλευτεί τάχα για ψυχικό τραύμα....
σε πεντε εξι χρονια η ελλαδα θα χει ξεκαθαρισει απο ελληνες μεταξυ 25-40...σε πέντε εξη χρόνια θα έχει ξεκαθαρίσει η χώρα από τα αγριόχορτα.. οπότε θα κυκλοφορεί χωρίς κανένα πρόβλημα...
Εντάξει καλά.... αν η υπόθεση εκδικάζονταν 2-3 χρόνια πήγε Αμερική για νοσηλεία τάχα μου αλλά 2-3 φέξε μου κ γλίστρησε...Πέρσι η κομμουνιστική εκπομπή "Η μηχανή του χρόνου" είχε αφιέρωμα στη συγκεκριμένη υπόθεση και μας ενημέρωσε πως ο Μελίστας ζει στην Πάτρα και ουδείς ποτέ τον ενόχλησε.
Σημεία και τέρατα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα.
4) Η εφημερίδα "Αδούλωτη Μάνη" (ο Κορκονέας κατάγεται από τη Μάνη) εδώ και δύο χρόνια έχει ανοίξει λογαριασμό και συγκεντρώνει χρήματα υπέρ του Κορκονέα. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε την οικογένεια του ηρωικού αστυνομικού, ο οποίος λόγω του ατυχούς περιστατικού με τον Αλέξη, το οποίο σκόπιμα μεγέθυναν όλα τα αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ, και έχασε τη δουλειά και δεν μπορεί να εργαστεί αλλού καθώς είναι στη φυλακή. Μην ξεχνάτε πως έχει 3 ανήλικα παιδιά. Το θύμα στην υπόθεση δεν είναι ο Αλέξης (όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες) αλλά ο Κορκονέας. Στοχοποιήθηκε επίτηδες από τα ΜΜΕ τα οποία παρουσίασαν λάθος το θέμα. Το σωστό θα ήταν: "Ειδικός φρουρός σκότωσε τον επίδοξο δολοφόνο του".
Δεν νοείται ηρωισμός όταν παραβαίνεις διαταγή. Σου λένε "ΦΕΥΓΕΙΣ" και τέλος, φεύγεις. Τι επέστρεψε δηλαδή; Για γδικιωμό; Ορίστε η κατάληξη...
Δεν νοείται ηρωισμός όταν παραβαίνεις διαταγή. Σου λένε "ΦΕΥΓΕΙΣ" και τέλος, φεύγεις. Τι επέστρεψε δηλαδή; Για γδικιωμό; Ορίστε η κατάληξη...
σε πεντε εξι χρονια η ελλαδα θα χει ξεκαθαρισει απο ελληνες μεταξυ 25-40...
περιμενε και θα δεις..
Καταντια λεμε...Η απόφαση είναι ντροπή για την ελληνική δικαιοσύνη και δείχνει ότι έχει ξοφλήσει.Είναι αηδία η δικαστική εξουσία να εκτελεί επιταγές της αριστεράς.
Πού ήσανε εχθές μεσιέ???
Μεσιέ αν έχετε την καλοσύνη απαντήστε κ στην δικιά μου ερώτηση!!!Από 11ης Οκτωβρίου ενεστώτος έτους ξεκίνησε το ακαδημαϊκόν έτος στο campus ΥΠΟΓΑ! Εκεί θα διδαχθώ γράμματα σπουδάματα του Θεού τα πράματα από εκλεκτούς καθηγητάς όπως Rafman, memosan, str81977, stekas72, tramountana, streetwalker και άλλους επισκέπτες καθηγητές. Το πρώτο έτος έχει τα εξής βασικά μαθήματα:
[li]Προπαγάνδα Ι και ΙΙ[/li]
[li]Ζατρίκιον - Βασικαί Κινήσεις και Στρατηγικαί[/li]
[li]Το Ξανθόν Γένος Των Ελλήνων - Είμεθα Άρειοι!!![/li]
Ενώ στο τέλος θα κληθώ να σχολιάσω ένα κεφάλαιο του βιβλίου "MEIN KAMPF"
Μετά Τιμής,
Φυλήςυχος Πολίτης
Κλασσικος Λακης.Ενώ ο γαμιόλης ο χασικλο-αναρχας
γράφει με το 14ο προφίλ ,
που μόλις σήμερα έφτιαξε.
Από πούστρες που ρουφάνε ψωλές Πάκηδων όλη μέρα στα Εξάρχεια
(μαζί με τους μπάφους) τι περιμένεις ...
Απο εφτουνους τους Μιναρες ολα να τα περιμενεις...Πέρσι η κομμουνιστική εκπομπή "Η μηχανή του χρόνου" είχε αφιέρωμα στη συγκεκριμένη υπόθεση και μας ενημέρωσε πως ο Μελίστας ζει στην Πάτρα και ουδείς ποτέ τον ενόχλησε.
Ποια διαταγη πηραν οι Κορκονεας και Σαραλιωτης?Δεν νοείται ηρωισμός όταν παραβαίνεις διαταγή. Σου λένε "ΦΕΥΓΕΙΣ" και τέλος, φεύγεις. Τι επέστρεψε δηλαδή; Για γδικιωμό; Ορίστε η κατάληξη...
Από 11ης Οκτωβρίου ενεστώτος έτους ξεκίνησε το ακαδημαϊκόν έτος στο campus ΥΠΟΓΑ! Εκεί θα διδαχθώ γράμματα σπουδάματα του Θεού τα πράματα από εκλεκτούς καθηγητάς όπως Rafman, memosan, str81977, stekas72, tramountana, streetwalker και άλλους επισκέπτες καθηγητές. Το πρώτο έτος έχει τα εξής βασικά μαθήματα:
[li]Προπαγάνδα Ι και ΙΙ[/li]
[li]Ζατρίκιον - Βασικαί Κινήσεις και Στρατηγικαί[/li]
[li]Το Ξανθόν Γένος Των Ελλήνων - Είμεθα Άρειοι!!![/li]
Ενώ στο τέλος θα κληθώ να σχολιάσω ένα κεφάλαιο του βιβλίου "MEIN KAMPF"
Μετά Τιμής,
Φυλήςυχος Πολίτης
Μεσιέ αν έχετε την καλοσύνη απαντήστε κ στην δικιά μου ερώτηση!!!
Η νέα σας υπογραφή είναι αποτέλεσμα του ΠΠ(μοιάζει πάντως);;;
Να επιστρέψουνε.Ποια διαταγη πηραν οι Κορκονεας και Σαραλιωτης?
Μαθαίνεις πάντως γρήγορα,θα μπορούσε άνετα να το είχε πει κάποιος του αριστερού στρατοπέδο αυτό στην υπογράφη σου!!Η υπογραφή είναι δικής μου εμπνεύσεως.
Ποια διαταγη πηραν οι Κορκονεας και Σαραλιωτης?
!Τόσο πολύ σε ενδιαφέρει η άποψη ημών των αναρχοάπλυτων που θίχτηκες και το γύρισες στην τρελή?