Επισκέπτης
Καλά ρε πούστηδες....
κάθε μέρα πριν πάω για ύπνο...κ ενώ είμαι πτώμα...αρχίζετε τα τσιμπούσια ? εε...τα τσιμπούκια ήθελα να πω....
καλημεεεερα!!! (σπαμαρουμε ελευθερα εδω..)
Καλά ρε πούστηδες....
κάθε μέρα πριν πάω για ύπνο...κ ενώ είμαι πτώμα...αρχίζετε τα τσιμπούσια ? εε...τα τσιμπούκια ήθελα να πω....
οσοι σπαμαρουν στο ιδιο τους το θρεντ ποιες θα ειναι οι κυρωσεις?
Ο pleasuregiver μπορεί να κατουρήσει, αλλά δεν μπορεί να χέσει.
Φίλε μου ή ευγένεια πρός τόν συνομιλιτή
τόν άποτρεπη από κακόβουλους χαραχτηρισμους!!!!!!
καλημεεεερα!!! (σπαμαρουμε ελευθερα εδω..)
εσυ μαλακισμενο απολυεσαι..
καληνύχτα είναι η σωστή λέξη για μένα...
καλημέρα πάντως σ'εσένα... ;)
Καλώς τον δάσκαλο του μπαχαλέματος και της σαχλαμάρας.
τα εχεις χρεωθει..***Ρε τον μαλάκα τον υπάλληλο....βρήκε τσιμέντο...κ κάλεσε τους μπάτσους ο πανίβλακας...
Σ΄αγαπώ πολύ .. καί εγώ!!!!!
:S τωρα πας για υπνο ε?? sleep well sweetie!
τα εχεις χρεωθει..
στον λελο σου ειπα να τις στειλεις κωλοπαιδο..
Μα ήξερα πως αυτά τα λόγια είναι τίτλος τιμής για σένα.
Γι αυτό και τα έγραψα.
Παιδια..αν και Παιχτουρας εχω χασει μιλαμε την μπαλα τωρα....εχω την εντυπωση οτι καποιο μελος μιλαει στον εαυτο του.
Σε ευχαριστω για την ενημερωση.Να ήταν μόνο ένα μέλος που μιλάει με τον εαυτό του...καλά θα ήταν....όλοι κλώνοι των κλώνων μας είμαστε εδώ...
ρε παλι μπερδεψες τα αβαταρ;Να ήταν μόνο ένα μέλος που μιλάει με τον εαυτό του...καλά θα ήταν....όλοι κλώνοι των κλώνων μας είμαστε εδώ...
εδειρες κανεναν ρε και δεν σε πηρα χαμπαρι;;;Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους και ολες.Συγχαρητηρια στον ''Womanaholic'' για τις ανησυχιες και αποριες του.Υπαρχει ομως το εξης δεδομενο...σε ενα site με 85.000 μελη ειναι φυσικο να υπαρχουν διαφορων διαλογης-κατηγοριων ατομα,ανεξαρτητου φυλλου.Το δευτερο δεδομενο... ειναι οτι δεν ειναι δικη μας υποχρεωση, να υποδειξουμε στους υπευθυνους την γραμμη που θα ακολουθησουν.Εφοσον δεν μας θιγουν προσωπικα(σε αντιθετη περιπτωση.. σας υπενθυμιζω το περασμενο μηνα πως τακτοποιησα αποτελεσματικα περιπτωση που μου ξυνοταν συνεχως,διχως δε να τον προκαλω),ας μην γινομαστε εμεις δικηγοροι κανενος και καμμιας.Ας χαλαρωνουμε και ας κανουμε την πλακα μας.Σε καθε περιπτωση συγχαρητηρια στον ''Womanaholic'' για τον Πολιτισμο του και την Παιδεια του.