.το φτηνότερο γαμήσι το κάνεις με πουτάνα, το ακριβότερο με τη γυναίκα που παντρεύεσαι....
Τα είπες σχεδόν όλα...
Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι καταλήγουμε να πληρώνουμε και τη γυναίκα που παντρευόμαστε και τη πουτάνα
.το φτηνότερο γαμήσι το κάνεις με πουτάνα, το ακριβότερο με τη γυναίκα που παντρεύεσαι....
Ακριβώς έτσι.
Τα είπες σχεδόν όλα...
Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι καταλήγουμε να πληρώνουμε και τη γυναίκα που παντρευόμαστε και τη πουτάνα
δηλαδή εγω που ποτέ δεν ειχα ακριβο αυτοκινητο, ουτε κερασα ποτέ αστακομακαροναδες, ουτε ταξίδια σε λονδινο - παρισι τις πληρωνα. κανω καλα που γαμαω και γκομενες ή να τις ξεκοψω για να μην "απαταω" τις πουτανες, αλα πικερ φαση?Αν σκεφτεις οτι την ιεροδουλη την βλεπεις και σε βλεπει γυμνο και δεν εχεις να πληρωνεις ουτε αυτοκινητο ακριβο για να την ριξεις ουτε καφεδες ουτε ποτα ουτε αστακομακαροναδες ουτε ταξιδια Λονδινο και Παρισι τοτε οι ιεροδουλες κοστιζον πολυ λιγοτερο!
δηλαδή εγω που ποτέ δεν ειχα ακριβο αυτοκινητο, ουτε κερασα ποτέ αστακομακαροναδες, ουτε ταξίδια σε λονδινο - παρισι τις πληρωνα. κανω καλα που γαμαω και γκομενες ή να τις ξεκοψω για να μην "απαταω" τις πουτανες, αλα πικερ φαση?
κανα 2-3 γκομενες μαλιστα ξοδεψαν περισσοτερα για εμενα από ότι εγω για αυτές, εκει τι παιζει?
το φτηνότερο γαμήσι το κάνεις με πουτάνα, το ακριβότερο με τη γυναίκα που παντρεύεσαι....
Εισαι τυχερος τυπε,μου εχουν κατσει καν δυο φασεις να μην ξοδεψω αλλα με κοπο μπλα,μπλα και παλι μπλα μπλα ,σε ορισμενους καθονται πολυ ευκολα ειναι αληθεια αυτοδηλαδή εγω που ποτέ δεν ειχα ακριβο αυτοκινητο, ουτε κερασα ποτέ αστακομακαροναδες, ουτε ταξίδια σε λονδινο - παρισι τις πληρωνα. κανω καλα που γαμαω και γκομενες ή να τις ξεκοψω για να μην "απαταω" τις πουτανες, αλα πικερ φαση?
κανα 2-3 γκομενες μαλιστα ξοδεψαν περισσοτερα για εμενα από ότι εγω για αυτές, εκει τι παιζει?
20-25 διαφορετικα γκομενακια..... ;).... αυτά τα λεφτά στα κορίτσια είναι 20-25 επισκέψεις μαξιμουμ.....
δηλαδή εγω που ποτέ δεν ειχα ακριβο αυτοκινητο, ουτε κερασα ποτέ αστακομακαροναδες, ουτε ταξίδια σε λονδινο - παρισι τις πληρωνα. κανω καλα που γαμαω και γκομενες ή να τις ξεκοψω για να μην "απαταω" τις πουτανες, αλα πικερ φαση?
τυπε εδω λεμε για γκομενες στην πραγματικη ζωηδηλαδή εγω που ποτέ δεν ειχα ακριβο αυτοκινητο, ουτε κερασα ποτέ αστακομακαροναδες, ουτε ταξίδια σε λονδινο - παρισι τις πληρωνα. κανω καλα που γαμαω και γκομενες ή να τις ξεκοψω για να μην "απαταω" τις πουτανες, αλα πικερ φαση?
τυπε εδω λεμε για γκομενες στην πραγματικη ζωη
οχι αυτες που εχεις δεις στον υπνο σου
Επειδή όλα είναι σχετικά εκτός από τον χρόνο που είναι απόλυτος,όλα έχουν να κάνουν με τις εκάστοτε συνθήκες και καταστάσεις.Αν βρεθεί γκόμενα που είναι συνεννοήσιμη και καυλιάρα,και δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις σε έξοδα,σαφώς συμφέρει μακροπρόθεσμα να επενδύσεις πάνω της χρήμα και χρόνο.Από την άλλη οι πουτάνες αποτελούν μία από τις κύριες έξεις των αντρών,όπως ο τζόγος και το αλκοόλ,και απαιτείται αυστηρή διαχείριση και προϋπολογισμός για να μην χρεοκοπήσεις...ας μην προσπαθούμε να χρυσώσουμε το χάπι.
οι γκόμενες/κοπέλες/σχέσεις είναι "φτηνότερη" λύση. (δεν μιλάω για γάμο αλλά για σχέση)
εκτός πια κι αν με την γκόμενα χρειαστείς αρκετά ραντεβουδάκια, πληρώνεις μόνο εσύ, και το κάνετε καμιά δυο φορές μόνο.
αλλοιώς πόσα θα ξοδέψεις αν βγεις 20, 30 φορές για καφέ, φαγητό, clubbing σε λίγους μήνες με μια κοπέλα? 500 ευρώ, 1000 ευρώ, 2000, 3000 ευρώ? αυτά τα λεφτά στα κορίτσια είναι 20-25 επισκέψεις μαξιμουμ.
αλλά με την κοπέλα σε κάποιους μήνες θα πάς όχι 15 αλλά 105 φορές.
οπότε ας μην λέμε ότι θέλουμε...
Επειδή όλα είναι σχετικά εκτός από τον χρόνο που είναι απόλυτος,όλα έχουν να κάνουν με τις εκάστοτε συνθήκες και καταστάσεις.Αν βρεθεί γκόμενα που είναι συνεννοήσιμη και καυλιάρα,και δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις σε έξοδα,σαφώς συμφέρει μακροπρόθεσμα να επενδύσεις πάνω της χρήμα και χρόνο.Από την άλλη οι πουτάνες αποτελούν μία από τις κύριες έξεις των αντρών,όπως ο τζόγος και το αλκοόλ,και απαιτείται αυστηρή διαχείριση και προϋπολογισμός για να μην χρεοκοπήσεις...
γιατι ρε ειρωνευεσαι?τυπε εδω λεμε για γκομενες στην πραγματικη ζωη
οχι αυτες που εχεις δεις στον υπνο σου
20-25 διαφορετικα γκομενακια..... ;)