Fernando Alonso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2019
- Like
- 844
- Πόντοι
- 86
Ναι, γύρω στο 2010-11 την είχα πρωτοδει στην τηλεόραση.Την ήξερες και από τότε ;
Ήταν από τότε γνωστή;
Ναι, γύρω στο 2010-11 την είχα πρωτοδει στην τηλεόραση.Την ήξερες και από τότε ;
Ήταν από τότε γνωστή;
Στα 2 τελευταια συμφωνουμε,Αντζελα για την ηλικια σου καλη ειναι γερονταΜια ειναι η Αντζελα, μια η Ολγαρα, και ενα το Ευακι.
Αυτο το κλασατο μουνι θα ηθελα πολυ να το δω απο κοντα! Τυπε ειναι οπως στις φωτο;Ρια Τσιγκα στο κολωνακι περυσι. Τρομερο κυριλε μουνι με απιστευτη φατσα και απο κοντα
Αδύνατη και ψηλή. Είμαι 1.77 και μου έριχνε.Σε εντυπωσίασε η Μίνα Βάρσου?
Kαι παλι πιτσιρικα ειναι.Στα 2 τελευταια συμφωνουμε,Αντζελα για την ηλικια σου καλη ειναι γεροντα
1.80 άνετα.Καλά πόσο ?1.90 είναι?
Δεν γραφεις για τοτε που ειδες την Βεμπο στην ιδια παραλια που ειδε ο @The Saint* την Νοταρα?Kαι παλι πιτσιρικα ειναι.
Με τακουνι ή φλατ1.80 άνετα.
Μιλφοσειρά, από το 2012 είναι στη ΝΔ. Έκλεισε 10ετία δηλ.Μια ζωή ΠΑΣΟΚ ηταν και τωρα πήρε μεταγραφή στην Ν.Δ.
Αν έχετε καμμία ασπρόμαυρη φωτογραφία η έστω σκίτσο της Μέριλυν Μονρόε ...σφυριξτε!Δεν γραφεις για τοτε που ειδες την Βεμπο στην ιδια παραλια που ειδε ο @The Saint* την Νοταρα?
Αλήθεια;;;;;Μιλφοσειρά, από το 2012 είναι στη ΝΔ. Έκλεισε 10ετία δηλ.
ευχαριστω πολυ,μου'πεσεΣτον πεζόδρομο της Ικτίνου στην Θεσσαλονικη τις καλές μέρες πέτυχα την Μάρνη Χατζηεμμανουήλ .
Κομψή και κυριλέ!
Μάλλον τακούνι.1.80 με τακούνια ή φλατ παπούτσι?
Και τώρα βγάζει νημα ο κάθε Μάρτυρας του Αυναν για το κάθε ξεκωλι που είδε στα σοσιαλ μύδια να βάφει τα νύχια της...Νάντια Μπουλέ στο Κεφαλάρι,Εύα Λάσκαρη στην Σταδίου και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο Χαλάνδρι
Πάντως κοντή δεν είναι...μετράει για μένα αυτό.ευχαριστω πολυ,μου'πεσε