Νέα

Ποιά η μεγαλύτερη μαλακία που κάνατε στην ζωή σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
"Ετούτο το πράγμα" πρώτα ΒΛΕΠΕΙ και μετά δίνει... :grin:

Οι ξύλινες τί είναι πάλι; Γιατί εγώ ξέρω κάτι ράφια ξύλινα  :2funny:

αληθεια? πουλας κ ραφια?

δεν μας κανετε μια λιστα με τους ωραιους κ χοτ του φορουμ να ξερουμε κ εμεις σε ποιον να καταδεχομαστε δια να ομιλουμε?
ενας ο φλες απ οτι καταλαβαμε ολοι

δευτερος? τριτος?

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Δεν μπορω να καταλαβω κατι..Γιατι υπαρχουν ατομα που τους τρωει ο κωλος τους σε καθημερινη βαση και θελουν συνεχεια να προκαλουν και να τσακωνοντε? :think:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δεν μας κανετε μια λιστα με τους ωραιους κ χοτ του φορουμ να ξερουμε κ εμεις σε ποιον να καταδεχομαστε δια να ομιλουμε?

[size=12pt]δευτερος? τριτος?[/size]

ΧΑΟΣ... :2funny:

Και ξεκόλλα  :-*  :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αληθεια? πουλας κ ραφια?

δευτερος? τριτος?
ρε μπαιτ, μπηκες στο θρεντ και παραστρατησε..

δε μας λες κατι σχετικο με τον τιτλο του ή μηπως δεν εχεις κανει ΚΑΜΙΑ μαλακια στη ζωη σου οπως ΟΛΑ σχεδον τα τεμαχια ????

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δεν μπορω να καταλαβω κατι..Γιατι υπαρχουν ατομα που τους τρωει ο κωλος τους σε καθημερινη βαση και θελουν συνεχεια να προκαλουν και να τσακωνοντε? :think:

εμενα με τρωει το χερι μου κ απανταω παντως
οταν καποιους τους τρωει ο πωπος τους κ πετανε εξυπναδες οποτε βρουν ευκαιρια για τις γυναικες του φορουμ λες κ μας ξερουν

κ για χαβαλε κυριως.. μπι κουλ

ΧΑΟΣ... :2funny:

Και ξεκόλλα  :-*  :rockon:

ευχαριστως οταν σταματησετε τις "προκλητικες δηλωσεις.." :cheesy: :-*
ρε μπαιτ, μπηκες στο θρεντ και παραστρατησε..

δε μας λες κατι σχετικο με τον τιτλο του ή μηπως δεν εχεις κανει ΚΑΜΙΑ μαλακια στη ζωη σου οπως ΟΛΑ σχεδον τα τεμαχια ????

ρε παπα εγω μια απορια εξεφρασα πανω στη μλκια που εγραψε πως πηγε να κανει ο φλες, οπως κ αλλοι σχολιασαν ποστ αλλων *εκει δεν σχολιασες*
εσυ ως συνηθως χωθηκες κ αρχισες τις εξυπναδες κ αλλαξε ροη η συζητηση κ μετα θυμηθηκες να κανεις παρατηρηση
αποφασισες να επιστρεψεις στις παλιες σου τακτικες?? τρε μπαναλ

λοιπον αν σ ενδιαφερει το θεμα τοσο... πες μας τις δικες σου μλκιες

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε παπα εγω μια απορια εξεφρασα πανω στη μλκια που εγραψε πως πηγε να κανει ο φλες, οπως κ αλλοι σχολιασαν ποστ αλλων *εκει δεν σχολιασες*
[size=20pt]εσυ ως συνηθως[/size] χωθηκες κ αρχισες τις εξυπναδες κ αλλαξε ροη η συζητηση κ μετα θυμηθηκες να κανεις παρατηρηση
αποφασισες να επιστρεψεις στις παλιες σου τακτικες?? τρε μπαναλ
εχεις πολυ πλακα ρε μπαιτ..

εχεις γαμησει Ο,ΤΙ δε γαμιεται και μας τη λες κι απο πανω..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εχεις πολυ πλακα ρε μπαιτ..

εχεις γαμησει Ο,ΤΙ δε γαμιεται και μας τη λες κι απο πανω..

το ξερω εχω απιστευτη πλακα

εσυ παλι οχι.. σε τρωει ο πωπος που λεγαμε.. τραβας ζορια ποιος ξερει.. αραγε!

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Hρεμια παιδια..μην βγαζετε τα νευρα της καθημερινοτητας εδω μεσα,μια παρεα ειμαστε εξαλου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μια απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εκανα σχετικα προσφατα ήταν το οτι συναντησα τον παπα του φορουμ (ξερετε αυτον που πουλαει εξυπναδες και αστειακια :) ), αυτος τραβηξε φωτογραφια την κωλαθρα μου μολις γυρισα πλατη(με τζιν...μη μπερδευεστε...), με εδειχνε απο δω κι απο κει(δεν ειχε τα παπαρια να με βγαλει εν γνωση μου προφανως) θαβοντας με, δηλωσε οτι του την επεσα κι ολας, ειπε οτι τη φωτο την τραβηξε καποιος αλλος και μετα εγινε ρομπα καθοτι ξεκατινιαστηκε με το μισο φορουμ οποτε πηρα το αιμα μου πισω......φυσικα οταν τον πηρα τηλεφωνο και του ριξα παναγιες το παιξε κινεζος μιας και δεν ειχε τουλαχιστον τα κοτσια να παραδεχτει την πουστια που εκανε....

συμπερασμα βεβαια ολων αυτων (το θεμα του ξεκατινιασματος δε με ενδιεφερε και ιδιαιτερα μιας και δε με αφορουσε το συγκεκριμενο ζητημα....αλλους ενδιεφερε) ηταν οτι μετα τις φημες που με θελανε μπαζο και αγαμητη ΞΑΦΝΙΚΑ εξαιρετικα σοβαρα και ευηποληπτα μελη του φορουμ (οχι τιποτα λιγουρια ή μουνοδουλοι) με τα οποια μιλαγα "στο φιλικο" κοψανε λασπη........μεχρι και μπλοκ στο μσν εφαγα απο μερικους μερικους....προφανως αυτο το "φιλικο" δε μπορουν να το εχουν με ενα μπαζο :2funny:

εν τω μεταξυ τα εφερε καπως η πουτανα η τυχη και ειχα audiovisual απο καποια μελη του φορουμ (εν αγνοια τους....ατιμοι χακερ)

συμπερασμα των παραπανω: οταν μιλαω για μερικους καραγκιοζηδες που περιδιαβαινουν το φορουμ ξερω παρα πολυ καλα για ποιο πραγμα μιλαω......

επομενως παπαδακο οταν μιλας για τα "τεμαχια" του φορουμ και για το ποσα απιδια παιρνει ο σακος των τεμαχιων του φορουμ βαλε καλα στον υποθαλαμο του εγκεφαλου σου οτι τα τεμαχια αυτα εχουν αρχιδια και τιμη και δεν πουλανε εξυπναδες απλα για να δειχθουνε.....ουτε ξεκατινιαζονται θαβοντας ολον τον κοσμο πισω απο την πλατη τους......και επειδη ξερω 2-3 απο αυτα τα τεμαχια ξερω παρα πολυ καλα οτι κατι κεφτεδες σαν εσενα που πουλανε εξυπναδες τους εχουν για πρωινο

δεν υπαρχει λογος να προβω σε περισσοτερες αποκαλυψεις για τα ξεκατινιασματα του παπα μου αρκει το οτι εχει ξεφτυλιστει στο φορουμ οποτε το δικο μου "ξεκατινιασμα" ληγει εδω....

φιλακια :)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και για να μην ειμαι εκτος θεματος εχω να κανω πολυ καιρο μαλακιες περαν αυτης της τελευταιας........περν του οτι εμπιστευτηκα μερικα ατομα που δε θα επρεπε κανοντας "φιλικη" οπως νομιζα κουβεντουλα :2funny:

Οι μεγαλυτεροι μουνοδουλοι ειναι αυτοι που δε φαινονται ;)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ρε σεις την πεσατε στον giorgospapa.ελα ρε καλο παιδι ειναι....χαλαρωστε λιγο......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

γιατι ειμαι μπαζο ειπαμε χαλοουυυυυυυ.........μη βγαινεις οφ τοπικ :P

και δεν του την πεσαμε εμεις του παπα.......απλα η κολοβη αλεπου δε μπορει να μας πεισει ολους οτι ειναι της μοδας οι κομμενες ουρες ;) ;)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Mπαζο εσυ μουνιτσα?Δεν το πιστευω με τπτ αυτο. ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το θεμα δεν ειναι αν ειμαι μπαζο ή οχι αλλα οι μαλακιες που εχουμε κανει :cheesy: :cheesy:

επομενοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
γιατι ειμαι μπαζο ειπαμε χαλοουυυυυυυ.........μη βγαινεις οφ τοπικ :P

και δεν του την πεσαμε εμεις του παπα.......απλα η κολοβη αλεπου δε μπορει να μας πεισει ολους οτι ειναι της μοδας οι κομμενες ουρες ;) ;)

σορυ κιολας αλλα σιγα το πραγμα...εβγαλε και μια φοτο τον κωλο σου....κλεμμένο τον εχεις???

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σορυ κιολας αλλα σιγα το πραγμα...εβγαλε και μια φοτο τον κωλο σου....κλεμμένο τον εχεις???

ειπα........η μαλακια μου η προσφατη ειναι οτι εμπιστευτηκα μουνοδουλους που πουλαγανε φιλικη κουβεντουλα........τελος.......θες να το συζητησουμε κι αλλο??

το θεμα δεν ειναι οτι τραβηξε φωτο τον κωλο μου ο οποιοσδηποτε......αμα θελω τον τραβαω και μονη μου και μαλιστα ωραιοτατα στημενο στα 4 με το αναλογο βρακακι......απλα παιζεις με τις λεξεις μαλλον......

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ειπα........η μαλακια μου η προσφατη ειναι οτι εμπιστευτηκα μουνοδουλους που πουλαγανε φιλικη κουβεντουλα........τελος.......θες να το συζητησουμε κι αλλο??

το θεμα δεν ειναι οτι τραβηξε φωτο τον κωλο μου ο οποιοσδηποτε......αμα θελω τον τραβαω και μονη μου και μαλιστα ωραιοτατα στημενο στα 4 με το αναλογο βρακακι......απλα παιζεις με τις λεξεις μαλλον......

οχι και πιστεψε με ειναι η 1η φορα που μιλαω σοβαρα με γυναικα μελος απο δω μεσα.δλδ αν μια γκομενα τραβουσε φωτο το πουλι μου(καβλωμενο ε?μην γινω και ρεζιλι χαχαχα)και το εδειχνε στις φιλες της,εγω τι προβλημα θα ειχα?κανενα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom