Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΔΟΥΛΕΥΕ ειπα,οχι ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Συγχωρεσε με για το συγκεκριμενο μου λαθος αλλα τοσο το χειροτερο μιας και θολωνεις ακομη περισσοτερο τα νερα λεγοντας πως ειναι αυτη την στιγμη το Νο 1 στα στουντιο και δουλευει σε καποιο αλλο η αλλα πλην αυτων του βουνου απο τα 45 υπολοιπα που υπαρχουν στο λεκανοπεδιο και το ονομα της ΔΕΝ αρχιζει απο Μ. Μας φωτησες!

Επισκέπτης
ΔΟΥΛΕΥΕ ειπα,οχι ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Συγχωρεσε με για το συγκεκριμενο μου λαθος αλλα τοσο το χειροτερο μιας και θολωνεις ακομη περισσοτερο τα νερα λεγοντας πως ειναι αυτη την στιγμη το Νο 1 στα στουντιο και δουλευει σε καποιο αλλο η αλλα στουνιο πλην αυτων του βουνου απο τα υπολοιπα 45  που υπαρχουν και λειτουργουν στο λεκανοπεδιο  το δε ονομα της ΔΕΝ αρχιζει απο Μ. Τωρα μαλιστα, μας φωτισες!

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Συγχωρεσε με για το συγκεκριμενο μου λαθος αλλα τοσο το χειροτερο μιας και θολωνεις ακομη περισσοτερο τα νερα λεγοντας πως ειναι αυτη την στιγμη το Νο 1 στα στουντιο και δουλευει σε καποιο αλλο η αλλα πλην αυτων του βουνου απο τα 45 υπολοιπα που υπαρχουν στο λεκανοπεδιο και το ονομα της ΔΕΝ αρχιζει απο Μ. Μας φωτησες!

Εχω εξηγησει τους λογους που κραταω αυτη τη σταση φιλε μου,δεν εχω να πω κατι αλλο πανω σ'αυτο γιατι αρχιζει και κουραζει το ολο θεμα..Και το οτι δεν αρχιζει με Μ δεν το ειπα απο μονος μου,με ρωτησαν..Δεν παιζω κρεμαλα και ουτε κανουμε κανενα παιχνιδι βρες τη λεξη εδω...Παρακατω με ρωτησαν για αλλο γραμμα και απαντησα αλλιως..Αν δεις αυτη την απαντηση ισως καταλαβεις καποια πραγματα πανω στο θεμα...Και δεν επιδιωκω να φωτισω κανεναν....Να βαλει ο κοσμος λιγο μυαλο επιδιωκω,δινοντας ενα παραδειγμα,οπως βαλαμε και εγω και ο φιλος μου μετα το περιστατικο...Αυτα...  :)

Επισκέπτης
Τι εννοεις οταν λες οπως βαλαμε εγω κι ο φιλος μου μυαλο?
Οτι δηλαδη πριν δεν βαζατε προφυλακτικο και οτι τωρα πλεον με αφορμη το περιστατικο το χρησιμοποιειτε  η εννοεις πως σταματησατε πλεον να επισκεπτεσθε την λεγαμενη στο καινουργιο της και πολυσυχναστο ποστο?
  Μηπως απλα σ'αρεσει να κανεις κυρηγμα  πως τωρα που εσεις οι δυο επιτελους βαλατε μυαλο μπορουμε κι εμεις να συνεχισουμε αφοβα να την επισκεπτομαστε οπου κι'αν εργαζεται σημερα, αρκει να ακολουθησουμε το παραδειγμα σας στο θεμα της προφυλαξης που χρησιμοποιειτε εσυ κι'ο φιλος σου?

Επισκέπτης
Γνωρίζουμε ποια πήδηξε ο λιοντάρης χωρίς καπότα ώστε να μπει στη λίστα;
Θυμάμαι την είχε αναφέρει κάποιος σε ένα post αλλά δεν το βρίσκω!

Επίσης, θυμάμαι ότι μία είχε πει στον n.smirni76  να την πηδήξει χωρίς καπότα.
n.smirni76  μπορείς να μας θυμίσεις ποια ήταν;
Είσαι σίγουρος επίσης, ότι η Άννα από το Φυλής 74, όταν δούλευε στο Φωκαίας 22 ασκούσε την ίδια πρακτική με τη Ρωξάνη ώστε επίσης να μαυριστεί;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Κατερινάκι από Φ134 - είδε ένας εδώ μέσα σπυράκια στον κώλο σαν κονδυλώματα.
Το Κατερινάκι εξαφανίστηκε.
Μπαρμπόρα - είχε πει ένας άλλος φίλος από εδώ μέσα πως τον είχε κολλήσει κάποιο αφροδίσιο.
Γνωστή για τις επικίνδυνές της πρωτοβουλίες.
Ακόμη πιο ύποπτο το γεγονός που μια βαλτή και χωρίς λόγο κριτική επέμενε πως είναι καθαρή από υγεία.
Ντενίζα από Ρεμούνδου - παλαιότερα μέχρι και βλεννόροια είχε ακουστεί από αυτή.
Πολλές φορές έβγαζε έρπη στα χείλη πάντως ενώ κάποιος παλαιότερα είχε γράψει
για διάλογο που είχε με ένα παππού στο σαλόνι της και του έλεγε πως αυτή δεν περνάει γιατρούς.

Τρανταχτά παραδείγματα από εδώ μέσα μόνο αυτά θυμάμαι χωρίς να σημαίνει πως ισχύει κάτι από τα παραπάνω.
Μην το καίτε εντελώς πάντως το θέμα με τις επισκέψεις στα μπουρδέλα.
Το ένα φέρνει το άλλο πολύ γρήγορα.
Το καλό γαμήσι για μένα είναι αυτό που δεν είναι επικίνδυνο αρχικά.
Τι να πω,δεν ενθουσιάζομαι αν η άλλη μπει μέσα και με αρχίσει στα γλωσσόφιλα...
δεν τρέφω αυταπάτες,το κάνει σε μένα και σε άλλα 200 ξεχωριστά άτομα αυτό το μήνα.
Ακάποτο δεν τον έχω δώσει ποτέ εκτός από κάτι ψιλά σε χύσιμο εξ απόστασης  :P
Η μόνη μαλακία που κάνω είναι όταν βάζω δάχτυλο μετά να πιάνω τον πούτσο μου (όχι το κεφάλι).
Τέλος πάντων πολλή προσοχή μάγκες και ιδιαίτερα οι πιτσιρικάδες που μας διαβάζουν.

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Παντως τετοιο θεμα χωρις να λεμε ονοματα δεν εχει νοημα . Ειδικα για τα στουντιο που υποτιθεται πληρωνεις παραπανω για την καθαριοτητα . Εγω προσωπικα παω μονο σε στουντιο για αυτο το λογο .

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μπαρμπόρα - είχε πει ένας άλλος φίλος από εδώ μέσα πως τον είχε κολλήσει κάποιο αφροδίσιο.
Ακόμη πιο ύποπτο το γεγονός που μια βαλτή και χωρίς λόγο κριτική επέμενε πως είναι καθαρή από υγεία.
για διάλογο που είχε με ένα παππού στο σαλόνι της και του έλεγε πως αυτή δεν περνάει γιατρούς.

γουσταρω  :rockon: :rockon: οι 2 απο τις 3 ειναι/ηταν στανταρακια μου  :S

Επισκέπτης
Για την Κατερίνα και τη Ντενίζα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς δεν τις έχω πάρει ποτέ.
Η Μπάρμπορα είχε κατηγορηθεί ως φορέας ενός εξαιρετικά μεταδιδόμενου νοσήματος.
Το θέμα είναι ότι εκείνο τον καιρό την είχα πάρει αρκετές φορές οπότε πιστεύω ότι αν όντως ίσχυε θα είχα κολλήσει. Ίσως και να στάθηκα εξαιρετικά τυχερός βέβαια... ποιος ξέρει. Απλά λόγω του ότι είναι αρκετά δημοφιλής, πιστεύω ότι θα είχαμε περισσότερα κρούσματα αν ήταν αλήθεια.

Το καλό γαμήσι για μένα είναι αυτό που δεν είναι επικίνδυνο αρχικά.
Μεγάλη κουβέντα φίλε μου  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
standard ακάποτη (και αρκούντως "διάσημη") πίπα κάνουν π.χ. η Αντριάννα και η Αλιόνα στο Διδύμου 18Α, αλλά και η Κατερίνα στο Φυλής 134Α...τι δηλαδή? είναι κι αυτές επικίνδυνες?  :headbang:

Επισκέπτης
standard ακάποτη (και αρκούντως "διάσημη") πίπα κάνουν π.χ. η Αντριάννα και η Αλιόνα στο Διδύμου 18Α, αλλά και η Κατερίνα στο Φυλής 134Α...τι δηλαδή? είναι κι αυτές επικίνδυνες?  :headbang:
Σίγουρα είναι πολύ πιο επικίνδυνες από άλλες που την κάνουν με προφυλακτικό αλλά για να μην αρχίζουμε να γεμίζουμε το νήμα με το κατά πόσο είναι επικίνδυνο το στοματικό άνευ προφύλαξης, ας αρκεστούμε στο να κατονομάζουμε αυτές που πουλούν κολπικό ή πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη ή άλλες που παρουσιάζουν σημάδια ότι είναι ήδη φορείς κάποιας ασθένειας. Αυτές είναι σίγουρα επικίνδυνες, δεν συμφωνείς;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Γνωρίζουμε ποια πήδηξε ο λιοντάρης χωρίς καπότα ώστε να μπει στη λίστα;
Θυμάμαι την είχε αναφέρει κάποιος σε ένα post αλλά δεν το βρίσκω!

Επίσης, θυμάμαι ότι μία είχε πει στον n.smirni76  να την πηδήξει χωρίς καπότα.
n.smirni76  μπορείς να μας θυμίσεις ποια ήταν;
Είσαι σίγουρος επίσης, ότι η Άννα από το Φυλής 74, όταν δούλευε στο Φωκαίας 22 ασκούσε την ίδια πρακτική με τη Ρωξάνη ώστε επίσης να μαυριστεί;
η αντριαννα απο φωκαιας(η ξανθια οχι η μελαχρινη) κ μια ελενα βουλγαρα που περασε κανα μηνα απο μεταξι πρινα κανα 10μηνο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
Σίγουρα είναι πολύ πιο επικίνδυνες από άλλες που την κάνουν με προφυλακτικό αλλά για να μην αρχίζουμε να γεμίζουμε το νήμα με το κατά πόσο είναι επικίνδυνο το στοματικό άνευ προφύλαξης, ας αρκεστούμε στο να κατονομάζουμε αυτές που πουλούν κολπικό ή πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη ή άλλες που παρουσιάζουν σημάδια ότι είναι ήδη φορείς κάποιας ασθένειας. Αυτές είναι σίγουρα επικίνδυνες, δεν συμφωνείς;

και ποιός δεν θα συμφωνούσε? κολπικό και πρωκτικό χωρίς προφύλαξη μου ακούγεται αδιανόητο! το στοματικό όμως νομίζω ότι αποτελεί πλέον εξαιρετικά συνηθισμένη τακτική...

Επισκέπτης
η αντριαννα απο φωκαιας(η ξανθια οχι η μελαχρινη) κ μια ελενα βουλγαρα που περασε κανα μηνα απο μεταξι πρινα κανα 10μηνο
Η Αντριάννα από το 19;
Σου πρόσφερε ακάποτο σεξ με επιπλέον χρέωση;

Θυμάσαι σε ποιο του Μεταξίου δούλευε αυτή η Έλενα μήπως και την έχει πετύχει κάποιος αλλού ώστε να την κατονομάσουμε;

Να 'σαι καλά.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κάποτε το ακαποτο στοματικό  ήταν σχεδόν  αδιανόητο.Θυμαμαι (1979) στο Παιωνιου  μετα τη γωνια  με Λιοσιων,ηταν μια νταρντανα ελληνιδα,50αρα και μολις η τσατσα ειπε ακαποτο τελειωτικο,επαθα πλακα...τοσο  ασυνηθιστο  ηταν  τοτε...Οπως  βεβαια  και  το γλυφοκώλι...η μονη που  εκανε τοτε  γλυφ/λι  ητανε μια τελειωμενη στην Πιπινου...
Σημερα πια οχι μονο το ακαποτο στοματικο  ειναι κανονας,αλλα  τεινει να  αυξηθει και το ακαποτο κολπικο και πρωκτικο...προφανως  δουλεια των  ιδιοκτητών ,δεν πιστευω μια κοπελλα,οσο τρελλη και  αν  ηταν ,θα το εκανε  απο μονη της.
Καλη ,πολυ καλη  η ιδεα Πυραυλε ,για το θρεντ σου,θα  επανελθω...
Αγαπητε, δεν εχω ιδία αποψη για την εποχη αυτη, καθοτι τοτε ανηκα στην κατηγορια των παιδων, αλλα απο φιλο 9 χρονια μεγαλυτερο απο μενα που σπουδαζε θεολογια(!!!), (μεγαλο οργιο ο τυπος) απο το '84 αν θυμαμαι καλα, ξεκινουσε τσαρκες απο νωρις βραδυ και τελειωνε τις πρωινες ωρες, καθοτι γυρνουσε ολα τα ιδρυματα του κεντρου, Φυλης-Μεταξουργειο-Ψυρρη-Θησειο-Σολωνος, Κολωνακι-Εξαρχεια...
Θυμαμαι χαρακτηριστικα, μου ελεγε για μια τυπισσα, Καιτουλα μου την ανεφερε, καπου στα μεγαλα νουμερα της Φυλης, που τα εκανε ολα ακαποτα και μαλιστα τελειωνε μεσα της...
 Απο εκεινη την εποχη, εχει γ@μησει ελαχιστες φορες καθοτι και ανυπαντρος, γιατι του ειχε γινει συνηθιο το ακαποτο και δεν μπορουσε με σαμπρελα..

Επισκέπτης
Αγαπητε, δεν εχω ιδία αποψη για την εποχη αυτη, καθοτι τοτε ανηκα στην κατηγορια των παιδων, αλλα απο φιλο 9 χρονια μεγαλυτερο απο μενα που σπουδαζε θεολογια(!!!), (μεγαλο οργιο ο τυπος) απο το '84 αν θυμαμαι καλα, ξεκινουσε τσαρκες απο νωρις βραδυ και τελειωνε τις πρωινες ωρες, καθοτι γυρνουσε ολα τα ιδρυματα του κεντρου, Φυλης-Μεταξουργειο-Ψυρρη-Θησειο-Σολωνος, Κολωνακι-Εξαρχεια...
Θυμαμαι χαρακτηριστικα, μου ελεγε για μια τυπισσα, Καιτουλα μου την ανεφερε, καπου στα μεγαλα νουμερα της Φυλης, που τα εκανε ολα ακαποτα και μαλιστα τελειωνε μεσα της...
 Απο εκεινη την εποχη, εχει γ@μησει ελαχιστες φορες καθοτι και ανυπαντρος, γιατι του ειχε γινει συνηθιο το ακαποτο και δεν μπορουσε με σαμπρελα..
Μην ξεχνούμε όμως ότι εκείνη την εποχή το AIDS δεν υπήρχε ενώ η ηπατίτιδες ήταν εξαιρετικά σπάνιες.
Έχει περάσει μια τριακονταετία έκτοτε.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
γουσταρω  :rockon: :rockon: οι 2 απο τις 3 ειναι/ηταν στανταρακια μου  :S

Αυτό δε σημαίνει πως έχεις κάτι αλλά ότι πολύ απλά παίζεις με τις εις βάρος σου πιθανότητες.
Σαν να οδηγάς μηχανάκι ένα πράγμα.
Μπορεί να μην φοράς κράνος και να μην πάθεις γρατσουνιά
και μπορεί με κράνος να γίνεις γαμησε τα.
Αυτό δεν πάει να πει πως δε χρειάζεσαι κράνος.
Όπου κράνος... ευκόλως εννοούμενο στην συζήτηση μας  :grin:
Στανταράκι για σενα για μενα και για 10αδες άλλους.

Για την Κατερίνα και τη Ντενίζα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς δεν τις έχω πάρει ποτέ.
Η Μπάρμπορα είχε κατηγορηθεί ως φορέας ενός εξαιρετικά μεταδιδόμενου νοσήματος.
Το θέμα είναι ότι εκείνο τον καιρό την είχα πάρει αρκετές φορές οπότε πιστεύω ότι αν όντως ίσχυε θα είχα κολλήσει. Ίσως και να στάθηκα εξαιρετικά τυχερός βέβαια... ποιος ξέρει. Απλά λόγω του ότι είναι αρκετά δημοφιλής, πιστεύω ότι θα είχαμε περισσότερα κρούσματα αν ήταν αλήθεια.

Η Ντενίζα δεν κάνει ακάποτα αλλά μετά από τόσο χύσιμο που έχει φάει και χειραψία μαζί της είναι επικίνδυνη  :P
Άσε που τα γλωσσόφιλα τα έχει για καλημέρα.
Φίλε μου θα σου πω ένα πράγμα που δεν αναφέρεται συχνά για τους φορείς.
Είναι εκδικητικοί όσο δεν πάει.
Ένας που έχει κολλήσει κάτι από κάποια πιο πιθανό είναι να σε στείλει εκεί
παρά να σου πει ότι την άρπαξε για να σε προστατέψει.  ;)
Ίσως να είμαι λάθος αλλά αυτό μου βγάζει και η συμπεριφορά της Μπαρμπόρας.  :rolleyes:

Επίσης κάτι τελευταίο που θυμήθηκα είχε ειπωθεί πριν κάτι μήνες πως σε ένα στην Περγάμου ανακοινωναν ακάποτο στην ψύχρα.
Μετά από λίγες μέρες του έβαλαν λουκέτο.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μην ξεχνούμε όμως ότι εκείνη την εποχή το AIDS δεν υπήρχε ενώ η ηπατίτιδες ήταν εξαιρετικά σπάνιες.
Έχει περάσει μια τριακονταετία έκτοτε.
Υπηρχε και ειχε παταγος και ειχε φοβηθει πολυ ο κοσμος, αλλα τα κρουσματα ηταν μετρημενα στα δαχτυλα 10 χεριων... και ηταν γνωστη σαν η ασθενεια των gay...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom