Μια απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εκανα σχετικα προσφατα ήταν το οτι συναντησα τον παπα του φορουμ (ξερετε αυτον που πουλαει εξυπναδες και αστειακια
), αυτος τραβηξε φωτογραφια την κωλαθρα μου μολις γυρισα πλατη(με τζιν...μη μπερδευεστε...), με εδειχνε απο δω κι απο κει(δεν ειχε τα παπαρια να με βγαλει εν γνωση μου προφανως) θαβοντας με, δηλωσε οτι του την επεσα κι ολας, ειπε οτι τη φωτο την τραβηξε καποιος αλλος και μετα εγινε ρομπα καθοτι ξεκατινιαστηκε με το μισο φορουμ οποτε πηρα το αιμα μου πισω......φυσικα οταν τον πηρα τηλεφωνο και του ριξα παναγιες το παιξε κινεζος μιας και δεν ειχε τουλαχιστον τα κοτσια να παραδεχτει την πουστια που εκανε....
συμπερασμα βεβαια ολων αυτων (το θεμα του ξεκατινιασματος δε με ενδιεφερε και ιδιαιτερα μιας και δε με αφορουσε το συγκεκριμενο ζητημα....αλλους ενδιεφερε) ηταν οτι μετα τις φημες που με θελανε μπαζο και αγαμητη ΞΑΦΝΙΚΑ εξαιρετικα σοβαρα και ευηποληπτα μελη του φορουμ (οχι τιποτα λιγουρια ή μουνοδουλοι) με τα οποια μιλαγα "στο φιλικο" κοψανε λασπη........μεχρι και μπλοκ στο μσν εφαγα απο μερικους μερικους....προφανως αυτο το "φιλικο" δε μπορουν να το εχουν με ενα μπαζο
εν τω μεταξυ τα εφερε καπως η πουτανα η τυχη και ειχα audiovisual απο καποια μελη του φορουμ (εν αγνοια τους....ατιμοι χακερ)
συμπερασμα των παραπανω: οταν μιλαω για μερικους καραγκιοζηδες που περιδιαβαινουν το φορουμ ξερω παρα πολυ καλα για ποιο πραγμα μιλαω......
επομενως παπαδακο οταν μιλας για τα "τεμαχια" του φορουμ και για το ποσα απιδια παιρνει ο σακος των τεμαχιων του φορουμ βαλε καλα στον υποθαλαμο του εγκεφαλου σου οτι τα τεμαχια αυτα εχουν αρχιδια και τιμη και δεν πουλανε εξυπναδες απλα για να δειχθουνε.....ουτε ξεκατινιαζονται θαβοντας ολον τον κοσμο πισω απο την πλατη τους......και επειδη ξερω 2-3 απο αυτα τα τεμαχια ξερω παρα πολυ καλα οτι κατι κεφτεδες σαν εσενα που πουλανε εξυπναδες τους εχουν για πρωινο
δεν υπαρχει λογος να προβω σε περισσοτερες αποκαλυψεις για τα ξεκατινιασματα του παπα μου αρκει το οτι εχει ξεφτυλιστει στο φορουμ οποτε το δικο μου "ξεκατινιασμα" ληγει εδω....
φιλακια
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και για να μην ειμαι εκτος θεματος εχω να κανω πολυ καιρο μαλακιες περαν αυτης της τελευταιας........περν του οτι εμπιστευτηκα μερικα ατομα που δε θα επρεπε κανοντας "φιλικη" οπως νομιζα κουβεντουλα
Οι μεγαλυτεροι μουνοδουλοι ειναι αυτοι που δε φαινονται ;)