Νέα

Ποινή ισόβιας για τους ειδικούς φρουρούς στην υπόθεση Αλ. Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι ρε σύ! Το σκέφτομαι. Το φλερτάρω το ΠΑΣΟΚ τελευταία, αλλά αυτό το "Σοσιαλιστικό" στον τίτλο με "χαλάει".
Θα μου πεις μήπως και αυτοί το πιστεύουν; Αλλά είναι θέμα "αισθητικής" και κυρίως αναφορών και μνήμης.
Μου θυμίζει το Κατύν, τα Γκουλάγκ, τη Στάζι, τους Ερυθρούς Χμερ. Δεν μου πάει...

Αλλά αν το αλλάξει ο Γιωργάκης το όνομα του "μαγαζιού" που του άφησε ο μπαμπάς, πήγα καρφωτός.
Ωραίος!!! :thumbsup:

Καλύτερα κλέφτης(ΝΔ),παρά ψευτής κ κλέφτης(ΠΑΣΟΚ)!!! :sunglasses:

Ας το αλλάξει από ΠΑ.ΣΟ.Κ(Πανελλήνιο,Σοσιαλιστικό,Κόμμα) σε ΠΑ.Κ.(Πανελλήνιο,Κώμα)...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Κλασσικό επιχείρημα των αναρχικών.
Ότι οι ξένοι λευκοί φυλετιστές δεν θεωρούν τους έλληνες λευκούς , αλλά ... μαύρους !!! :jerking: :jerking: :jerking:

ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ,
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ

Λάκη, αυτό το επιχείρημα περί ΚΚΚ (=Κου Κλουξ Κλαν) το είπες για να υποστηρίξεις τις θέσεις σου; Ξέρεις τι είναι η ΚΚΚ και την αναφέρεις με καμάρι; Έχεις περάσει ποτέ από τον αμερικανικό Νότο; Κάποιοι από εμάς έχουμε "περάσει". Και σε διαβεβαιώ ότι οι εκεί κάτοικοι (όλων των φυλών -όχι μόνο οι μαύροι) έχουν τη χειρότερη δυνατή άποψη για την ΚΚΚ

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
θυμάσαι ότι τον βίασαν με τον [size=14pt]άπλυτο[/size] κώλο τους, έτσι?  :birdman:

Οτι και να του έκαναν τον σημάδεψαν για πάντα.  :rolleyes:
Τα ψυχολογικά του λάκη, ούτε στο χειρότερο εχθρό σου.

Επισκέπτης
Έχεις περάσει ποτέ από τον αμερικανικό Νότο; Κάποιοι από εμάς έχουμε "περάσει". Και σε διαβεβαιώ ότι οι εκεί κάτοικοι (όλων των φυλών -όχι μόνο οι μαύροι) έχουν τη χειρότερη δυνατή άποψη για την ΚΚΚ

Κακή άποψη σίγουρα έχουν οι μαλλιάδες-πουστρόνια που θα βρείς σε πτήσεις από Αθήνα-->Βαρκελώνη. Τα κλασσικά χασικλο-πουστρόνια που στην Αθήνα θα τα βρείς αποκλειστικά σε Εξάρχεια-Στρέφη-Καλλιδρομίου. Θαυμαστές του Κουφοντίντα, των Ξηρών , του Τζωρτζάτου , του Δημητράκη , του Φούντα και άλλων εγκληματιών.

Στο νότο των ΗΠΑ έχω πάει πολλές φορές (σε αντίθεση με  ΝΥ-Βοστώνη που δεν γουστάρω και δεν ξαναπατάω). Οι αναρχο-αριστερές πούστρες που γράφουν μαλακίες εδώ, το κόβω πολύ χλωμό να έχουν πατήσει έστω και μία φορά στις ΗΠΑ. Τα μέρη που γουστάρουν είναι η Βαρκελώνη (κλασσική πόλη αναρχο-χασικλήδων-βρωμιαρηδων) , το Άμστερνταμ λόγω μπάφου και η Χριστιάνα στη Δανία.
Με την ΚΚΚ δεν νομίζω ότι πολλοί λευκοί έχουν πρόβλημα.
Κάτι ισπανόφωνοι βρωμιάρηδες σίγουρα.
Όπως και κάτι ... αντι-ομοφοβικοί!!

Το επιχείρημα των αναρχο-πούστηδων πάντως ότι οι φυλετιστές λευκοί εκτός ελλάδος δεν θεωρουν τους έλληνες λευκούς, στο έκανα παλτό. Μπορώ να σας βρώ κι άλλα , άπειρα , για να σας πάω γαμιώντας ...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Το επιχείρημα των αναρχο-πούστηδων πάντως ότι οι φυλετιστές λευκοί εκτός ελλάδος δεν θεωρουν τους έλληνες λευκούς, στο έκανα παλτό. Μπορώ να σας βρώ κι άλλα , άπειρα , για να σας πάω γαμιώντας ...
κανενας δεν μας θεωρει λευκους
γιαυτο και οι ομογενεις της Αμερικα ηταν τοσο υπερηφανοι για την λευκοτητα τους που αλλαζαν τα επιθετα τους

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Επισκέπτης
κανενας δεν μας θεωρει λευκους
γιαυτο και οι ομογενεις της Αμερικα ηταν τοσο υπερηφανοι για την λευκοτητα τους που αλλαζαν τα επιθετα τους

Κοίτα για σένα δεν ξέρω.
Μπορεί να είσαι γύφτος.
Αλλά τους έλληνες τους θεωρούν λευκούς οι πάντες.
Απόδειξη το βιτεάκι που έβαλα παραπάνω.
Ανάμεσα στις σημαίες των λευκών εθνών οι ιππότες της ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ έχουν από τις πρώτες την ελληνική.

Τα ονόματα στην Αμέρικα τα άλλαξαν όλοι,όχι για φυλετικούς λόγους.
Και οι έλληνες και οι ιταλοί και οι πολωνοί και οι γερμανοί και οι ρώσσοι και οι εβραίοι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
?
γιατι αλλαζαν τα επιθετα/
δεν ηταν ευηχα?
μονο Ελληνες και Αλβανοι αλλαζουν τα επιθετα τους
κανεις αλλος

Άλλο ότι μέχρι το '81 (ΕΟΚ όχι ΠΑΣΟΚ :cheesy: ) μας θεωρούσαν balkan tribe και άλλο αν μας δεν μας θεωρούν λευκούς. Please

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Κακή άποψη σίγουρα έχουν οι μαλλιάδες-πουστρόνια που θα βρείς σε πτήσεις από Αθήνα-->Βαρκελώνη. Τα κλασσικά χασικλο-πουστρόνια που στην Αθήνα θα τα βρείς αποκλειστικά σε Εξάρχεια-Στρέφη-Καλλιδρομίου. Θαυμαστές του Κουφοντίντα, των Ξηρών , του Τζωρτζάτου , του Δημητράκη , του Φούντα και άλλων εγκληματιών.

Στο νότο των ΗΠΑ έχω πάει πολλές φορές (σε αντίθεση με  ΝΥ-Βοστώνη που δεν γουστάρω και δεν ξαναπατάω). Οι αναρχο-αριστερές πούστρες που γράφουν μαλακίες εδώ, το κόβω πολύ χλωμό να έχουν πατήσει έστω και μία φορά στις ΗΠΑ. Τα μέρη που γουστάρουν είναι η Βαρκελώνη (κλασσική πόλη αναρχο-χασικλήδων-βρωμιαρηδων) , το Άμστερνταμ λόγω μπάφου και η Χριστιάνα στη Δανία.
Με την ΚΚΚ δεν νομίζω ότι πολλοί λευκοί έχουν πρόβλημα.
Κάτι ισπανόφωνοι βρωμιάρηδες σίγουρα.
Όπως και κάτι ... αντι-ομοφοβικοί!!

Πόσο μαλάκας θεε μου???
Περισσότερο, αυτοκτονείς μάλλον...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Κοίτα για σένα δεν ξέρω.
Μπορεί να είσαι γύφτος.
Αλλά τους έλληνες τους θεωρούν λευκούς οι πάντες.
Απόδειξη το βιτεάκι που έβαλα παραπάνω.
Ανάμεσα στις σημαίες των λευκών εθνών οι ιππότες της ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ έχουν από τις πρώτες την ελληνική.

Τα ονόματα στην Αμέρικα τα άλλαξαν όλοι,όχι για φυλετικούς λόγους.
Και οι έλληνες και οι ιταλοί και οι πολωνοί και οι γερμανοί και οι ρώσσοι και οι εβραίοι.
ναι Ιταλοι,Πολωνοι και Εβραιοι αλλαξαν τα επιθετα τους
:headbang: :headbang: :headbang:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Άλλο ότι μέχρι το '81 (ΕΟΚ όχι ΠΑΣΟΚ :cheesy: ) μας θεωρούσαν balkan tribe και άλλο αν μας δεν μας θεωρούν λευκούς. Please
τωρα μιλας σωστα
οχι οτι δεν ειχαν οι δικοι μας συνδρομο κατωτεροτητας
ασφαλως ειμαστε λευκοι ,το ειπα για να δω αντιδραση απο τον αρειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom