Επισκέπτης
ρε φλυ δεν ειστε σωστες γκομενες παντως εσεις στην παοκ!!!εχετε εμας για γκομενους και πατε και με τους γαυρους!!ειστες απιστες!!!χαχαχαχα!!!
Γενικά νομίζω οτι οι ανατολίτισες κάνουν το καλύτερο σέξ. Οι αγγλίδες απλά είναι έυκολες αλλα η ποιότητα τους νομίζω οτι είναι χαμήλη. Δηλαδη χάνουν γρήγορα το ενδοιαφέρον τους και θέλουν συνήθως να πηδηχτούνε απλά και μόνο για να μήν κοιμηθούνε μόνες τους και όχι για να το ευχαριστηθούν.
Πάντως πιστέυω οτι όλες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν καλό σέξ αρκεί να τους ζητήσεις να το κάνουν. ʼμα δέν θέλουν απλά είναι κολλημένες και ηλίθιες.
H γυναίκες που κάνουν το καλύτερο και πιο απελευθερωμένο sex, είναι οι γυναίκες που είναι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ μαζί μας. Για να κάνουν οι γυναίκες απελευθερωμένο sex, πρέπει πρώτα απο όλα να είναι ευτυχισμένες και απελευθερωμένες μαζί μας. Το μυστικό είναι να δώσουμε την κατάλληλη προσοχή, να "ακούσουμε" αυτό που η κάθε γυναίκα θέλει για να ζήσει μαζί μας τους πιο τρελούς της οργασμούς.
ʼρα λοιπόν, σύμφωνα με τη δική μου γνώμη... το πιο τρελλό γαμήσι, το κάνει η δική μας γυναίκα.
H γυναίκες που κάνουν το καλύτερο και πιο απελευθερωμένο sex, είναι οι γυναίκες που είναι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ μαζί μας. Για να κάνουν οι γυναίκες απελευθερωμένο sex, πρέπει πρώτα απο όλα να είναι ευτυχισμένες και απελευθερωμένες μαζί μας. Το μυστικό είναι να δώσουμε την κατάλληλη προσοχή, να "ακούσουμε" αυτό που η κάθε γυναίκα θέλει για να ζήσει μαζί μας τους πιο τρελούς της οργασμούς.
ʼρα λοιπόν, σύμφωνα με τη δική μου γνώμη... το πιο τρελλό γαμήσι, το κάνει η δική μας γυναίκα.
Εννοείται ότι το καλύτερο γαμήσι στο κάνει η γυναίκα σου.
πως φαινεται οτι δεν εισαι παντρεμενος.........
το καλυτερο γαμησι το κανουν οι ελληνιδες!!αμα βρεις ελληνιδα που να γαμιεται θα γαμιεται κ καλα...αρκει να της το βγαλεις!!
το καλυτερο γαμησι το κανουν οι ελληνιδες!!αμα βρεις ελληνιδα που να γαμιεται θα γαμιεται κ καλα...αρκει να της το βγαλεις!!
Κανει κρα! ε; οπως ειχε πει καποιος αλλος παλαιοτερα (εδω) ή τον κωλο μου πιανω ή τον δικο της, το ιδιο μου κανει...πως φαινεται οτι δεν εισαι παντρεμενος.........
Πως φαίνεται οτι δεν είσαι ερωτευμένος (με τη γυναίκα σου)! ;)
Κανει κρα! ε; οπως ειχε πει καποιος αλλος παλαιοτερα (εδω) ή τον κωλο μου πιανω ή τον δικο της, το ιδιο μου κανει.
Τελικα οι γκομενες του πρωην σοβιετικου μπλοκ μονο να πηδιουνται ξερουν(Ρωσια Λευκορωσια Ουκρανια Σλοβακια κτλ)!
εγω επαψα να ανησυχω, δεν γυριζει πισω, ειδα και αποειδα και εκανα το κουμαντο μου...
ΟΛΕΣ οι γυναίκες ανεξαιρέτως, ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ το sex! Το θέμα είναι να βρούν (ή να τις βρει) τον κατάλληλο άντρα που να ξυπνά μέσα τους την "πόρνη", τη "σκύλα", το τέρας του sex.
Το καλύτερο SEX το κάνει η γυναίκα του ΑΛΛΟΥ!!!!