TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.570
- Πόντοι
- 21.585
δεν βολευει χανω το μετρημα μετα στο ξεδιπλωμα...
ε για ενα διπλωμα παραπανω δεν θα μαλωσουμε κιολας
δεν βολευει χανω το μετρημα μετα στο ξεδιπλωμα...
και απο μαυριτανιαΑλβανιδες και Ινδες σιγουρα εκ πειρας, λενε και για τις Ρουμανες.....
Οι Ελληνιδες! δεν θελει καν συζητηση! οσες εχω γνωρισει ολες μου κατσανε!
Νο1 Ρουμανες το δινουν αβιαστα , Νο2 Αλβανιδες γιατι το γουσταρουν και τους αρεσει , Νο3 Ελληνιδες , ενοειτε πως τον δινουν οι 6 στις 10 να μην πω 7 , αρκετες απ τις σχεσεις που ειχα οι περισοτερες το διναν το κουλουρι και γουσταρανε κιολας !!!!Οι Ελληνιδες! δεν θελει καν συζητηση! οσες εχω γνωρισει ολες μου κατσανε!
Παιδια οι Ελληνιδες δίνουν κώλο αβέρτα. Και στα λαϊκόμουνα το ποσοστό κοντεύει το 100%. Οι κυριλέ το παίζουν λίγο δύσκολες.
Τα παλια καλα τα χρονια ολες ηταν παρθενες.........απο μπροστα. Απο πισω ομως..............
σωστος!!!Εχω την εντυπωση πως δεν ειναι θεμα εθνικοτητας.Ειναι θεμα καβλας καθαρα.Οσο πιο καβλωμενη ειναι η γκομενα τοσο πιο ευκολα διαχειρησιμη ειναι.Μου εχουν τυχει παρα πολλες περιπτωσεις (και με ξενες καθοτι εμενα 12 χρονια Κω) που ενω στην αρχη υπηρχε δισταγμος σε πολλα που προτεινα μολις προχωρουσαμε (το πηγαινα και γω λαου λαου στη ζουλα και με το μαλακο) και καβλωνε με δαχτυλα γλυψιματα κτλ το 98% υπεκυπτε σε οτι μα οτι ηθελα να κανουμε.
Εχω την εντυπωση πως δεν ειναι θεμα εθνικοτητας.Ειναι θεμα καβλας καθαρα.Οσο πιο καβλωμενη ειναι η γκομενα τοσο πιο ευκολα διαχειρησιμη ειναι.Μου εχουν τυχει παρα πολλες περιπτωσεις (και με ξενες καθοτι εμενα 12 χρονια Κω) που ενω στην αρχη υπηρχε δισταγμος σε πολλα που προτεινα μολις προχωρουσαμε (το πηγαινα και γω λαου λαου στη ζουλα και με το μαλακο) και καβλωνε με δαχτυλα γλυψιματα κτλ το 98% υπεκυπτε σε οτι μα οτι ηθελα να κανουμε.