Giwrgos1973
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Μαλακεια ερωτημα. Το ιδανικο ειναι να εχεις και γκομενες η συζυγο και να πηγαίνεις και με πουτανες. Το ενα δεν αναιρει το αλλο. Εγω και ελευθερος και σε σχεση και παντρεμενος, τις πουτανες δεν τις εκοψα ποτε.
Ραντεβου με γκομενες που εχουν τον τροπο τους, κ δεν καινε..
Για να μενουν τα χρηματα, κ να μπορουμε να πηγαινουμε σε ιεροδουλες.
Μαγκίτη δεν σε ξέρω, αλλά σα το πολύ large δε παριστάνεις; 3-4 call girls το μήνα με δύο μόνο κριτικές;;;; Εμένα δεν μου βγαίνουν τα νούμερα πάντως!!!! Φίδέμπορας είσαι;;;;Δεν θα μιλήσω για χρήματα. Την αριθμητική μπορείτε να την κάνετε και μόνοι σας. ¨Ενα θα πω μόνο...
Παντρεμένος, με σταθερή εξωσυζυγική σχέση (κοινός ερωμένη), 2 περιστασιακά fuck buddies και 3-4 call girls κάθε μήνα.
οι εμμονές του ανασφαλούς αρσενικού κοστίζουν περισσότερο κι από τις 2.
Μόνο πουτάνες συμφέρουν αλλά σε απόσταση και να τις αλλάζουμε συνέχεια για νέες εμπειρίες
Η λεξη κλειδι ειναι "αλλαζουμε συνεχεια"
Δεν νοειται να υπαρχει καμια αλλη σχεση με πουτανα περαν της σεξουαλικης
Και για να μην γινει καμια μαλακια ακομα και αν καραγουσταρεις ενα call-girl max 2-3 φορες να την παρεις...δεν πρεπει παραπανω
λες ε??
εγω μια μιλφαρΑ την εχω παρει καμια 15 φορες!@
μαλακια???
λες ε??
εγω μια μιλφαρΑ την εχω παρει καμια 15 φορες!@
μαλακια???
αν μπορεις και το ελεγχεις και δεν την βλεπεις σαν κατι αλλο περαν του σεξουαλικου οκ
απλα το ανεφερα γιατι οι περισσοτεροι δυστυχως μετα απο αρκετες συνευρεσεις αναπτυσουν σχεσεις περαν του σεξουαλικου με ιεροδουλες που θεωρω πως ειναι τεραστιο λαθος
Η λεξη κλειδι ειναι "αλλαζουμε συνεχεια"
Δεν νοειται να υπαρχει καμια αλλη σχεση με πουτανα περαν της σεξουαλικης
Και για να μην γινει καμια μαλακια ακομα και αν καραγουσταρεις ενα call-girl max 2-3 φορες να την παρεις...δεν πρεπει παραπανω