crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.651
- Πόντοι
- 2.471
Τοτε ήταν στα καλύτερα τηςΤην Μπαλατσινού με μαγιό πριν 30 χρόνια στο Super Paradise με τον Κωστόπουλο
Δυνατό μοντέλο
Τοτε ήταν στα καλύτερα τηςΤην Μπαλατσινού με μαγιό πριν 30 χρόνια στο Super Paradise με τον Κωστόπουλο
Κοντά στο 2004, χειμώνας, με πολύ κρύο. Βγάζω λεφτά σε ATM και γυρνώντας, βλέπω από πίσω μου ακριβώς να περιμένει η Ελίνα Καντζά. Μένω με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Καταλαβαίνει, χαμογελάει μου λέει μια καλημέρα, με παρακάμπτει, πηγαίνοντας προς το ΑΤΜ και ένας μεγάλος έρωτας τελείωσε εκεί.
Πανέμορφη κοπέλα, με μεγάλα πράσινα μάτια και απίστευτη κορμάρα...
Διατηρώ ως ιστορικό κειμήλιο το Playboy με θέμα αυτήν...Κοντά στο 2004, χειμώνας, με πολύ κρύο. Βγάζω λεφτά σε ATM και γυρνώντας, βλέπω από πίσω μου ακριβώς να περιμένει η Ελίνα Καντζά. Μένω με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Καταλαβαίνει, χαμογελάει μου λέει μια καλημέρα, με παρακάμπτει, πηγαίνοντας προς το ΑΤΜ και ένας μεγάλος έρωτας τελείωσε εκεί.
Είναι ψηλή;Κοντά στο 2004, χειμώνας, με πολύ κρύο. Βγάζω λεφτά σε ATM και γυρνώντας, βλέπω από πίσω μου ακριβώς να περιμένει η Ελίνα Καντζά. Μένω με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Καταλαβαίνει, χαμογελάει μου λέει μια καλημέρα, με παρακάμπτει, πηγαίνοντας προς το ΑΤΜ και ένας μεγάλος έρωτας τελείωσε εκεί.
Αργύρη, εσύ που είσαι εξειδικευμένος στα γεροκούσαλα, θα γαμούσες Βοζεμπεργκ ή είσαι μερακλής και θα προτιμούσες να βατέψεις μια πιο πεπειραμένη, π.χ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά;Διατηρώ ως ιστορικό κειμήλιο το Playboy με θέμα αυτήν...
ΕΛΙΝΟΦΡΕΝΕΙΑ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι ψηλή;
Η Καντζα μου αρέσει γιατί βγάζει μια κυριλέ αγριάδα.Κοντά στο 2004, χειμώνας, με πολύ κρύο. Βγάζω λεφτά σε ATM και γυρνώντας, βλέπω από πίσω μου ακριβώς να περιμένει η Ελίνα Καντζά. Μένω με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Καταλαβαίνει, χαμογελάει μου λέει μια καλημέρα, με παρακάμπτει, πηγαίνοντας προς το ΑΤΜ και ένας μεγάλος έρωτας τελείωσε εκεί.
Η Βοζεμπεργκ ειναι καλή περίπτωση.Αργύρη, εσύ που είσαι εξειδικευμένος στα γεροκούσαλα, θα γαμούσες Βοζεμπεργκ ή είσαι μερακλής και θα προτιμούσες να βατέψεις μια πιο πεπειραμένη, π.χ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά;
Ναι, και ταξιδευα πολυ.. προ covid. Ξεχασα να πω οτι εχω δει επισης: Χριστινα κολετσα δυο φορες, μια αεροδρονιο και μια Συνταγμα, το 2011. Ηταν καλη γκομενα και επαιζε το ματι της. Επισης στο Συνταγμα το 2010 σε γυρισμα ειδα την Στικουδη, αρκετα καλη. Την Λιολου στην γλυφαδα το 2015 επισης πολυ καλη, αλλα ξυνιορα. Την ευα αντωνοπουλου παλι στο Συνταγμα το 2008 τοτε που ηταν φρεσκια ξανθια σεξυ και χαμογελαστησυνεχεια στην γυρα εισαι και βλεπεις τοσα γνωστα μουνια;
την ειδα στην ερμου το 2008 και ηταν ντυμενη σαν καρναβαλος, και απο προσωπο; σαν κατι τελειωμενες πρεζ@υδες τουριστριες με μια μυτη σαν κουνουπιέχε υπόψιν σου οτι μιλάμε για τουλάχιστον 10 χρόνια πριν…
Ναι...όσο πάει χειρότερη γίνεται!έχε υπόψιν σου οτι μιλάμε για τουλάχιστον 10 χρόνια πριν…
Ναι, και ταξιδευα πολυ.. προ covid. Ξεχασα να πω οτι εχω δει επισης: Χριστινα κολετσα δυο φορες, μια αεροδρονιο και μια Συνταγμα, το 2011. Ηταν καλη γκομενα και επαιζε το ματι της. Επισης στο Συνταγμα το 2010 σε γυρισμα ειδα την Στικουδη, αρκετα καλη. Την Λιολου στην γλυφαδα το 2015 επισης πολυ καλη, αλλα ξυνιορα. Την ευα αντωνοπουλου παλι στο Συνταγμα το 2008 τοτε που ηταν φρεσκια ξανθια σεξυ και χαμογελαστη
Κρατάς ημερολόγιο;την ειδα στην ερμου το 2008 και ηταν ντυμενη σαν καρναβαλος, και απο προσωπο; σαν κατι τελειωμενες πρεζ@υδες τουριστριες με μια μυτη σαν κουνουπι