iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
μονο για καλο σεξ
γι αυτο κ την προτιμω
Με βάζεις σε πειρασμό να ρωτήσω πληροφορίες, εκτός και είναι private...
μονο για καλο σεξ
γι αυτο κ την προτιμω
Δεν έχεις άδικο, συνήθως μετά αρχίζουν να εκμεταλλεύονται τη γνωριμία και να κάνουν λιγότερα, να κάθονται πιο λίγο κλπ... Λίγες είναι πραγματικά επαγγελματίες σε αυτό το θέμα... Ίσως μία λύση είναι να τις βλέπεις πιο πολλές φορές αλλά με μεγάλα χρονικά κενά...
Φοβόμουν ότι θα το έλεγες αυτό... Χαχαχα...ε λιγο
ναι αυτο ειναι μια εμμεση λυση αν θες ντε και καλα περισσοτερες συνευρεσεις μα καποια που γουσταρεις και κανει αυτο το επαγγελμα
αλλα για εμενα ειναι τοσες πολλες οι επιλογες που ειναι μαλακια
δηλαδη σκεψου ποσα πιπινια ποσα μιλφς εκδιδονται και να λες εγω θελω την "ταδε" επειδη κανει τρελο γαμησι και χανεις τοσες αλλες νεες εμπειριες νεα γαμησια κτλπ
τεσπα γνωμη μου
χαχα και φανταζεσαι να σου πει τωρα την ντουβλη
χηνα επι 15 φορες 15 χιλιαρικα χαχααχ
βρε δικιο εχεις
αλλα καμια φορα λες παμε στο σιγουρο
ναι αυτο ειναι μια εμμεση λυση αν θες ντε και καλα περισσοτερες συνευρεσεις μα καποια που γουσταρεις και κανει αυτο το επαγγελμα
αλλα για εμενα ειναι τοσες πολλες οι επιλογες που ειναι μαλακια
δηλαδη σκεψου ποσα πιπινια ποσα μιλφς εκδιδονται και να λες εγω θελω την "ταδε" επειδη κανει τρελο γαμησι και χανεις τοσες αλλες νεες εμπειριες νεα γαμησια κτλπ
τεσπα γνωμη μου
χαχα και φανταζεσαι να σου πει τωρα την ντουβλη
χηνα επι 15 φορες 15 χιλιαρικα χαχααχ
βρε δικιο εχεις
αλλα καμια φορα λες παμε στο σιγουρο
μουτρο τ μονο συγουρο ειναι οτι εγω την εχω βρει την ακρη οποτε καταλαβες
οι εμμονές του ανασφαλούς αρσενικού κοστίζουν περισσότερο κι από τις 2.
Α γεια σου... Γλιτώνεις και το άγχος τι θα βγει από το καπέλο ή από το μπάνιο.....
με νιωθεις φιλε
Πάντα δικέ μου...
Στη μόνιμη σχέση έχεις πάγια έξοδα γαμήσεις-δεν γαμήσεις,με τις πουτάνες πληρώνεις a la carte και μοναδιαία κοστίζει ακριβότερα.