Νέα

Ποιές πρέπει να είναι οι κυρώσεις σε μέλη που μπαχαλεύουν threads;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
οσοι σπαμαρουν στο ιδιο τους το θρεντ ποιες θα ειναι οι κυρωσεις?  :2funny:

Έλα μου ντε, επίτηδες το κάνω για να θυμηθούμε να συμπεριλάβουμε κι αυτήν την περίπτωση  :) Όχι απλώς σπαμάρω στο thread μου, αλλά σπαμάρω στο thread μου σχετικά με τις κυρώσεις γι' αυτούς που σπαμάρουν  :)

Επισκέπτης

παραιτούμαι ρεεεεεεεεε....δεν προλαβαίνετε να με απολύσετε......

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

***Ρε τον μαλάκα τον υπάλληλο....βρήκε τσιμέντο...κ κάλεσε τους μπάτσους ο πανίβλακας...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια..αν και Παιχτουρας εχω χασει μιλαμε την μπαλα τωρα....εχω την εντυπωση οτι καποιο μελος μιλαει στον εαυτο του.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Καλά ήμουν κάτι παραπάνω από βέβαιος ότι ειδικά στο συγκεκριμένο thread τα spams θα πέσουν βροχή... Και μόνο ο τίτλος ήταν πρόκληση για τους επίδοξους  :)

Επισκέπτης
:S τωρα πας για υπνο ε?? sleep well sweetie!

σε λίγο...ακόμη δεν έχω τελειώσει...τις πρωινές δουλειές...:(

τα εχεις χρεωθει..
στον λελο σου ειπα να τις στειλεις κωλοπαιδο..

νταξει ρε μαλάκα...χρέωσέ τα μου...
εγώ όταν το κανονήσαμε άκουσα στον Λιλα...όχι στον Λελο...μαλλον μπερδεύτηκα...επειδή ήθελα να δω το αγόρι μας...

Επισκέπτης
Παιδια..αν και Παιχτουρας εχω χασει μιλαμε την μπαλα τωρα....εχω την εντυπωση οτι καποιο μελος μιλαει στον εαυτο του.

Να ήταν μόνο ένα μέλος που μιλάει με τον εαυτό του...καλά θα ήταν....όλοι κλώνοι των κλώνων μας είμαστε εδώ...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Λοιπον θα ανοιξω και εγω εναν αλλον ''Παιχτουρα'' και θα του μιλαω οπως γουσταρω.Αυτο δεν το ειχα σκεφτει...Τελικα ειμαι πολυ πισω σε καποια θεματα.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους και ολες.Συγχαρητηρια στον ''Womanaholic'' για τις ανησυχιες και αποριες του.Υπαρχει ομως το εξης δεδομενο...σε ενα site με 85.000 μελη ειναι φυσικο να υπαρχουν διαφορων διαλογης-κατηγοριων ατομα,ανεξαρτητου φυλλου.Το δευτερο δεδομενο... ειναι οτι δεν ειναι δικη μας υποχρεωση, να υποδειξουμε στους υπευθυνους την γραμμη που θα ακολουθησουν.Εφοσον δεν μας θιγουν προσωπικα(σε αντιθετη περιπτωση.. σας υπενθυμιζω το περασμενο μηνα πως τακτοποιησα αποτελεσματικα περιπτωση που μου ξυνοταν συνεχως,διχως δε να τον προκαλω),ας μην γινομαστε εμεις δικηγοροι κανενος και καμμιας.Ας χαλαρωνουμε και ας κανουμε την πλακα μας.Σε καθε περιπτωση συγχαρητηρια στον ''Womanaholic'' για τον Πολιτισμο του και την Παιδεια του.
εδειρες κανεναν ρε και δεν σε πηρα χαμπαρι;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom