Νέα

Ποιά Ελληνίδα διάσημη έχετε δει από κοντά και σας καύλωσε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1349@
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alkapone82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Like
931
Πόντοι
80
Μενεγακη γαρμπή στρατό αν θυμάμαι καλά μεγάλο πεύκο Πάσχα 2002. Περίμενα τη Ελένη πως κ πως είχα μπει κ στην λατζα της υπόθεσης για να είμαι από κοντά σκάει η Ελένη κόκαλο κοντή με πολύ μεγάλο πρόσωπο σαν προβατίνα... Ξενέρωσα όλα τα χρόνια που την χάζευα. Βγαίνει η γαρμπή με ένα μουστάκι δερμάτινο κ ανεστεναξε το στρατόπεδο με την Ρογα να τρυπάει κ το δερμάτινο... Σε ένα πάρτι Πάτρα μαγγη χαραλαμπιδου dj σε τουαλέτες με σούπερ στριγγακι έξω σε κοινή θέα μια τρέλα η κωλαρά της καλύτερη από κοντά... Κ το απόλυτο σοκ σε γάμο Αμαλιάδα σε γνωστό ξενοδοχείο τουαλέτα πάλι Ναταλία Δραγούμη με λευκό κολλητό μακρι διάφανο φόρεμα με μαύρο τανγκα η απόλυτη καυλα έπαθα σοκ τόσο που έψαχνα το ίδιο στιλ γυναίκας ενώ μέχρι τότε ξανθες μου άρεσαν μόνο...

gappag

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
21
Πόντοι
1
Κοντά στο 2004, χειμώνας, με πολύ κρύο. Βγάζω λεφτά σε ATM και γυρνώντας, βλέπω από πίσω μου ακριβώς να περιμένει η Ελίνα Καντζά. Μένω με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Καταλαβαίνει, χαμογελάει μου λέει μια καλημέρα, με παρακάμπτει, πηγαίνοντας προς το ΑΤΜ και ένας μεγάλος έρωτας τελείωσε εκεί.
Πανέμορφη κοπέλα, με μεγάλα πράσινα μάτια και απίστευτη κορμάρα...

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Απο μιλφαρες εχω δει απο κοντα την Δεσποινα Μοιραρακη και μου εβγαλε τρελα γουστα!

Matziris

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2022
Like
175
Πόντοι
0
Νόνη Δούνια, πριν καμια 20αρια χρόνια θα ήταν ΟΑΚΑ, σε ένα ολ σταρ γκέιμ μπάσκετ, δούλευα στο γήπεδο μέσα στην ηλεκτρική - μικροφωνική εκγατάσταση, στα δυο μέτρα κάπου στη γραμματεία, στεκόταν όρθια με το ένα πόδι σε σκαλάκι, γκρι εφαρμοστό βαμβακερό μακρύ φόρεμα, η κωλοχαράδρα με τον στρίγκο τούμπανο και η ρόγα κάγκελο, αφού δεν τον έβαλα σε καμια πρίζα να γίνει φλαμπέ να γελάει ο κόσμος, κρατήθηκα μέχρι σπίτι και μετά ήθελε νιβέα από το παίξιμο

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.201
Πόντοι
2.646
Ταμτα να γλειφει παγωτό χωνακι στα στενά της παλιάς πόλης στη Ρόδο, ξημερώματα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.829
Πόντοι
3.656
Κοντά στο 2004, χειμώνας, με πολύ κρύο. Βγάζω λεφτά σε ATM και γυρνώντας, βλέπω από πίσω μου ακριβώς να περιμένει η Ελίνα Καντζά. Μένω με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Καταλαβαίνει, χαμογελάει μου λέει μια καλημέρα, με παρακάμπτει, πηγαίνοντας προς το ΑΤΜ και ένας μεγάλος έρωτας τελείωσε εκεί.

Τι καυλοπούτανο η Καντζα :bigdick:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Διατηρώ ως ιστορικό κειμήλιο το Playboy με θέμα αυτήν...
ΕΛΙΝΟΦΡΕΝΕΙΑ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι ψηλή;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.277
Πόντοι
2.536
Διατηρώ ως ιστορικό κειμήλιο το Playboy με θέμα αυτήν...
ΕΛΙΝΟΦΡΕΝΕΙΑ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι ψηλή;
Αργύρη, εσύ που είσαι εξειδικευμένος στα γεροκούσαλα, θα γαμούσες Βοζεμπεργκ ή είσαι μερακλής και θα προτιμούσες να βατέψεις μια πιο πεπειραμένη, π.χ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά;

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Δημητρα Ματσουκα, απιστευτη καυλα....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.730
Πόντοι
2.356
Μπαλατσινού στο Balthazar. Όσο ακόμη ηταν με Κωστοπουλο. Κρύα πολύ μου φάνηκε. Δε μου έκανε εντύπωση.
Χατζηβασιλείου στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Πετάξαμε με την ίδια πτήση για Αθήνα. Κοντή. Πολύ κοντή ακόμα και σε σχέση με την εικόνα της στην τιβι, όπου κόβεις ότι δεν είναι και πρώτο μπόι. Λεπτή, γυμνασμενη, πέραν αυτού όχι κάτι ιδιαίτερο. Παρόλο που είμαι λάτρης των πετιτ σωματοτυπων, η Βίκυ πέρασε και δεν ακούμπησε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.696
Πόντοι
9.931
Η Καντζα μου αρέσει γιατί βγάζει μια κυριλέ αγριάδα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Αργύρη, εσύ που είσαι εξειδικευμένος στα γεροκούσαλα, θα γαμούσες Βοζεμπεργκ ή είσαι μερακλής και θα προτιμούσες να βατέψεις μια πιο πεπειραμένη, π.χ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά;
Η Βοζεμπεργκ ειναι καλή περίπτωση.
Ξέρεις ότι ήταν ηθοποιός;Έχει κάνει περάσματα από ελληνικές ταινίες.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
συνεχεια στην γυρα εισαι και βλεπεις τοσα γνωστα μουνια;
Ναι, και ταξιδευα πολυ.. προ covid. Ξεχασα να πω οτι εχω δει επισης: Χριστινα κολετσα δυο φορες, μια αεροδρονιο και μια Συνταγμα, το 2011. Ηταν καλη γκομενα και επαιζε το ματι της. Επισης στο Συνταγμα το 2010 σε γυρισμα ειδα την Στικουδη, αρκετα καλη. Την Λιολου στην γλυφαδα το 2015 επισης πολυ καλη, αλλα ξυνιορα. Την ευα αντωνοπουλου παλι στο Συνταγμα το 2008 τοτε που ηταν φρεσκια ξανθια σεξυ και χαμογελαστη

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
έχε υπόψιν σου οτι μιλάμε για τουλάχιστον 10 χρόνια πριν…
την ειδα στην ερμου το 2008 και ηταν ντυμενη σαν καρναβαλος, και απο προσωπο; σαν κατι τελειωμενες πρεζ@υδες τουριστριες με μια μυτη σαν κουνουπι

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
16.428
Πόντοι
2.256
Λήδα Ματσάγγου πριν 5 χρόνια, ταξίδευε με το υπεραστικό ΚΤΕΛ με τον γιό της για Πάσχα. Μακιγιαρισμένη ελάχιστα και με φόρμες ώστε να μην αναγνωριστεί, μάλλον το πέτυχε καθώς κανείς δεν τη γνώρισε. Το ιδιαίτερο ρουθούνι της με βοήθησε στην αναγνώριση.
Πένυ Αγοραστού καλοκαίρι στην ίδια πτήση πριν 2 χρόνια. Παρ' ότι πρώην αεροσυνοδός, τίποτα ιδιαίτερο κοντούλα, γαμψή μυτούλα. Είμαι εκτός θέματος αλλά είπα τουλάχιστον ποιες είδα από κοντά.

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο-οθόνης-2022-12-06-132643.jpg
    Στιγμιότυπο-οθόνης-2022-12-06-132643.jpg
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 96
  • deite-pws-einai-sta-48-tis-i-ithopoios-lida-matsaggou.w_hr.jpg
    deite-pws-einai-sta-48-tis-i-ithopoios-lida-matsaggou.w_hr.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 98

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
Ναι, και ταξιδευα πολυ.. προ covid. Ξεχασα να πω οτι εχω δει επισης: Χριστινα κολετσα δυο φορες, μια αεροδρονιο και μια Συνταγμα, το 2011. Ηταν καλη γκομενα και επαιζε το ματι της. Επισης στο Συνταγμα το 2010 σε γυρισμα ειδα την Στικουδη, αρκετα καλη. Την Λιολου στην γλυφαδα το 2015 επισης πολυ καλη, αλλα ξυνιορα. Την ευα αντωνοπουλου παλι στο Συνταγμα το 2008 τοτε που ηταν φρεσκια ξανθια σεξυ και χαμογελαστη

την ειδα στην ερμου το 2008 και ηταν ντυμενη σαν καρναβαλος, και απο προσωπο; σαν κατι τελειωμενες πρεζ@υδες τουριστριες με μια μυτη σαν κουνουπι
Κρατάς ημερολόγιο;

• Χαχα
Αντιδράσεις: dCorso

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
379
Πόντοι
21
Πριν 10 χρόνια περίπου περπάταγα στην Β.Σοφίας και ηρθα πρόσωπο με πρόσωπο με την Ρία Αντωνίου,ηταν μόνη της,ντυμένη με μίνι φούστα και βαμμένη,ηταν καραμούναρος,περπάταγε και ετρεμαν τα πεζοδρόμια.......εγώ την γνώρισα ενώ αυτή οχι:cheesy:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Tην δεκαετία του 90 δούλευα σε ένα εστιατόριο και είχε έρθει η Βάνα Μπάρμπα. Τότε ήταν πάρα πολύ όμορφη. Πραγματική πουτανάρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom