You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποια είναι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
photographer79
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτη φιλε δεν ειναι ct...θα ανεβασω σε λιγο στο θρεντ μου φωτο της που εχω τραβηξει την πατουρα της με τον τηλεφακο
Τι είναι η κυρία τ?λοσπάντων;
μουναρος!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αφού δεν πρόκειται να τη ...
θα μας πάρει ο photographer μαζί του στην Βούδα, τώρα που έκανε τα κοννέ....και όλα γίνονται. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε.
photographer79
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αντε κουφαλες βρηκα την φωτο με την πατουρα της...σε λιγο ανεβαινει αλλα μου εσπασε τα νευρα γιατι ειναι τραβηγμενη σε raw 8mb φωτο
θα μας πάρει ο photographer μαζί του στην Βούδα, τώρα που έκανε τα κοννέ....και όλα γίνονται. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε.
Τι; να με τηλεφακό;
photographer79
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι την τραβηξα περιπου απο τα 50 μετρα γιατι εκανε σοου και γινοταν χαμος...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Τ?λοσπάντων, αμά ξέρεις κάτι παραπάνω sehr gut
Alles klar, wunderbar Junge, stay tuned.
Παιδες, για ριξτε μια ματια εδω
Call girl απο το Παρισι και εχει βαλει για φωτο της (με κομμενο το κεφαλι φυσικα) φωτογραφια της Νονης Δουνια απο παλιο Nitro. Και ζηταει και 600 ευρω/ωρα!!!! Ε και εγω αμα ημουν η Δουνια τοσο θα χρεωνα, αλλα πολυ δουλεμα ρε παιδακι μου η αλλοδαπη. Φανταστειτε τους ξενους που δεν το ξερουν πώς θα λιγουρευονται την κορμαρα της !!
Call girl απο το Παρισι και εχει βαλει για φωτο της (με κομμενο το κεφαλι φυσικα) φωτογραφια της Νονης Δουνια απο παλιο Nitro. Και ζηταει και 600 ευρω/ωρα!!!! Ε και εγω αμα ημουν η Δουνια τοσο θα χρεωνα, αλλα πολυ δουλεμα ρε παιδακι μου η αλλοδαπη. Φανταστειτε τους ξενους που δεν το ξερουν πώς θα λιγουρευονται την κορμαρα της !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 662
- Εμφανίσεις
- 112K
- Απαντήσεις
- 331
- Εμφανίσεις