Θελω μια απο αυτές πείτε μου εσείς που ξέρετε πια να επιλέξω εμφανισιακά μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω τι παίζει με λεφτά και υπηρεσίες
Εγώ από αυτές δεν θα επέλεγα καμία. Μενέδημος εδώ. 20+ χρόνια γνώστης. Ναι καμία. Και όχι δεν κάνω τον έξυπνο. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε πολύ πιο γνώστες από εμένα - δεν είμαι ειδήμονας - αλλά κάποια πράγματα είναι 101 που λέμε - δηλαδή ΒΑΣΙΚΑ.
Ίσως κάποια με τέτοια εμφάνιση σαν αυτές μπορεί και να την αδικώ - που δεν νομίζω.
Όπως έχω γράψει και αλλού δυστυχώς είναι εξαιρετικά δύσκολο οι νέες γενιές των "επαγγελματιών" (?) τρανς στην Ελλάδα να φτάσουν στη ποιότητα τις παλιές. Ίσως δεν φταίνε αυτές - αλλά τα social τα only fans και άλλα τέτοια - που έχουν κάνει τις τρανς να φαντάζονται τον εαυτό τους "υπερμουνάρες".
Τις συγκεκριμένες ούτε που τις ξέρω αλλά μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχουν "πλουτίσει" οι κροςντρεσσερς: Κακή ποιότητα υπηρεσιών, έντονη λατρεία στο χρήμα και άλλα. Τα λεφτά μόνο να δείτε που ζητάνε κάτι τέτοιες θα κλαίτε... Και αμφιβάλλω αν είναι και εκδιδόμενα πρόσωπα κατ' επάγγελμα.