Νέα

Ποιές κοστίζουν περισσότερο, οι πουτάνες ή οι γκόμενες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιές κοστίζουν περισσότερο;;;

• Τάνες

Ψήφοι: 100 19,6%
  • Γκόμενες

Ψήφοι: 410 80,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Εξαρτάται από τη συχνότητα με την οποία πληρώνεις για αγοραίο σεξ. Αν θες να πηδάς μέρα παρά μέρα θα πληρωσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου. Οπότε σίγουρα το να έχεις γκόμενα σου έρχεται πιο οικονομικά.

Όπως και να χει βέβαια η σύγκριση είναι ψιλοχαζη γιατί η σχέση δεν σου προσφέρει μόνο σεξ αλλά πολλά άλλα στοιχεία που σε ολοκληρώνουν σαν άνθρωπο. Καλό το σεξ με τις πουτανες αλλά ποτέ δεν πρόκειται να σου καλύψουν πιθανά συναισθηματικά κενά.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.850
Πόντοι
3.715
υπάρχει μια σημαντική διαφορά

βλέπεις ως πουτάνες τις γκόμενες;
Αν ναι, τότε θα τις πληρώνεις σαν πουτάνες γιατί σου αρέσει να αγοράζεις.

στις πουτάνες πληρώνεις γιατί αγοράζεις υπηρεσία.
στις γκόμενες δεν πληρώνεις για υπηρεσία, νοείται ότι έρχεται ελεύθερα και με συναίνεση. Αν μπερδεύονται αυτά τότε υπάρχει πρόβλημα.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.234
Πόντοι
20.686
Ενας θειος μου ελεγε ότι το ακριβοτερο γαμησι ειναι της γυναίκας σου.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Εγώ θα το έθετα αλλιώς το ερώτημα.
Ποιές αξίζουν περισσότερο;
Αυτές που αξίζουν περισσότερο είναι κάποιες ελάχιστες γυναίκες. Όλο και πιο σπάνια πια συναντάς τέτοιες. Αρχοντικές ,με θηλυκότητα και σωστή στάση ζωής.
Μετά οι πουτάνες.
Σχέσεις να κάνεις μόνο αν βρεθεί στο δρόμο κάποια από τις γυναίκες που ανέφερα. Και τότε ναι ξόδεψε για αυτήν. Βέβαια, αυτή (ως αληθινό θηλυκό) δεν θα καταδεχτεί να σε μαδάει. Είναι σύντροφος σε όλα.
Αν δεν βρεις μια τέτοια γυναίκα, τότε πουτάνες και πάλι πουτάνες.
Οι άλλες απλά δεν αξίζουν

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
σωστός ο θείος σου....

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
το ερώτημα πρέπει να διαχωριστεί, απαντήσεις παντρεμένων και ανύπαντρων.

Για τους παντρεμένους, οι πουτανες συμφέρουν.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
617
Πόντοι
96
Πιο πολυ κοστιζουν οι διαζευγμενες γκομενες με διατροφη
Και μουνι δεν εχεις, και πληρωνεις κι απο πανω ενα καρο λεφτα καθε μηνα

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
μακράν περισσότερο οι γκόμενες.

οι επαγγελματίες έχουν μια ταρίφα. Και πηδάς σίγουρα και δίνεις το ακριβές περιορισμένο ποσό.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μακράν περισσότερο οι γκόμενες.

οι επαγγελματίες έχουν μια ταρίφα. Και πηδάς σίγουρα και δίνεις το ακριβές περιορισμένο ποσό.

κατσε μια στιγμη ρε τυπε.

εξαρτάται την γκομενα.

υπηρξε γκομενα που ξοδευε περισσοτερα για μενα από ότι εγω γι αυτή.

το πρωκτικο στην θεσσαλονικη κοστολογειται απο τις επαγγελματιες 60-120 ευρω.

μια που μου εδωσε κωλο 1.000 φορες γιατι ειχαμε σχεση 7 χρονια και συνολικα μου κοστισε 2.000 ηταν σαν να με χρεωνε ΜΟΝΟ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ( δεν βαζω τις αλλες επαφες και τι εξοδα εκανε αυτη για μενα).

ακομη και ο γαμος μου που ηταν το μεγαλυτερο κοστος σε απολυτες τιμες, συνολικα μου κοστισε κατω απο 10.000 και το καναμε πανω απο 200 φορες με ολους τους τροπους. λιγοτερο απο 50 ευρω ανα φορα για ακαποτα με απεριοριστο χρονο απο οπου θες ποια πουτανα σου προσφερει?

οι πουτανες σε ενα μονο υπερτερουν στο οτι μπορεις να πας με οσες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ θες με μικρο σχετικα αντιτιμο. αρα ενας που θελει ποικιλια βρισκει την χαρα του. 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πες στο θείο όμως ότι η γυναίκα σου θα σε τρέχει στα νοσοκομεία όταν θα'σαι σαράβαλο.
ποσα λεφτα θα εχεις για νοσοκομεια, αν εχεις συζυγο , παιδια κλπ?
και 10 χρονια να χρειαστείς νοσοκομεια πιο φτηνα την βγαζεις με αποκλειστικες παρα με δεκαετιες εξοδα για την συζυγο και την οικογενεια.

Ripper13

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2017
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
0
οι γκόμενες κοστίζουν περισσότερο αν προσθέσεις και τους ψυχολόγους που πρέπει να δεις με δαύτες.... καλύτερα πήδημα...και δεν σε ξέρω..δεν με ξέρεις...παρά να ερχόμαστε κάθε μέρα αντιμέτωποι με αυτόν τον αχταρμά που έχουν στο κεφάλι τους οι γκόμενες....

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.850
Πόντοι
3.715

αν είχα κόρη κι έψαχνε γκόμενο θα την έβαζα να μελετήσει 61 σελίδες

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Like
475
Πόντοι
21
Αιώνιο ερώτημα ... Οι πουτανες σε καταστρέφουν οι γκομενες - σύζυγοι σε πεθαίνουν .. Ποιο είναι καλύτερο; θα το απαντήσω όταν θα είμαι 80

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Αυτο που μετραει σε καθε πτυχη της ζωης ειναι η σχεση κοστους προς αποτελεσμα.Οι πουτανες υπερεχουν σαφως.Αυτοι που διαλεγουν γκομενες αργα η γρηγορα παλι σε πουτανες θα καταφυγουν διοτι συνηθως οι γκομενες ,ιδιως αν γινουν συζυγοι, δεν ασχολουνται τοσο με το αθλημα.Αρα το κοστος για αυτους θα ειναι ακομα μεγαλυτερο.Do the math guys! :hi:

elPucho

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
να φροντιζετε να αποκομιζετε και σεις πραγματα απο την γκομενα. μας εχουν κανει να ντρεπομαστε να εκμεταλευομαστε τις γυναικες(ενω αυτες δεν κανουν το αντιθετο) μεσα απο ιστοριες με χαρτοπαιχτες και ακαματηδες. ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ.
Βαλτε τες να σας πανε καπου, τους αρεσει
Να σας σπιτωσουν
Να σας ταιζουν

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Οι γκόμενες κοστίζουν περισσότερο, μόνο αν ο γκόμενος είναι μαλακας και ξοδεύει συνέχεια για πάρτη τους. Γιατί διαφορετικά, εννοείται ότι συμφέρει οικονομικά να έχεις σχέση.

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
374
Πόντοι
26
Όλα σχετικά είναι και θέμα διαχείρισης του χρόνου και των χρημάτων σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom