You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά στρίπερ σας έχει κάνει να πάθετε αμόκ από τον χορό της;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 314
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
99-2002 Οι κορυφαιες στιγμες του. Σπεσιαλιτε του οι Ουκρανες. Λαρισσα [ Ποια απ'ολες θα μου πειτε. ] Μ@$ναρος με τρελο κωλο και τρομερο βυζι.Οταν το μαγαζι δεν ειχε πολυ δουλεια σε φραπεδιαζε με 4000( δρχ )Ποιο ειναι αυτο δε DIKY ??? / εχουμε παει ????
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Άσχετο: DIKY έχω λιώσει με τους πιγκουΐνους!!!
Δεν θα το προσεχα. Γ@μ#ει!!!!!Άσχετο: DIKY έχω λιώσει με τους πιγκουΐνους!!!
πιρεος???Ο πιο γαμάτος χορός ήταν απο την Κορίνα του Baby O.-
mastokratoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
DIKY και Ypourge ήρθα για να μείνω δυναμικά! Λοιπόν, μέχρι πριν 2 χρόνια η καλύτερη χορεύτρια ήταν η 2μετρη ξανθιά ελληνορωσσίδα από το Princess με φυσικές βυζάρες και ατελείωτες ποδάρες. Τώρα που αυτή τα μάζεψε από την Ελλάδα, η καλύτερη χορεύτρια είναι η ξανθιά Ουκρανή Ειρήνη από τις Mousses. Φυσικά τεράστια βυζιά, πανέμορφη και φραπές. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ τη λατρεύω αυτή τη γυναίκα!
DIKY και Ypourge ήρθα για να μείνω δυναμικά! Λοιπόν, μέχρι πριν 2 χρόνια η καλύτερη χορεύτρια ήταν η 2μετρη ξανθιά ελληνορωσσίδα από το Princess με φυσικές βυζάρες και ατελείωτες ποδάρες. Τώρα που αυτή τα μάζεψε από την Ελλάδα, η καλύτερη χορεύτρια είναι η ξανθιά Ουκρανή Ειρήνη από τις Mousses. Φυσικά τεράστια βυζιά, πανέμορφη και φραπές. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ τη λατρεύω αυτή τη γυναίκα!
Μήπως εννοείς την Ευγενία απο το Μούσσες;
η μιτιλινια ινε Πιρεοσ κολιτεΗ Eπιστήμη απο το babyO (καποια χρονια πριν)
mastokratoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Μήπως εννοείς την Ευγενία απο το Μούσσες;
Όχι, εσύ μάλλον εννοείς την Ευγενία (Ζένια) την αδερφή της Ειρήνας της Ρωσσίδας. Εγώ εννοώ την Ειρήνη την Ουκρανή.
υπαρχει και ευγενια υπαρχει και ζενια (αδερφη της ιρινας)Όχι, εσύ μάλλον εννοείς την Ευγενία (Ζένια) την αδερφή της Ειρήνας της Ρωσσίδας. Εγώ εννοώ την Ειρήνη την Ουκρανή.
mastokratoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Συμπληρωματική δήλωση Ε9 στη ΔΟΥ Κηφισιάς. Σουζάνα Βραζιλιάνα από το Rasputin = χορός κόλαση! Πανέμορφη, χειλάρες, ΒΥΖΑΡΕΣ, κωλάρα, μπουτάρες. Το απόλυτο respect του μαγαζιού.
ανοκ εχο παθι απο τι Στελα στισ κουκλεσ χορισ να μου κανι χορο
τι λες βρε παιδι! ειναι η επιστημη ακομα ενεργη...ισως αξιζει επισκεψη το βαβυο στη πειραιως απο μεριας μου για να θυμηθω ΤΙΣ απιστευτες φασεις!η μιτιλινια ινε Πιρεοσ κολιτε