Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
νο2 ειπα ... εχει σημασια στραβαδι αλλαξε πατομπουκαλα να διαβαζεις καλυτεραο λοπεζ νομιζω ειναι τυπε :-
νο2 ειπα ... εχει σημασια στραβαδι αλλαξε πατομπουκαλα να διαβαζεις καλυτεραο λοπεζ νομιζω ειναι τυπε :-
Λέω να πας να γαμηθείς νυχτιάτικο γιατί δεν έχουμε όρεξη
νο2 ειπα ... εχει σημασια στραβαδι αλλαξε πατομπουκαλα να διαβαζεις καλυτερα
ε αγαμησου εισαι οφ τοπικ
Mάλιστα . Και για πες μου ένας 25-40 σήμερα γιατί να θέλει το καλό της Ελλάδας? Τι του έχει προσφέρει αυτή η κυρία Ελλάδα? Γιατί να βάλει πλάτη? Για μετά από 3-5-10 χρόνια που αφού έχει βάλει πλάτη σα μαλάκας να του πει δε σε ξέρω δε σε είδα , να τον πετάξει σα στημένη λεμονόκουπα και να συνεχίσει η κυρία ελλάδα με τα χρυσά της παιδιά να τρώνε και να πίνουν στην υγειά του μαλάκα?
Το καθήκον θα έλεγα ενός ανθρώπου που τώρα κάνει τη ζωή του, είναι όχι να βάλει πλάτη αλλά να δόσει και μια δυνατή κλοτσιά να πέσει καλά καλά στο γκρεμό το σάπιο σύστημα. Και να χτίσει κάτι καινούριο. Κάτι που να του ανήκει και όχι κάτι στο οποίο να είναι μια ζωή ο μαλάκας της υπόθεσης.
Που ειναι αγαθες:Η σωτηρια της πατριδος εστω και δια των τανκς.
Ντροπη μας.
ΥΓ εκδηλωσου...
φυσικα, και ειναι κυριε Αλεξ
εσυ μπορεις να πεις ενα λογο που ενα σημερινος 35αρης που δεν τα εφαγε μαζι τους
θα πρεπει να πληρωνει.. ;;;
γιατι εγω δεν τον βλεπω... ;)
Το Metro δουλευέι αλλά μας έχει στοιχήσει ο κούκος αηδόνι με τις καθυστερήσεις τις αναθέσεις τις λαμογιές,τα απλήρωτα Φ.Π.Α - εργατικές εισφορές.Στο λεωφορείο τρέμει η ψυχή σου αν θα μείνει από βλάβη αν θα σε κλέψουν η αν φτάσεις με αρκετή καθυστέρηση.Το τράμ είναι μία αποτυχία και σαν σύλληψη και σαν υλοποίηση λάθος περιοχές,πολλές καθυστερήσεις,ατυχήματα.Τα περισσότερα σχολεία υπολειτουργούν χωρίς βιβλία,δασκάλους,θέρμανση,παράθυρα κλπ.Οι εθνικές οδοί είναι πλέον ιδιωτικοί και χρυσοπληρώνονται κάθε 5 χιλιόμετρα.Πέρασα την πόρτα του νοσοκομείου και όπως μπήκα βγήκα μετά παό 5 ώρες και πήγα σε ιδιωτικό το οποίο πάλι χρυσοπλήρωσα επειδή κι εκεί το κράτος μαλακίζεται και δεν έχει απελευθερώσει την αγορά δίνοντας άδειες σε όσους θέλουν να πεπνδύσουν σε αυτόν τον τομέα.Το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο και δυσλειτουργικό, αμείβει τις καλές διασυνδέσεις και τιμωρεί την ειλικρίνεια και το επιχειρείν.Αν δεν αλλάξει αυτό όσους φόρους και να πληρώσουμε το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να πεθάνουμε στην ψάθα από καρκίνο λόγω άγχους σε πολύ μικρή ηλικία.Αυτό βλέπω στα 33 μου χρόνια πληρώνοντας ο,τι μου αναλογεί γιατί θέλω να κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ.Γνωρίζω όμως οτι σε έλεγχο της εφορίας δεν θα με ελέγξουν με αντικειμενικά κριτήρια θα κοιτάξουν να μου πάρουν χρήματα για να κάνουν τα στραβά μάτια.Αν δεν αλλάξουν οι δομές και η νοοτροπία του κόσμου ριζικά σε αυτή τη χώρα φως δεν θα δούμε ποτέ.
ο σημερινός 35ρης που δεν τα έφαγε μαζί τους να μην ξανανέβει σε λεωφορείο (γιατί επιδοτείται από το κράτος δηλαδή τους φόρους που πληρώνουν όλοι), στο μετρο, στο τράμ, στο τραίνο, να μην στείλει τα παιδιά του σε σχολείο, να μην πατήσει το ποδάρι του σε εθνική οδό, να μην περάσει την πόρτα νοσοκομείου ακόμη και να ψοφάει από την αρρώστεια ... και να μην πληρώσει φόρο...
Το'πε,το'πε!!!Ψόφος μουνιά.
Το'πε,το'πε!!!
Welcome back μωρή μαλάκω!!!!
Έχεις πμ μωρή κοντοστούπα-αχλαδοκώλα!!!Κανά πμ δε στέλνεις όμως μη σου γαμήσω.
Έχεις πμ μωρή κοντοστούπα-αχλαδοκώλα!!!
Mάλιστα . Και για πες μου ένας 25-40 σήμερα γιατί να θέλει το καλό της Ελλάδας? Τι του έχει προσφέρει αυτή η κυρία Ελλάδα? Γιατί να βάλει πλάτη? Για μετά από 3-5-10 χρόνια που αφού έχει βάλει πλάτη σα μαλάκας να του πει δε σε ξέρω δε σε είδα , να τον πετάξει σα στημένη λεμονόκουπα και να συνεχίσει η κυρία ελλάδα με τα χρυσά της παιδιά να τρώνε και να πίνουν στην υγειά του μαλάκα?
Το καθήκον θα έλεγα ενός ανθρώπου που τώρα κάνει τη ζωή του, είναι όχι να βάλει πλάτη αλλά να δόσει και μια δυνατή κλοτσιά να πέσει καλά καλά στο γκρεμό το σάπιο σύστημα. Και να χτίσει κάτι καινούριο. Κάτι που να του ανήκει και όχι κάτι στο οποίο να είναι μια ζωή ο μαλάκας της υπόθεσης.
Αχλαδοκωλα;;;;; :S
Μη δίνεις σημασία σε κλωνάρια.