Νέα

Ποιές πρέπει να είναι οι κυρώσεις σε μέλη που μπαχαλεύουν threads;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για πες τί έκανες γιατί το έχασα... Πάντως Παίχτουρα σκοπός μου δεν είναι να υποδείξω εγώ προσωπικά στους Moderators πώς να αντιμετωπίζουν τέτοιες περιπτώσεις. Αν προσέβλεπα σε κάτι τέτοιο θα τους έστελνα προσωπικά μηνύματα. Εγώ άνοιξα το thread με την εξής λογική: Οι Moderators δεν είναι κάτι υπεράνω, είναι κι αυτοί μέλη του site. Όπως είμαστε κι εμείς, η "βάση" ας πούμε, που ανά διαστήματα ταλαιπωρούμαστε από τέτοια άτομα στο ένα ή στο άλλο thread. Άρα πιστεύω ότι η πιο δημοκρατική διαδικασία για το site είναι να ανοίξει μια κουβέντα για το ποιες νομίζουν ότι πρέπει να είναι οι κυρώσεις τα ίδια τα μέλη & προφανώς οι Moderators στη συνέχεια να λάβουν υπ' όψη τους την κοινή συνισταμένη αυτών των απόψεων.
   Το τι εκανα,αν ψαξεις στα θεματα που εχω ανοιξει(δεν ειναι πολλα),θα το διαπιστωσεις... αλλα να σου απαντησω...του μιλησα με καθαρο Ελληνικο λογο.Τωρα στα υπολοιπα σου δινω δικιο, αλλα κοιταξε να χαλαρωσεις λιγο,γιατι δεν αξιζει για τετοιου ειδους πραγματα να στεναχωριεσαι.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015

Επισκέπτης
Αχ & να ήμουν Moderator - διαγραφέας... Σαν ξερολούκουμο θα σε έβλεπα...
ρε σαλτα & γαμησου & φερε μας την εισπραξη λεμε..
βλακααααααααααααααααα..
τελειωμενε..
παιξτον λιγακι ακομη για να σου κατεβει καμια ιδεα για το επομενο θρεντ που θα ανοιξεις ζωο..

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Κλάψε πλεζουρίνα, κλάψε  :'(  :'(  :'(

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πω....πω....πω....εχουμε πεσει σε πολλους γαμιαδες εδω μεσα....κανενας που να κατουραει και λιγο υπαρχει????????????

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Πω....πω....πω....εχουμε πεσει σε πολλους γαμιαδες εδω μεσα....κανενας που να κατουραει και λιγο υπαρχει????????????

μπααα... από το πολύ γαμίσι ( :jerking: :jerking: :jerking:) τους έχει πιάσει ο προστάτης και δεν μπορούνε να κατουρήσουνε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τα υπολοιπα πουστρακια που ειναι???
για μαζευτειτε σιγα-σιγα..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αφού είσαι εσύ εδώ ρε πλέζουρα τα άλλα πουστράκια περισσεύουν..

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015

Επισκέπτης
οσοι σπαμαρουν στο ιδιο τους το θρεντ ποιες θα ειναι οι κυρωσεις?  :2funny:

Επισκέπτης
Καλά ρε πούστηδες....

κάθε μέρα πριν πάω για ύπνο...κ ενώ είμαι πτώμα...αρχίζετε τα τσιμπούσια ? εε...τα τσιμπούκια ήθελα να πω....

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Stories