Εκκολαπτήριο πυρφόρων έχει γίνει η χώρα. Του λέει η x γκόμενα, έxω χρήματα να πληρώσω και εγώ, αλλά ο λευκός ιππότης δεν την αφήνει.. και ας μην έχει την επόμενη ημέρα να αγοράσει τσιγάρα.
Γαμησε τα, χαλια μαυρα.
Ειναι παντου γυρω μας, σε μια 5ετια θα υπαρχουν κατα 99%. Αυτο βεβαια εχει και τα θετικα του, εξαρταται το τι θελεις να κανεις στη ζωη σου. Γενικα παντως η κατασταση που εχει δημιουργησει η μαλακια που τους δερνει αλυπητα, εχει δημιουργησει διαφορα κοινωνικα προβληματα διοτι ολο αυτο εχει προεκτασεις σε ολες τις εκφανσεις της ζωης.
Οι πιο αποτυχημενοι απο αυτους (οι τερματισμενοι αγαμητοι τρολακηδες μισογυνηδες) κατηγορουν τις γυναικες για το ολο θεμα, κατι που δεν ισχυει.
Καποιος που εχει εμπειρια με δυνατα μουνια μπορει ευκολα να δει το μεγεθος της μαλακιας εκ μερους των "αντρων". Εχουν οδηγησει τις γυναικες σε αδιεξοδα, πανικο, ψυχολογικα προβληματα, εχουν χασει το ρολο τους και τη ταυτοτητα τους.
Παραδειγμα: Εισαι μαζι με τη χ μουναρα και τη καλει ο χ μαλακας να της πει "αφησε με να γινω το σκυλακι σου και θα κανω οτι θελεις". Νευρα η τυπισσα και του το εκλεισε μεσα στα μουτρα αφου πρωτα τον εβρισε χοντρα (στα Ουκρανικα). Ακολουθησε οσκαρικο στησιμο στα 4 βιαιο σεξ για κανα 15λεπτο και μετα τη καταθεση στο στομα τη βαζεις να πει το ολο στορυ σε ηχητικο μηνυμα στους φιλους σου για να γελασετε ολοι μαζι παρεα στο viber. Μετα, οταν κανει το λαθος να βγειτε μαζι με τη φιλη της, τη κανεις εσυ το δικο σου σκυλακι οταν χωνεσαι χυμα μεσα στα μουτρα της στη φιλη της. Ειχα καλεσει μελος μεσα απο εδω, του εδωσα να μιλησει με τη φιλη της με το μπηκαν στο αμαξι στην αρχη της βραδιας, μιλησαν, τα ειπαν αλλα δυστυχως ο φιλος μας δεν μπορεσε να ερθει. Καποιος επρεπε να τη πεσει στη φιλη της, το εκανα μετα μεγαλης προθυμιας. Αυτη, ουτε καν κρατησε αποστασεις, ισα ισα που γουσταρε και μετα τα πρωτα ποτακια, αρχισαν και τα παιχνιδια. Η αλλη, εγινε καλο σκυλακι μετα τις επομενες ημερες. Σκυλιασε και αλλαξε 7 χρωματα απο τα νευρα της. Η ιδια τυπισσα που τη κανεις εσυ σκυλακι, εχει κανει σκυλακια ολους τους αλλους. Σε εκδρομη στην Ευβοια σε ενα παραδοσιακο χωριο, μας κερνουσαν διαφορα οπου και να πηγαιναμε, εκει να δεις πυρφορισμο και μουνοδουλιαση. Στη ταβερνα μας επιασαν τα γελια, γελουσε ακομα και αυτη απο αυτα που εγιναν. Παραγγειλαμε πχ 5 πιατα, κερασαν τα 3 και εφεραν αλλα 2 που δεν ειχαμε παραγγειλει ετσι για να δοκιμασουμε και καλα. Ο ταβερνιαρης τα εφερνε συνεχως ασταματητα, χαμογελαστος ευγενικος πετουσε απο τη χαρα του. Η γυναικα του ταβερνιαρη μολις ηρθε στο μαγαζι δεν τον αφησε να ερθει ξανα στο τραπεζι, μας σερβιρε αυτη (αυτος γυρω στα 45) πλεον.
Παραδειγμα 2: Εχεις δωσει ραντεβου να βγεις με τη χ μουναρα και οταν φτανεις σπιτι της σου λεει "παμε με το δικο μου να μου πεις πως παει" ; Της λες "που το βρηκες αυτο"; Απαντηση, της το πηρε ο αγαπουλης της. Στο δρομο οπως πηγαινετε (αφου την εχεις κερασει σπερμα στο στομα) τη καλει ο τυπος και του λεει ειμαι βολτα με μια φιλη μου δεν μπορω να σου μιλησω θα τα πουμε μετα. Απαντηση τυπου "ναι αγαπη μου, καλα να περασετε"...Ο τυπος δεν ειναι αντρας της, δεν ειναι καν γκομενος της. Απλα βρηκε τη κοπελα τυχαια και απο τοτε τη πολιορκει μεσω δωρων κτλπ για να τη "κερδισει" καποια στιγμη και να δεχτει να τον παντρευτει. Δηλαδη με μερικες φορες ξενερωτου ντεκαυλε σεξ ισα ισα για να χυσει ο μαλακας, η τυπισσα εβγαλε αμαξι, κινητα, ταξιδια, ρουχα, τα παντα κερασμενα-πληρωμενα και κονε με αναλογους τερματισμενους μαλακες για τις φιλες της. Χαζη ειναι να τον αφησει και να μη συνεχισει εως τελους; Θα του κανει και παιδι και μετα θα τον παρατησει για να συνεχισει να γαμιεται με οποιους γουσταρει.
Παραδειγμα 3: Βγαινεις μαζι με 2 μουναρες, βραδυ Σαββατου. Πηγαινεις σε κλαμπ, σε μαγαζι φιλου σου. Με το που πας, ο τυπος καυλωνει ασχημα για τη δευτερη που εχεις μαζι και ενω το μαγαζι ειναι φουλ απο κοσμο ερχεται συνεχεια στη παρεα. Με ρωτησε στο αυτι αν εχω θεμα ή αν μπορει να παιξει με τη τυπισσα. Του απαντω, στα αρχιδια μου αδερφε, παιξε και με τις δυο αν μπορεις και γουσταρεις, τη πλακα μας κανουμε. Ο τυπος εχει γραψει στα αρχιδια του το μαγαζι ενω ειναι φισκα και ειναι συνεχεια μαζι μας. Εχει κερασει τα παντα, ακομα και πραγματα που δεν ειχε τυχει να πιω ποτε. Τα παντα, εφερνε συνεχως διαφορα στο τραπεζι. Στο τελος, λεω στη μια παμε καμια βολτα για κανα στα γρηγορα και φυγαμε. Αφησαμε την αλλη εκει να κανει παιχνιδι ο τυπος. Επιστρεφουμε μετα απο κανα μισαωρο, η τυπισσα μας λεει να φυγουμε να παμε και καπου αλλου. Φευγουμε και παμε σε αλλο μαγαζι, τα ιδια και εκει. Ολα κερασμενα. Πληρωσα τα πρωτα 3 και ολα τα αλλα ηταν κερασμενα. Σε καποια φαση κατα τις 5 χτυπαει το τηλεφωνο της τυπισσας και ηταν ο τυπος απο το πρωτο μαγαζι, παρακαλουσε να ξαναπαμε πισω. Αντε της λεω, το τυλιξες το τυπακι. Γελαει. Τη πηγαινουμε εκει και την αφηνουμε στο τυπο. Τον μαδησε κανονικα. Του αλλαξε τα φωτα. Ρουχα, ρολογια, κινητο, παπουτσια, τσαντες, εκδρομες, διημερα (ανεβαζε συνεχως φωτο για να δειξει το ποσο αξια ειναι και να ταπεινωσει τις αλλες) Μυκονο Σαντορινη, παντου οτι ηθελε το κοριτσι. Εδω θα πρεπει να σημειωθει οτι σε ολο αυτο το διαστημα, δεν σταματησε ποτε να παιζει μαζι μας οπως πρωτα που ειμασταν οι 3 μας. Μετα απο ενα περιπου μηνα, τον παρατησε. Τωρα απο οτι μου ειπε η φιλη της, εχει βρει εναν αλλον, τον παει για πιο χοντρο παιχνιδι αυτον, μυριζομαι γαμο-παιδια κτλπ.
Χιλιαδες τα παραδειγματα γυρω μας, καθημερινα παντου και σε ολες τις κλιμακες.
Γνωμη μου οτι κατα 99% η ευθυνη για την ολη κατασταση βαραινει τους "αντρες".
Δεν φταινε οι γυναικες, θυματα της ολης καταστασης ειναι και για αυτο μετα απο καποια χρονια μεσα σε αυτη τη κατασταση γεμιζουν ψυχολογικα προβληματα. Κυριως, δεν ειναι ευτυχισμενες, δεν εχουν πραγματικη χαρα μεσα τους, εχουν χασει το δρομο τους και τη ταυτοτητα τους.