You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποινές φυλάκισης για όσους δεν πληρώνουν χρέη και χαράτσια !!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 135
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
υπαρχει περιπτωση σε αυτην την νομοθεσια που λενε για φυλακες αν καποιος χρωσταει παλι εστω 1000 ευρω να του γινει δεσμευση καταθεσεων εαν εχει καποια λεφτα?
αμα σου την πεσουν μπατσοι ελα να σου δωσω εγω λεφτα για να μην σε βαλουν φυλακη :-*
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θενξ παντως, αλλα δεν χρειαζεται, κατι εχω και γω δεν ειμαι απενταρος παλι καλα :-*αμα σου την πεσουν μπατσοι ελα να σου δωσω εγω λεφτα για να μην σε βαλουν φυλακη :-*
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ναι Σταμ....υπαρχει περιπτωση σε αυτην την νομοθεσια που λενε για φυλακες αν καποιος χρωσταει παλι εστω 1000 ευρω να του γινει δεσμευση καταθεσεων εαν εχει καποια λεφτα?
Το εχουν παθει ηδη καποιοι γνωστοι μου το καλοκαιρι και ψαχνοντουσαν .......
Εκεινων δεν ηταν 1000 ευρω, αλλα απο 5000 και πανω
Απλα τωρα ενεργοποιηται σε μεγαλυτερο βαθμο το ολο σκηνικο
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Δυστυχως εχεις απολυτο δικιο !!!!!!!!!!!!!Θα βάζουν μέσα τους φουκαράδες και τα μεγαλολαμόγια την βγάζουν λάδι με νόμους περί πτωχεύσεων, άρθρα 99, διακανονισμούς κτλ. Οι νόμοι είναι σαν τα φίδια. Δαγκώνουν μόνο τους ξυπόλυτους.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ναι Σταμ....
Το εχουν παθει ηδη καποιοι γνωστοι μου το καλοκαιρι και ψαχνοντουσαν .......
Εκεινων δεν ηταν 1000 ευρω, αλλα απο 5000 και πανω
Απλα τωρα ενεργοποιηται σε μεγαλυτερο βαθμο το ολο σκηνικο
ρε μητσε μην λες παπαριές... το δημόσιο μόνο δέσμευση καταθέσεων μπορεί να κάνει (πχ έκανε στον Ακη) και όχι αυτόματη ανάληψη... (πάνε να το περάσουνε με τον νέο νόμο)
προφανώς ο δικός σου χρωστούσε στην τράπεζα που είχε τον λογαριασμό και αυτή του τράβηξε από τις καταθέσεις του (έτσι λένε τα ψιλά γράμματα των συμβολαίων)...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ε μαλλον αυτο ειναι τοτε......προφανώς ο δικός σου χρωστούσε στην τράπεζα που είχε τον λογαριασμό και αυτή του τράβηξε από τις καταθέσεις του (έτσι λένε τα ψιλά γράμματα των συμβολαίων)...
Θυμαμαι που το κουβεντιαζαμε το καλοκαιρι οτι τους τραβηξαν ετσιθελικα μεσω τραπεζικης εντολης κατι τετοιο....
Καλα ντε μην βαρας κιολας !!!!!!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ε μαλλον αυτο ειναι τοτε......
Θυμαμαι που το κουβεντιαζαμε το καλοκαιρι οτι τους τραβηξαν ετσιθελικα μεσω τραπεζικης εντολης κατι τετοιο....
Καλα ντε μην βαρας κιολας !!!!!!
φιλικά βαράω
![Bottom :bottom: :bottom:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bottom.gif)
![Bottom :bottom: :bottom:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bottom.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εχεις πολυ βαρυ χερι εσυ οσο φιλικα και να βαρας !!!!!!φιλικά βαράω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Εχεις πολυ βαρυ χερι εσυ οσο φιλικα και να βαρας !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Επισκέπτης
Kαι αυτοματα απο μισθοδοσια μπορουν να τραβηξουν.ρε μητσε μην λες παπαριές... το δημόσιο μόνο δέσμευση καταθέσεων μπορεί να κάνει (πχ έκανε στον Ακη) και όχι αυτόματη ανάληψη... (πάνε να το περάσουνε με τον νέο νόμο)
προφανώς ο δικός σου χρωστούσε στην τράπεζα που είχε τον λογαριασμό και αυτή του τράβηξε από τις καταθέσεις του (έτσι λένε τα ψιλά γράμματα των συμβολαίων)...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Kαι αυτοματα απο μισθοδοσια μπορουν να τραβηξουν.
όχι (ακόμη)... για να κάνουν κατάσχεση μισθοδοσίας (το δημόσιο) στέλνει χαρτί στον εργοδότη και του ζητά να μην σου καταθέτει στον τραπεζικό λογαριασμό ολο τον μισθό αλλά μέρος αυτού να τον αποδίδει στην ΔΟΥ...
οι τράπεζες πάλι εφόσον έχεις δάνειο μπορούνε...
Επισκέπτης
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όποιος δεν καταβάλλει φόρους και χαράτσια θα οδηγείται στη φυλακή, ακόμα και για οφειλές 1.000 ευρώ.
KI ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ
ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ
π.χ. ΟΔΗΓΟΙ ΟΑΣΑ
ΕΠΑΙΡΝΑΝ 8500€/ΜΗΝΑ και τώρα έπεσαν στα ... 3500€/μήνα........
Σκατά στον Τάφο Του Ανδρέα.
ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΩ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σωστός!!!!εγω δεν θα παω μεσα γιατι σκοπευω να χρωσταω εκατομυρια....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οπου βρουν ρε φιλε να πιουν το αιμα καθε ευαλωτης κοινωνικης ομαδας..
θες συνταξιουχους? Θες νεους?ΘΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ? Εμενα μου κλανουν τα παπαρια γενια, δεν εχω αφεντικα , δεν εχω τιποτα..Τα κανω ολα μονος μου..
Σε εναν φιλο μου της προαλες του στηλανε χαρτι με φορο 120 ευρω, επειδη ειχε δηλωσει μηδενικο εισοδημα και οντως πριν το καλοκαιρι δεν εχει εσοδα παρα μονο πριν της γιορτες που δουλευε περιστασιακα σε ενα χοτελ.. δηλαδη με το σκεπτικο, εχεις μηδενικο εσοδο αλλα πως ζεις? ΑΡΑ κατι εχεις που τα βγαζεις περα..
ΔΗΛΑΔΗ δωσε στο κρατος εσυ αυτα τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ που τα βγαζεις περα και κατσε να ζητιανευεις ΔΙΟΤΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ εχει αναγκες απο εσοδα και στα αριχιδια μας ο πολιτης, θυμηθηκα την κορυφαια ατακα του παπανδρεα μετα το λεφτα υπαρχουν
< ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ> μαλλον ηθελε να πει, πρωτα ο πολιτης θα φαει το αγγουρι![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
λεφτα αρκετες οικογενειες εχουν,ολοι ειχαν μαγαζια, κανενας δεν πληρωνε φορους,αλλα μιλαμε για εισοδηματα τρελα 20-30 χιλιαδες ευρω εσοδα τον χρονο και ο αλλος δηλωνε 2-3 χιλιαρικα το χρονο![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
και συγνωμη,αυτοι εκει τα ΖΩΑ του δημοσιου λιγο μυαλο δεν ειχαν να καταλαβουν οτι τετοια επαγγελματα αποφερουν μεγαλα εσοδα και οχι μικρα? Τωρα η μεγαλα ζωα ειναι απο IQ η επερναν μιζες..
το θεμα ειναι πλεον οτι η ευαλωτες κοινωνικες ομαδες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ να πληρωσουν...
θες συνταξιουχους? Θες νεους?ΘΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ? Εμενα μου κλανουν τα παπαρια γενια, δεν εχω αφεντικα , δεν εχω τιποτα..Τα κανω ολα μονος μου..
Σε εναν φιλο μου της προαλες του στηλανε χαρτι με φορο 120 ευρω, επειδη ειχε δηλωσει μηδενικο εισοδημα και οντως πριν το καλοκαιρι δεν εχει εσοδα παρα μονο πριν της γιορτες που δουλευε περιστασιακα σε ενα χοτελ.. δηλαδη με το σκεπτικο, εχεις μηδενικο εσοδο αλλα πως ζεις? ΑΡΑ κατι εχεις που τα βγαζεις περα..
ΔΗΛΑΔΗ δωσε στο κρατος εσυ αυτα τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ που τα βγαζεις περα και κατσε να ζητιανευεις ΔΙΟΤΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ εχει αναγκες απο εσοδα και στα αριχιδια μας ο πολιτης, θυμηθηκα την κορυφαια ατακα του παπανδρεα μετα το λεφτα υπαρχουν
< ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ> μαλλον ηθελε να πει, πρωτα ο πολιτης θα φαει το αγγουρι
λεφτα αρκετες οικογενειες εχουν,ολοι ειχαν μαγαζια, κανενας δεν πληρωνε φορους,αλλα μιλαμε για εισοδηματα τρελα 20-30 χιλιαδες ευρω εσοδα τον χρονο και ο αλλος δηλωνε 2-3 χιλιαρικα το χρονο
και συγνωμη,αυτοι εκει τα ΖΩΑ του δημοσιου λιγο μυαλο δεν ειχαν να καταλαβουν οτι τετοια επαγγελματα αποφερουν μεγαλα εσοδα και οχι μικρα? Τωρα η μεγαλα ζωα ειναι απο IQ η επερναν μιζες..
το θεμα ειναι πλεον οτι η ευαλωτες κοινωνικες ομαδες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ να πληρωσουν...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
π.χ. ΟΔΗΓΟΙ ΟΑΣΑ
ΕΠΑΙΡΝΑΝ 8500€/ΜΗΝΑ και τώρα έπεσαν στα ... 3500€/μήνα........
Σοβαρα, επαιρναν και παιρνουν τοσα ? :o
Στα λεωφορεια τρολει δηλαδη τι παιρνουν ?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Σκατά στον Τάφο Του Ανδρέα.
ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΩ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ
Επισκέπτης
Σοβαρα, επαιρναν και παιρνουν τοσα ? :o
Στα λεωφορεια τρολει δηλαδη τι παιρνουν ?
Φυσικά.
ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ 1200€/ΜΗΝΑ,
αλλά ανάλογα τα βυσματα τους έβαζαν
υπερωρίες από 8 εώς ... 72 ώρες το 24 ώρο ....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 126
- Εμφανίσεις