Νέα

Ποιές κοστίζουν περισσότερο, οι πουτάνες ή οι γκόμενες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιές κοστίζουν περισσότερο;;;

• Τάνες

Ψήφοι: 99 19,4%
  • Γκόμενες

Ψήφοι: 410 80,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    509

swadow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Κριτικές
6
Like
621
Πόντοι
316
και γυναικα να εχεις οπως λεει ο συναδελφος καθε μερα μπορεις να φας φασολαδα ;) οχι οι πουτανες δεν κοβονται και πιστευω κοστιζουν ποιο πολλη ;)

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Μαλακεια ερωτημα. Το ιδανικο ειναι να εχεις και γκομενες η συζυγο και να πηγαίνεις και με πουτανες. Το ενα δεν αναιρει το αλλο. Εγω και ελευθερος και σε σχεση και παντρεμενος, τις πουτανες δεν τις εκοψα ποτε.

Ναι αλλα κατι σου κοστίζει παράπανω.. αν το καλοσκεφτείς λεφτά δίνεις κι απ τη μία κι απ την άλλη

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Στη μόνιμη σχέση έχεις πάγια έξοδα γαμήσεις-δεν γαμήσεις,με τις πουτάνες πληρώνεις a la carte και μοναδιαία κοστίζει ακριβότερα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ραντεβου με γκομενες που εχουν τον τροπο τους, κ δεν καινε..
Για να μενουν τα χρηματα, κ να μπορουμε να πηγαινουμε σε ιεροδουλες. :sunglasses:

parthenoss

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Οι γκόμενες στοιχοίζουν και σε χρόνο οχι μόνο σε χρήμα την ώρα που θα σπαταλάς με της γκρίνιες και με τις μαλακίες της μπορείς να δουλευεις και να βγάζεις χρήματα η να κάνεις οτι άλλο σε ευχαριστεί. Οι γκόμενες επίσης στοιχοίζουν και συναισθηματικά μια πόρνη δεν είναι σε θεση να σε στεναχωρήσει οσο η γκόμενα σου που μπορεί κάλιστα να την πιασεις να γαμιεται πάνω στο κρεβάτι σας. Οικονομικά εξαρτάται απο το πόσο γαμάς και το τι δεχεσαι να πληρώσεις για την γκόμενα. Προσωπικά πιστευω το ιδανικό ειναι να τα συνδασεις και τα δυο.

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Δεν θα μιλήσω για χρήματα. Την αριθμητική μπορείτε να την κάνετε και μόνοι σας. ¨Ενα θα πω μόνο...
Παντρεμένος, με σταθερή εξωσυζυγική σχέση (κοινός ερωμένη), 2 περιστασιακά fuck buddies και 3-4 call girls κάθε μήνα. 

:hi:

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Αν γαμάς μονο πουτάνες τα λεφτά ειναι πάρα πολλά.. φανταστείτε κάποιος να θέλει να γαμάει μέρα παρα μέρα και να γαμάει μονο πουτάνεις?  ουτε με ΠΑΣΟΚ δε γινόντουσαν αυτά..

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Υπαρχει και αλλη λυση πιανεις την πουτανα ,γκομενα ,ασε που χωνεσαι και στον κυκλο της

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Οι γκόμενες θέλουν χρόνο και χρήμα με αμφιβόλου ποιότητας γαμήσι (κώλο, cim, cif συνήθως δεν κάνουν  :gay: :gay: )
Τώρα αν η πουτάνα θελήσει να στο παίξει γκόμενα μπορεί να σε γδύσει  :tits2: :tits: έτσι και σου πουλήσει αγάπες.

Μόνο πουτάνες συμφέρουν αλλά σε απόσταση και να τις αλλάζουμε συνέχεια για νέες εμπειρίες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
οι εμμονές του ανασφαλούς αρσενικού κοστίζουν περισσότερο κι από τις 2.

Επισκέπτης
Δεν θα μιλήσω για χρήματα. Την αριθμητική μπορείτε να την κάνετε και μόνοι σας. ¨Ενα θα πω μόνο...
Παντρεμένος, με σταθερή εξωσυζυγική σχέση (κοινός ερωμένη), 2 περιστασιακά fuck buddies και 3-4 call girls κάθε μήνα. 
Μαγκίτη δεν σε ξέρω, αλλά σα το πολύ large δε παριστάνεις; :2funny: :2funny: 3-4 call girls το μήνα με δύο μόνο κριτικές;;;; Εμένα δεν μου βγαίνουν τα νούμερα πάντως!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Φίδέμπορας είσαι;;;; :think: :think:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Μόνο πουτάνες συμφέρουν αλλά σε απόσταση και να τις αλλάζουμε συνέχεια για νέες εμπειρίες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η λεξη κλειδι ειναι "αλλαζουμε συνεχεια"
Δεν νοειται να υπαρχει καμια αλλη σχεση με πουτανα περαν της σεξουαλικης
Και για να μην γινει καμια μαλακια ακομα και αν καραγουσταρεις ενα call-girl max 2-3 φορες να την παρεις...δεν πρεπει παραπανω

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Και για να μην γινει καμια μαλακια ακομα και αν καραγουσταρεις ενα call-girl max 2-3 φορες να την παρεις...δεν πρεπει παραπανω

λες ε??
εγω μια μιλφαρΑ την εχω παρει καμια  15  φορες!@
μαλακια???

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
λες ε??
εγω μια μιλφαρΑ την εχω παρει καμια  15  φορες!@
μαλακια???

αν μπορεις και το ελεγχεις και δεν την βλεπεις σαν κατι αλλο περαν του σεξουαλικου οκ

απλα το ανεφερα γιατι οι περισσοτεροι δυστυχως μετα απο αρκετες συνευρεσεις αναπτυσουν σχεσεις περαν του σεξουαλικου με ιεροδουλες που θεωρω πως ειναι τεραστιο λαθος

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
αν μπορεις και το ελεγχεις και δεν την βλεπεις σαν κατι αλλο περαν του σεξουαλικου οκ

απλα το ανεφερα γιατι οι περισσοτεροι δυστυχως μετα απο αρκετες συνευρεσεις αναπτυσουν σχεσεις περαν του σεξουαλικου με ιεροδουλες που θεωρω πως ειναι τεραστιο λαθος

μονο για καλο σεξ
γι αυτο κ την προτιμω

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294

Δεν έχεις άδικο, συνήθως μετά αρχίζουν να εκμεταλλεύονται τη γνωριμία και να κάνουν λιγότερα, να κάθονται πιο λίγο κλπ... Λίγες είναι πραγματικά επαγγελματίες σε αυτό το θέμα... Ίσως μία λύση είναι να τις βλέπεις πιο πολλές φορές αλλά με μεγάλα χρονικά κενά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom