Νέα

Ποιά Ελληνίδα διάσημη έχετε δει από κοντά και σας καύλωσε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1349@
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
την Καιλη πετυχα στην Ανω Τουμπα,νομιζω απο εκει ειναι...οταν πρωτοεκλεχτηκε τοτε... Ωραια γυναικα,ψηλη,φορουσε και μια καμπαρντινα...μου επεσε το σαγονι...
την Τουνη πετυχαινα συνεχεια...ωραια,ψηλη,προσχαρη με ενα μονιμο χαμογελο και οποιος την χαιρετουσε τον χαιρετουσε κ αυτη...
την Λικοπουλου η οποια εμενε πισω απο το μαγαζι που δουλευω.....τρελο σωμα,αλλα δεν ειναι οπως στις φωτο η φατσα...ειναι πιο αγριοφατσα...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.008
Πόντοι
2.606
Βανδή πριν πολλά χρόνια, στο Ελ. Βενιζέλος, να περιμένει αποσκευές μαζί με μια ομάδα ανθρώπων. Δεν τρελάθηκα, αλλά το σώμα σώμα.

Και πάλι πριν πολλά χρόνια στο Ελ. Βενιζέλος, φεύγοντας ταξίδι, ήταν 6-7 μοντέλες ανάμεσά τους η Ρέα Τουτουντζή (ξενέρωσα, καμιά σχέση με τις φωτογραφίες αυτό που είδα) και η Κάτια Ζυγούλη με την οποία χάζεψα και δε μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου...

Νάντια Μπουλέ, σε κάποιο κατάστημα τύπου Τζάμπο, κάτι προωθούσε παραμονές Χριστουγένων. Κάπως μαζεμένη τότε.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.278
Πόντοι
2.536
Απόσπασμα από την τελευταία σας κριτική
1682873315027.png

Φάσκετε και αντιφάσκετε. Δεν ξέρω, δεν ξέρω....
Κοίτα, Ωρίωνα, υπάρχει π.χ. ο λεπτός, κάπως μακρουλός και ελαστικός κώλος που κάνει και πλατς και πλοφ. Υπάρχουν διάφορα ήδη λεπτών κώλων που έχουν τις σωστές προδιαγραφές. Δεν είναι ανάγκη να σκαμπιλώνει κανείς τον κώλο της Νίκης για να έχει αυτό το μινιμαλιστικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα. Σκέψου το ψύχραιμα και θα δεις ότι έχω δίκιο.

tZorBas

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2023
Like
15
Πόντοι
0
Την παπαριζου τον προηγουμενο αιωνα περιπου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
την Καιλη πετυχα στην Ανω Τουμπα,νομιζω απο εκει ειναι...οταν πρωτοεκλεχτηκε τοτε... Ωραια γυναικα,ψηλη,φορουσε και μια καμπαρντινα...μου επεσε το σαγονι...
την Τουνη πετυχαινα συνεχεια...ωραια,ψηλη,προσχαρη με ενα μονιμο χαμογελο και οποιος την χαιρετουσε τον χαιρετουσε κ αυτη...
την Λικοπουλου η οποια εμενε πισω απο το μαγαζι που δουλευω.....τρελο σωμα,αλλα δεν ειναι οπως στις φωτο η φατσα...ειναι πιο αγριοφατσα...
Φιλε μαλλον με τραβελια την βρισκεις.... Τουνη αρχιτραβελος Σκατα ιλη Γιατσεκ Γκμοχ στο ψηλότερο.. Προσεξε το

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Είχε καθημερινή, πρωινή εκπομπή στο Μακεδονία tv τότε οπότε έπαιρνε το καφεδάκι της πριν πάει.

Πολλές φορές έτυχε να είμαι στημένος ακριβώς από πίσω της στη σειρά
Mα να προτιμάει τον καφέ από μαγαζί οξω αντί να τον παίρνει από το κυλικείο του καναλιού;
Μεγάλη διαφήμιση αυτό και προφανώς ο καφές θα ήταν πολυ ποιοτικός.
Τυχερέ,είχες ωραία θέα...
Πες μας αν είχαν και καλό καφέ η ήταν τίποτα μαυροζουμια .

Ludwig13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2019
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
290
ευριδικη βαλαβανη (πριν γινει φακλανα)

μουναρα απο κοντα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Την Αλέκα Παπαρήγα σε λαικη αγορά . Μουναρος από κοντά .
Χωρίς μαλακίες ,έχω δει φωτογραφία της Αλέκας σε περιοδικό και γύρω στα 18 με 20 ήταν πολυ καλή ...
Μετά έγινε σαν τον Στάλιν με ταγιερ .
Υπάρχει σχετική εικόνα στο μυθικο Πανουσειο άσμα "Αλέκα" όπου απεικονίζεται του λόγου το αληθές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ευριδικη βαλαβανη (πριν γινει φακλανα)

μουναρα απο κοντα
Ποτε χάλασε αυτή;
Έμεινε έγκυος;

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
Αυτο το κλασατο μουνι θα ηθελα πολυ να το δω απο κοντα! Τυπε ειναι οπως στις φωτο;
Φιλε ειναι ακριβως οπως στις φωτο ισως κ καλυτερη. Ημουν στο αμαξι παρκαρισμενος μιλουσα στο κινητο και το βλεμμα μ επεσε μεσα στο χαος σε ενα τοπ μουνι που ηρθε απο απεναντι και περασε μπροστα απο το αμαξι μου. Μ εκανε εντυπωση η προσωπαρα της το στυλ της και οι βυζαρες της που ενω ηταν κυριλε ντυμενη εκαναν μπαμ

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Υπερκαβλα η τζουλια νοβα,απο τις πιο ομορφες που εχω δει,αν και πολυ αδυνατη,45 κιλα,επισης ειχα δει το 2018 την ελενα παπαβασιλειου,αν και δεν ηταν πλεον στη μοδα,ειναι πολυ ομορφη,αν και κοντη,ενα εξηντακαι φαινοτανε και αρκετα απλη και προσγειωμενη γενικα εμπαινα αερα

• Like
Αντιδράσεις: 69fil

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Το 2002 πλατεια συνταγματος την Δημητα Ματσουκα και ηταν καβλα. Το 2003 σε νησι την Στελλα Γιαμπουρα ηταν πολυ ομορφη κ σεξυ απο κοντα. Ειιδωλο. Το 2008 ειδα την Ειρηνη Σκληβα στο ταμειο του praktiker στο ελληνικο. Της μιλησα, ηταν πολυ φιλικη κ κουλ αλλα δεν ηταν οπως στις φωτο. Την Ελενη Μενεγακη ειδα σε μια εκκλησια στην Γλυφαδα, υπερτατη καβλα. Mαγκυ Χαραλαμπιδου 2009 σε αεροπλανο σε ταξιδι εξωτερικου, δεν ξετρελαθηκα. Το 2015 την Αρβανιτακη σε ενα πλοιο προς Αιγινα, αδιαφορη. Το 2017 την Σμαραγδα καρυδη σε ενα παραλιακο εστιατοριο στην αιγινα βραδυ. Πολυ καβλα η τυπισσα απο κοντα,δυνατο θηλυκο. Το 2016 τυχαια μαζι με κατι φιλες της ειδα την Λανα ντελ ρει στο Συνταγμα. Σε καμμια περιπτωση ομως δεν ειναι αυτο που βλεπουμε στα βονυεοκλιπ. Ειναι κοντουλα και διακρινονται οι πλαστικες που εχει κανει. Το 2019 στο μολλ αγ. δημητριου ειδα την Φουρειρα κατω στο παρκινγκ, φορουσε ενα λευκο κολαν και το σωμα της ηταν σαν παιδακι της αιθιοπιας τοσο στεκα. Καμμια σχεση με αυτο που δειχνει στα βιντεοκλιπ. Την αγγελικη ηλιαδη το 2018 σε αποσταση αναπνοης απο την πιστα, την γεμιζε, και ηταν καραμουναρα. Την θεοφανια παπαθωμα το 2017 σε μια βαπτιση, και απο κοντα ηταν σαν θειτσα. Το 2016 σε ενα παραλιακο κλαμπ των Αθηνων την ελεονωρα μελετη μπορω να πω οτι ηταν καβλωτικη απο κοντα.. Το γωγουλινι το 2018 στα βιλατζ του ρεντι, ηταν πολυ κοντουλα κ αδυνατη. Τη ιδια χρονια ειδα και την κατερινα Παπακωστα εκει, ψιλοαδιαφορη θα ελεγα.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.534
Πόντοι
456
Το 2002 πλατεια συνταγματος την Δημητα Ματσουκα και ηταν καβλα. Το 2003 σε νησι την Στελλα Γιαμπουρα ηταν πολυ ομορφη κ σεξυ απο κοντα. Ειιδωλο. Το 2008 ειδα την Ειρηνη Σκληβα στο ταμειο του praktiker στο ελληνικο. Της μιλησα, ηταν πολυ φιλικη κ κουλ αλλα δεν ηταν οπως στις φωτο. Την Ελενη Μενεγακη ειδα σε μια εκκλησια στην Γλυφαδα, υπερτατη καβλα. Mαγκυ Χαραλαμπιδου 2009 σε αεροπλανο σε ταξιδι εξωτερικου, δεν ξετρελαθηκα. Το 2015 την Αρβανιτακη σε ενα πλοιο προς Αιγινα, αδιαφορη. Το 2017 την Σμαραγδα καρυδη σε ενα παραλιακο εστιατοριο στην αιγινα βραδυ. Πολυ καβλα η τυπισσα απο κοντα,δυνατο θηλυκο. Το 2016 τυχαια μαζι με κατι φιλες της ειδα την Λανα ντελ ρει στο Συνταγμα. Σε καμμια περιπτωση ομως δεν ειναι αυτο που βλεπουμε στα βονυεοκλιπ. Ειναι κοντουλα και διακρινονται οι πλαστικες που εχει κανει. Το 2019 στο μολλ αγ. δημητριου ειδα την Φουρειρα κατω στο παρκινγκ, φορουσε ενα λευκο κολαν και το σωμα της ηταν σαν παιδακι της αιθιοπιας τοσο στεκα. Καμμια σχεση με αυτο που δειχνει στα βιντεοκλιπ. Την αγγελικη ηλιαδη το 2018 σε αποσταση αναπνοης απο την πιστα, την γεμιζε, και ηταν καραμουναρα. Την θεοφανια παπαθωμα το 2017 σε μια βαπτιση, και απο κοντα ηταν σαν θειτσα. Το 2016 σε ενα παραλιακο κλαμπ των Αθηνων την ελεονωρα μελετη μπορω να πω οτι ηταν καβλωτικη απο κοντα.. Το γωγουλινι το 2018 στα βιλατζ του ρεντι, ηταν πολυ κοντουλα κ αδυνατη. Τη ιδια χρονια ειδα και την κατερινα Παπακωστα εκει, ψιλοαδιαφορη θα ελεγα.
συνεχεια στην γυρα εισαι και βλεπεις τοσα γνωστα μουνια;

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Εγώ έχω δει από κοντά τη Νίκη Κεραμέως και δεν μπορώ να πω ακριβώς "με καύλωσε" αλλά μου ρούφηξε την ψυχή η χοντρή και μαλακή της κωλάρα. Στο μεταξύ εμένα μου αρέσουν τα λεπτά κωλάκια στις γκόμενες. Τυχαίο; Δε νομίζω. Σκέφτομαι να την τιμήσω με την ψήφο μου - δεν ξέρω.
Με τρέλανες φίλε , μου έπεσε το κινητο από το Χερι
Άβυσσος η ψυχή του μπουρδελιαρη….

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Απαντώ στη μισή ερώτηση:
Ζέτα Μακρυπούλια (όταν πρωτοβγήκε σε εκπομπή), Φαίη Σκορδά, Καίτη Γαρμπή, Άννα Βίσση.
Και Εύα Λάσκαρη γυμνόστηθη επί τρίωρο στις διπλανές ξαπλώστρες σε πλαζ, μαζί με το παιδί και την μάνα/ πεθερά της. Αυτή την είχα δει και γυμνή βέβαια στο θέατρο Μπρόντγουεϊ παλαιότερα.
Στην υπόλοιπη ερώτηση, δεν καύλωσα με καμία από αυτές.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.278
Πόντοι
2.536

Stories

Νέο!