You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά Ελληνίδα διάσημη έχετε δει από κοντά και σας καύλωσε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1349@
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 226
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Έχεις τα νεύρα σου σήμερα - καλά δεν μιλάω άλλοΥπήρξε τέτοια εποχή, ε; Έχεις δίκιο, το λησμόνησα.
Sorry boss!
Όχι, κέφια έχω. Μίλα! Βάλε και κανένα τραγουδάκι!Έχεις τα νεύρα σου σήμερα - καλά δεν μιλάω άλλο
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.779
- Πόντοι
- 19.795
Την Δημητρα Ματσουκα, με μαγιο, ειχα βαλει και φωτο στο αναλογο νημα, αλλα φορουσε παρεο.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Παρουσίαζε ειδήσεις στην ΕΡΤ-3 και το "Κυριακή στο χωριό" προμνημονιακα.Ποια είναι αυτή ρε τύπε;
Δεν ταίριαζε εκεί,αυτή κυριλέ να βλέπει γριές με παντόφλες και γέρους με γκλιτσες....
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Βρε συ μη τσιμπας συνέχεια σε πειράζω τώρα έγινες φίλος και δύσκολα θα αλλάξει αυτό - θα τα υποστείς βασικά δεν έχω να πω και τίποτα της προκοπής αλλά ένα τραγουδάκι πολύ ευχαρίστωςΌχι, κέφια έχω. Μίλα! Βάλε και κανένα τραγουδάκι!
Τελευταία τροποποίηση:
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Την Δημητρα Ματσουκα, με μαγιο, ειχα βαλει και φωτο στο αναλογο νημα, αλλα φορουσε παρεο.
Αρχίδια χαρτοπόλεμος...
Εγώ έχω πετύχει Σαπφώ Νοταρά με στρινγκ μπικίνι.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Τι να πουν και τα βιβλία του Δελαπόρτα...Αρχίδια χαρτοπόλεμος...
Εγώ έχω πετύχει Σαπφώ Νοταρά με στρινγκ μπικίνι.
Εσύ να καταγράψεις μερικές ακόμα τέτοιες συναντήσεις θα κάνεις δέκα εκδόσεις σε έναν χρόνο!
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.215
- Πόντοι
- 6.186
όχι αλλά το κατάλαβε γιατί με κοίταζε συχνά, μπορεί κ να νόμιζε ότι την κοίταζα επειδή είναι γνωστή, έτρωγε μόνη της κ μετά από λίγο ήρθε ο Λουκακος κ πήγε κ έκατσε μαζί της!σου εκανε σκηνή ή καποιο έντονο βλεμμα ενοχλησης;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω τραβηξει μαλακιες παρα πολλες με ασχημες και ασχημες, αλλα αυτο το ακραιο βημα δεν το εχω κανει ακομα
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.036
- Πόντοι
- 6.056
Φανταζομαι εννοεις την Λαιδη,εξου και η ορθη χρηση ελληνικων στα ποσταρισματα σουTην Αντζελα. Σε προεκλογικη εκστρατεια. Ηρθε στο μαγαζι μου και με φιλησε στο μαγουλο. Ακομα και η γυναικα μου της ειπε ποσο κουκλα ηταν. Τζαμπα το φιλι που εδωσε γιατι ψηφιζω Αθηνα.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.779
- Πόντοι
- 19.795
Μια ειναι η Αντζελα, μια η Ολγαρα, και ενα το Ευακι.Φανταζομαι εννοεις την Λαιδη,εξου και η ορθη χρηση ελληνικων στα ποσταρισματα σου
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.186
- Πόντοι
- 2.356
Κολλημένος στην Πανεπιστημίου με τις αρχιδιές του Μπακογιάννη, χαλβάδιαζα τις βυζάρες και την κωλάρα της Άντζελας Ζούγρα. Είχε κατέβει για ρεπορτάζ για την ταλαιπωρία που τρώγαμε με τον βλάκα. Κρατούσε το μικρόφωνο με το πουτσοκέφαλο με κάτι κατακόκκινες μεγάλες νυχάρες. Παραλίγο να χύσω μέσα στο αυτοκίνητο.Ξεκιναψ εγω, απο κοντά κ μου ετρεχαν τα χυσια ειναι η τσιμτσιλη με σούπερ μινι.. Λασκαράκη σε παραλια που χυνω ακομη . Και Οικονομάκου με σορτς μεχρι τον κωλο στο κεντρο στην Αθήνα.. ακομη καυλώνω με αυτα
Επίσης, έχω δει Μίνα Βάρσου και την Άρια Αγάτσα με τις βυζάρες της. Αυτές τις βυζάρες αξίζει να τις ψηφίσω στον Βόρειο Τομέα.
Fernando Alonso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2019
- Like
- 844
- Πόντοι
- 86
Πριν καμια 10αρια χρόνια είχα πετύχει σε καφέ στο Λουτράκι Τέτα Καμπουρελη, πολύ καυλιάρα.
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
πολλα-πολλα χρονια πριν σε πτηση ολυμπιακης θεσσαλονικη-αθηνα, first class στο διπλανο καθισμα λυκουρεζος-λασκαρη. Σηκωθηκε καποια στιγμη να παει wc (η λασκαρη) και εχυσαν και οι βαλιτσες...εντυπωσιακη γυναικα , milfara τοτε ,αριστοκρατικη, αερατη και με περισσεια αυτοπεποιθηση...αξεχαστη...
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.209
- Πόντοι
- 3.656
90s σε γνωστή υπόγα μπαρ ... σύχναζαν πολλές τότε μοντέλες .... με όλες πάθαινες πλάκα ...
ποια να πρωτοθυμηθείς ..........
ποια να πρωτοθυμηθείς ..........
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Μια ζωή ΠΑΣΟΚ ηταν και τωρα πήρε μεταγραφή στην Ν.Δ.Κολλημένος στην Πανεπιστημίου με τις αρχιδιές του Μπακογιάννη, χαλβάδιαζα τις βυζάρες και την κωλάρα της Άντζελας Ζούγρα. Είχε κατέβει για ρεπορτάζ για την ταλαιπωρία που τρώγαμε με τον βλάκα. Κρατούσε το μικρόφωνο με το πουτσοκέφαλο με κάτι κατακόκκινες μεγάλες νυχάρες. Παραλίγο να χύσω μέσα στο αυτοκίνητο.
Επίσης, έχω δει Μίνα Βάρσου και την Άρια Αγάτσα με τις βυζάρες της. Αυτές τις βυζάρες αξίζει να τις ψηφίσω στον Βόρειο Τομέα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την ήξερες και από τότε ;Πριν καμια 10αρια χρόνια είχα πετύχει σε καφέ στο Λουτράκι Τέτα Καμπουρελη, πολύ καυλιάρα.
Ήταν από τότε γνωστή;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Εσύ μόνο αυτό συγκρατησες;Σε εντυπωσίασε η Μίνα Βάρσου?