Νέα

Ποιές κοστίζουν περισσότερο, οι πουτάνες ή οι γκόμενες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιές κοστίζουν περισσότερο;;;

• Τάνες

Ψήφοι: 100 19,6%
  • Γκόμενες

Ψήφοι: 411 80,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    511

TonyGr

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
το φτηνότερο γαμήσι το κάνεις με πουτάνα, το ακριβότερο με τη γυναίκα που παντρεύεσαι....
.

Τα είπες σχεδόν όλα...
Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι καταλήγουμε να πληρώνουμε και τη γυναίκα που παντρευόμαστε και τη πουτάνα

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Αν σκεφτεις οτι την ιεροδουλη την βλεπεις και σε βλεπει γυμνο και δεν εχεις να πληρωνεις ουτε αυτοκινητο ακριβο για να την ριξεις ουτε καφεδες ουτε ποτα ουτε αστακομακαροναδες ουτε ταξιδια Λονδινο και Παρισι τοτε οι ιεροδουλες κοστιζον πολυ λιγοτερο!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
Άμα θες να γαμάς συχνά τότε η γκόμενα γενικά ειναι πιο οικονομική.

Αν θες να γαμάς 2-3 φορές το μήνα, τότε σε συμφέρει η ιερόδουλη.

Αμα έχεις γκόμενα/γυναίκα που δεν τη πηδάς όσο θα ήθελες πλέον, τότε ένας συνδυασμός προσφέρει μία πολύ καλή λύση.

Π

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν σκεφτεις οτι την ιεροδουλη την βλεπεις και σε βλεπει γυμνο και δεν εχεις να πληρωνεις ουτε αυτοκινητο ακριβο για να την ριξεις ουτε καφεδες ουτε ποτα ουτε αστακομακαροναδες ουτε ταξιδια Λονδινο και Παρισι τοτε οι ιεροδουλες κοστιζον πολυ λιγοτερο!
δηλαδή εγω που ποτέ δεν ειχα ακριβο αυτοκινητο, ουτε κερασα ποτέ αστακομακαροναδες, ουτε ταξίδια σε λονδινο - παρισι τις πληρωνα. κανω καλα που γαμαω και γκομενες ή να τις ξεκοψω για να μην "απαταω" τις πουτανες, αλα πικερ φαση?

κανα 2-3 γκομενες μαλιστα ξοδεψαν περισσοτερα για εμενα από ότι εγω για αυτές, εκει τι παιζει?

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
δηλαδή εγω που ποτέ δεν ειχα ακριβο αυτοκινητο, ουτε κερασα ποτέ αστακομακαροναδες, ουτε ταξίδια σε λονδινο - παρισι τις πληρωνα. κανω καλα που γαμαω και γκομενες ή να τις ξεκοψω για να μην "απαταω" τις πουτανες, αλα πικερ φαση?

κανα 2-3 γκομενες μαλιστα ξοδεψαν περισσοτερα για εμενα από ότι εγω για αυτές, εκει τι παιζει?

Να αισθάνεσαι ωραία που δεν είσαι απο την μεριά των χαζών τύπε

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Εγω πηρα προικα ετσι και αλλιως, γενικοτερα μιλαω!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.941
Πόντοι
3.656
το φτηνότερο γαμήσι το κάνεις με πουτάνα, το ακριβότερο με τη γυναίκα που παντρεύεσαι....

Όταν η πουτάνα φύγει από κοντά σου, θα πάρει τα χρήματα που συμφωνήσατε, εκτός κι αν της δείξεις ότι μπορεί να σε εκμεταλλευτεί, οπότε θα σου ζητήσει περισσότερα (έχει καρκίνο η μάνα μου, τράκαρε ο αδελφός μου, δεν έχω να πληρώσω το νοίκι μου), τα οποία και πάλι δεν μπορεί να σε αναγκάσει να της τα δώσεις, αν δεν θέλεις. Όταν η γυναίκα σου φύγει από κοντά σου, θα σου πάρει όσα περισσότερα μπορεί. Και θα σε αναγκάσει να της τα δώσεις το Νομικό σύστημα, θέλεις δεν θέλεις

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6

Εισαι τυχερος τυπε,μου εχουν κατσει καν δυο φασεις να μην ξοδεψω αλλα με κοπο μπλα,μπλα  και παλι μπλα μπλα ,σε ορισμενους καθονται  πολυ ευκολα ειναι αληθεια αυτο

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Είσαι γλυκοτσούτσουνος τύπε μου.  :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

τυπε εδω λεμε για γκομενες στην πραγματικη ζωη
οχι αυτες που εχεις δεις στον υπνο σου

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
ας μην προσπαθούμε να χρυσώσουμε το χάπι.
οι γκόμενες/κοπέλες/σχέσεις είναι "φτηνότερη" λύση. (δεν μιλάω για γάμο αλλά για σχέση)
εκτός πια κι αν με την γκόμενα χρειαστείς αρκετά ραντεβουδάκια, πληρώνεις μόνο εσύ, και το κάνετε καμιά δυο φορές μόνο.
αλλοιώς πόσα θα ξοδέψεις αν βγεις 20, 30 φορές για καφέ, φαγητό, clubbing σε λίγους μήνες με μια κοπέλα? 500 ευρώ, 1000 ευρώ, 2000, 3000 ευρώ? αυτά τα λεφτά στα κορίτσια είναι 20-25 επισκέψεις μαξιμουμ.
αλλά με την κοπέλα σε κάποιους μήνες θα πάς όχι 15 αλλά 105 φορές.
οπότε ας μην λέμε ότι θέλουμε...
Επειδή όλα είναι σχετικά εκτός από τον χρόνο που είναι απόλυτος,όλα έχουν να κάνουν με τις εκάστοτε συνθήκες και καταστάσεις.Αν βρεθεί γκόμενα που είναι συνεννοήσιμη και καυλιάρα,και δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις σε έξοδα,σαφώς συμφέρει μακροπρόθεσμα να επενδύσεις πάνω της χρήμα και χρόνο.Από την άλλη οι πουτάνες αποτελούν μία από τις κύριες έξεις των αντρών,όπως ο τζόγος και το αλκοόλ,και απαιτείται αυστηρή διαχείριση και προϋπολογισμός για να μην χρεοκοπήσεις...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Επειδή όλα είναι σχετικά εκτός από τον χρόνο που είναι απόλυτος,όλα έχουν να κάνουν με τις εκάστοτε συνθήκες και καταστάσεις.Αν βρεθεί γκόμενα που είναι συνεννοήσιμη και καυλιάρα,και δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις σε έξοδα,σαφώς συμφέρει μακροπρόθεσμα να επενδύσεις πάνω της χρήμα και χρόνο.Από την άλλη οι πουτάνες αποτελούν μία από τις κύριες έξεις των αντρών,όπως ο τζόγος και το αλκοόλ,και απαιτείται αυστηρή διαχείριση και προϋπολογισμός για να μην χρεοκοπήσεις...

Σοφα λογια

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Η ερώτηση είναι άκυρη καθώς οι πουτάνες είναι γκόμενες (επί πληρωμή *σχεδόν* πάντα), και οι γκόμενες είναι *σχεδόν* όλες πουτάνες.
Πιο σωστό θα ήταν, ποίες κοστίζουν περισσότερο - οι πουτάνες-γκόμενες ή οι γκόμενες-πουτάνες? Η γρήγορη απάντηση είναι συνήθως οι πρώτες.

Αν το αναλύσουμε περισσότερο ...σοβαρά τώρα 58 σελίδες ανάλυση έως τώρα?.. Κυκλοφορεί ό,τι μπορείς να φανταστείς από γυναίκες και συνεπώς το κόστος είναι από 0 (ή και αρνητικό) έως να της δώσεις τον ουρανό με τ' άστρα και όλα τα πλούτη της γης και να μην της φαίνονται αρκετά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τυπε εδω λεμε για γκομενες στην πραγματικη ζωη
οχι αυτες που εχεις δεις στον υπνο σου
γιατι ρε ειρωνευεσαι?
η τζιλφ με την οποια βρισκομαι, καθε φορα που παω σπιτι της, με ταηζει και μου κανει που και που δωρο και κανα ρουχαλακι,
εγω εχω να την βγαλω για καφε μηνες.

προχθες μου πηρε ενα ζευγαρι παπουτσια.

σιγουρα της κοστισε παραπανω απο οτι ο καφες που την κερασα εγω πριν 5 μηνες.

στο ενδιαμεσο λοιπον αν βαλεις και το φαϊ που τρωω σπιτι της, εγω της βγηκα κανα 100ρι ενω αυτη μου βγηκε 5 ευρω.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
20-25 διαφορετικα γκομενακια..... ;)

Έγραψες την σωστή λέξη "διαφορετικά" κι όχι ξανά ζεσταμένο φαγητό!
Διότι όσο και να σου αρέσει κάποιο φαγητό κάποια στιγμή θα το μπουχτίσεις !

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
Με απόλυτους αριθμούς, αν θες να γαμας πολύ, η γκόμενα συμφέρει.

Αν θες να γαμάς σαν πορνοσταρ, συμφέρει η πουτάνα.

Εάν βρεις γκόμενα που ειναι κυρία στο μάτι και πουτάνα στο κρεββάτι, σαφέστατα και συμφέρει από μία ιερόδουλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom