ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Θελω μια απο αυτές πείτε μου εσείς που ξέρετε πια να επιλέξω εμφανισιακά μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω τι παίζει με λεφτά και υπηρεσίες
Κ πως εισαι σιγουρος οτι εκδιδονται?Θελω μια απο αυτές πείτε μου εσείς που ξέρετε πια να επιλέξω εμφανισιακά μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω τι παίζει με λεφτά και υπηρεσίες
Νάνσυ είχα πάρει πριν μερικά χρόνια πριν γίνει τόσο "διάσημη", σε παθητικό ρόλο αυτή, δυναμίτης φουλ καβλιάρα δεν κώλωνε πουθενά. Δεν ξέρω σε τι φάση είναι τώραΘελω μια απο αυτές πείτε μου εσείς που ξέρετε πια να επιλέξω εμφανισιακά μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω τι παίζει με λεφτά και υπηρεσίες
Αυτό το ξέρουμε όλοι δεν είναι κρυφόΚ πως εισαι σιγουρος οτι εκδιδονται?
Είναι από τις πρώτες μου επιλογές έτσι όπως την βλέπω θα της έβαζα 9,5Νάνσυ είχα πάρει πριν μερικά χρόνια πριν γίνει τόσο "διάσημη", σε παθητικό ρόλο αυτή, δυναμίτης φουλ καβλιάρα δεν κώλωνε πουθενά. Δεν ξέρω σε τι φάση είναι τώρα
Νομίζω τώρα δουλεύει στη λαχαναγορά αν κρίνω από το πώς μιλάει..Νάνσυ είχα πάρει πριν μερικά χρόνια πριν γίνει τόσο "διάσημη", σε παθητικό ρόλο αυτή, δυναμίτης φουλ καβλιάρα δεν κώλωνε πουθενά. Δεν ξέρω σε τι φάση είναι τώρα
Ναι αλλα δεν εκδιδονται για το ευρυ κοινο μαλλονΑυτό το ξέρουμε όλοι δεν είναι κρυφό
Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω τα λεφτά που ζητάνε, αλλά αν το έκανα θα τα έδινα στη ΄Νάνσυ Ζαχαριά. Ίσως επειδή την είχα δει από κοντά στη περσινή ερώτικα και είχα μείνει μαλάκας...Θελω μια απο αυτές πείτε μου εσείς που ξέρετε πια να επιλέξω εμφανισιακά μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω τι παίζει με λεφτά και υπηρεσίες
ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει... 4 2 1 3 .... με αυτή τη σειράΘελω μια απο αυτές πείτε μου εσείς που ξέρετε πια να επιλέξω εμφανισιακά μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω τι παίζει με λεφτά και υπηρεσίες
Εγώ από αυτές δεν θα επέλεγα καμία. Μενέδημος εδώ. 20+ χρόνια γνώστης. Ναι καμία. Και όχι δεν κάνω τον έξυπνο. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε πολύ πιο γνώστες από εμένα - δεν είμαι ειδήμονας - αλλά κάποια πράγματα είναι 101 που λέμε - δηλαδή ΒΑΣΙΚΑ.Θελω μια απο αυτές πείτε μου εσείς που ξέρετε πια να επιλέξω εμφανισιακά μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω τι παίζει με λεφτά και υπηρεσίες
το 1 με το 4 είναι ίδιες εν τω μεταξύ , οι 2,3 έχουν αγγελίες (Nancy Gallos , Nancy Zaharia)Εγώ από αυτές δεν θα επέλεγα καμία. Μενέδημος εδώ. 20+ χρόνια γνώστης. Ναι καμία. Και όχι δεν κάνω τον έξυπνο. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε πολύ πιο γνώστες από εμένα - δεν είμαι ειδήμονας - αλλά κάποια πράγματα είναι 101 που λέμε - δηλαδή ΒΑΣΙΚΑ.
Ίσως κάποια με τέτοια εμφάνιση σαν αυτές μπορεί και να την αδικώ - που δεν νομίζω.
Όπως έχω γράψει και αλλού δυστυχώς είναι εξαιρετικά δύσκολο οι νέες γενιές των "επαγγελματιών" (?) τρανς στην Ελλάδα να φτάσουν στη ποιότητα τις παλιές. Ίσως δεν φταίνε αυτές - αλλά τα social τα only fans και άλλα τέτοια - που έχουν κάνει τις τρανς να φαντάζονται τον εαυτό τους "υπερμουνάρες".
Τις συγκεκριμένες ούτε που τις ξέρω αλλά μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχουν "πλουτίσει" οι κροςντρεσσερς: Κακή ποιότητα υπηρεσιών, έντονη λατρεία στο χρήμα και άλλα. Τα λεφτά μόνο να δείτε που ζητάνε κάτι τέτοιες θα κλαίτε... Και αμφιβάλλω αν είναι και εκδιδόμενα πρόσωπα κατ' επάγγελμα.
H 3 (N.Zaharia) είχα δεί πρίν απο λιγο καιρό "νορμάλ" 150...Πόσα λεφτά δηλαδή ζητάνε
Την καλλιστω θέλω να της δώσω τον κωλο στο χέρι μα τους άγιους αλλά δεν μου κάθετε η ψωλετα. Προσπάθησα να κλείσω ραντεβού μέσω ονλυφανς αλλά ούτε κατά διάνοια. Πρέπει να χαλάσεις κάνα 1000αρικο και βάλε μεσω ονλυφανς και μετά ίσως λέω ίσως να σου πει να βρεθείτεΘελω μια απο αυτές πείτε μου εσείς που ξέρετε πια να επιλέξω εμφανισιακά μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω τι παίζει με λεφτά και υπηρεσίες