Νέα

Ποιά είναι τα θρησκευτικά σας πιστεύω; (Ψηφοφορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 474
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά είναι τα θρησκευτικά σας πιστεύω;

• Χριστιανός Ορθόδοξος

Ψήφοι: 150 39,8%
  • Χριστιανός Καθολικός

Ψήφοι: 2 0,5%
  • Χριστιανός Προτεστάντης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Χριστιανός Μάρτυρας Ιαχωβά

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Χριστιανός Ευαγγελικός

• Ισλαμιστής Σουνίτης

Ψήφοι: 3 0,8%
  • Ισλαμιστής Σιίτης

• Βουδιστής

Ψήφοι: 5 1,3%
  • Ιουδαϊστής

• Κομφουκιανιστής

Ψήφοι: 3 0,8%
  • Ινδουϊστής

• Δωδεκαθεϊστής

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Ταοϊστής

• Σατανιστής

Ψήφοι: 9 2,4%
  • Άθεος

Ψήφοι: 96 25,5%
  • Αγνωστικιστής

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Άθρησκος

Ψήφοι: 32 8,5%
  • Σιχιστής

• Σαϊεντολόγος

• Ρασταφάρι

Ψήφοι: 9 2,4%
  • Σιντοϊστής

• Χριστιανός (άλλο δόγμα)

• Ισλαμιστής (άλλο δόγμα)

• Χριστιανός Μορμόνος

• Σαμάνος

• Καμπαλιστής

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    377
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.154
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• 0021Engraving_of_a_suspected_witch_being_tortured-SPL.jpg
    0021Engraving_of_a_suspected_witch_being_tortured-SPL.jpg
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 29

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Αν το εννοείς, μέσα σου ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι δεν υπάρχει η περίφημη ψυχή που θα επιβιώσει, ενώ το σώμα θα σαπίζει. Αλλιώς θα δήλωνες ότι ίσως δούμε όταν πεθάνουμε αν υπάρχει η ψυχή. Τελείως τυχαία για αιώνες οι πιστοί προσπαθούν να βρουν αποδείξεις για τον ισχυρισμό τους ότι υπάρχει, αλλά μηδέν  

εγω προσωπικα ειμαι Χ.Ο. επειδη μου αρεσει οσα λενε οτι ελεγε ο Χριστος

απο την αλλη φοβαμαι και εγω οτι ολα μπορει να ειναι ενα παραμυθι αλλα ειναι ωραιο να ελπιζεις σε κατι
και οσο δεν υπαρχουν αποδειξεις οτι δεν υπαρχει Θεος οπως και για το οτι υπαρχει απλα επιλεγω την 1 πλευρα οπως και οι αθεοι αλλα και οσοι επιλεγουν αλλες θρησκειες

επισης ευχομαι να υπαρχει ψυχη μετα θανατον αλλα δεν θα το μαθουμε ποτε ουτε αυτο οσο ζουμε (δεν εννοουσα γενικα)

οταν πεθανουμε και να το μαθουμε δεν θα μπορουμε να πληροφορησουμε τους ζωντες οι οποιοι θα ζουν και αυτοι με την αμφιβολια οσο ζουν οπως εμεις τωρα

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
επισης νομιζω πως μεγαλο κομματι των Χ.Ο. δεν εκφραζεται απο τις αμαρτιες και την απληστια που χαρακτηριζει τους παππαδες σε πολλες περιπτωσεις

οπως και οι οπαδοι των αθλητικων ομαδων δεν εκφραζονται πολλες φορες απο τους προεδρους αυτων και τις κινησεις τους

το οτι εκφυλιζεται η θρησκεια απο το οργανωμενο συστημα που την εκπροσωπει και προσπαθει απλα να βολευτει στο ονομα του Θεου δεν νομιζει οτι το επικροτει ουτε ο ιδιος ο Θεος αν υπαρχει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.154
Πόντοι
3.656
εγω προσωπικα ειμαι Χ.Ο. επειδη μου αρεσει οσα λενε οτι ελεγε ο Χριστος
απο την αλλη φοβαμαι και εγω οτι ολα μπορει να ειναι ενα παραμυθι αλλα ειναι ωραιο να ελπιζεις σε κατι
και οσο δεν υπαρχουν αποδειξεις οτι δεν υπαρχει Θεος οπως και για το οτι υπαρχει απλα επιλεγω την 1 πλευρα οπως και οι αθεοι αλλα και οσοι επιλεγουν αλλες θρησκειες
επισης ευχομαι να υπαρχει ψυχη μετα θανατον αλλα δεν θα το μαθουμε ποτε ουτε αυτο οσο ζουμε εννουσα
οταν πεθανουμε και να το μαθουμε δεν θα μπορουμε να πληροφορησουμε τους ζωντες οι οποιοι θα ζουν και αυτοι με την αμφιβολια οσο ζουν οπως εμεις τωρα

Ένας λογικός άνθρωπος, πρέπει να ελέγξει τι πιστεύει, εκείνη την εποχή υπήρχαν Ιστορικοί, ώστε να ελεγχθεί αν όσα γράφει η Καινή Διαθήκη συνέβησαν. Αν υπήρχαν δύο ανεξάρτητοι ιστορικοί του 1ου αιώνα οι οποίοι περιέγραφαν ότι υπήρξε ένας Ιουδαίος δάσκαλος τον οποίο ακολουθούσαν χιλιάδες, ο οποίος έθρεψε με 5 ψάρια χιλιάδες ανθρώπους, θεράπευσε κουφούς, τυφλούς, κουτσούς, ανάστησε νεκρό και όταν πέθανε έγινε ταυτόχρονα σεισμός, έκλειψη Ηλίου σε όλη τη Γη και οι νεκροί της Ιερουσαλήμ βγήκαν βόλτα στους δρόμους, θα άξιζε να ψαχτεί η υπόθεση. Δεν θα σήμαινε ότι είναι αλήθεια, αλλά θα έπρεπε να μελετηθεί. Την στιγμή που όλα τα πιο πάνω φοβερά και τρομερά δεν αναφέρονται από ΚΑΝΕΝΑ είναι απόλυτα βέβαιο ότι είναι ιστορία φαντασίας, και κακογραμμένη μάλιστα. Ο Καίσαρας Αύγουστος ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΤΕ απογραφή της Οικουμένης. Ακόμα κι αν διέταζε, η Ιουδαία ήταν αυτόνομο Βασίλειο φόρου υποτελές στους Ρωμαίους και δεν θα ίσχυε η διαταγή της απογραφής. Οι απογραφές γίνονται στο τόπο κατοικίας, όχι στον τόπο καταγωγής, ειδικά με τα πενιχρά μέσα συγκοινωνίας της εποχής. Οι Ρωμαίοι έκαναν τις απογραφές για να γνωρίζουν πόσους φόρους μπορούσαν να εισπράξουν από κάθε περιοχή.  Ο Ηρώδης δεν έσφαξε 14.000 νήπια. Κανένα αστέρι δεν φώτιζε ένα συγκεκριμένο σημείο της Γης. Κανένας δεν έγραψε για την παρέλαση των νεκρών.  Ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, αν και υπήρξε, δεν ήταν αυτός ο ηθικός άνθρωπος που περιγράφουν τα Ευαγγέλια, ο οποίος έλεγχε τάχα τον Ηρώδη για τη Ζωή του. Δεν είχε το δικαίωμα, γιατί ο Ηρώδης ήταν Ιδουμαίος. Όπως δεν μπορεί να ελέγξει ένας Χριστιανός Ιερέας έναν Μουσουλμάνο πιστό, επειδή έχει παντρευτεί 4 γυναίκες. Ο Ιωάννης ο Βαπτιστής ήταν κάποιος ταραχοποιός, ίσως και επαναστάτης. Δεν σκοτώθηκε επειδή η Σαλώμη ζήτησε την κεφαλή του επί πίνακι αφού χόρεψε με 7 πέπλα, αλλά γιατί ο Ηρώδης φοβήθηκε ότι θα ξεσήκωνε τον κόσμο. Λόγω των υποψιών του Ηρώδη μεταφέρθηκε δέσμιος στο φρούριο του Μαχαιρώντα, όπου και εκτελέστηκε. Η Ιστορία που λέει ο Ιώσηπος για τη δράση του και το θάνατό του δεν συμφωνεί με την Ιστορία που λέει η Καινή Διαθήκη. Ιώσηπος, Άπαντα 14 Ιουδαϊκής Αρχαιολογίας

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Ένας λογικός άνθρωπος, πρέπει να ελέγξει τι πιστεύει, εκείνη την εποχή υπήρχαν Ιστορικοί, ώστε να ελεγχθεί αν όσα γράφει η Καινή Διαθήκη συνέβησαν. Αν υπήρχαν δύο ανεξάρτητοι ιστορικοί του 1ου αιώνα οι οποίοι περιέγραφαν ότι υπήρξε ένας Ιουδαίος δάσκαλος τον οποίο ακολουθούσαν χιλιάδες, ο οποίος έθρεψε με 5 ψάρια χιλιάδες ανθρώπους, θεράπευσε κουφούς, τυφλούς, κουτσούς, ανάστησε νεκρό και όταν πέθανε έγινε ταυτόχρονα σεισμός, έκλειψη Ηλίου σε όλη τη Γη και οι νεκροί της Ιερουσαλήμ βγήκαν βόλτα στους δρόμους, θα άξιζε να ψαχτεί η υπόθεση. Δεν θα σήμαινε ότι είναι αλήθεια, αλλά θα έπρεπε να μελετηθεί. Την στιγμή που όλα τα πιο πάνω φοβερά και τρομερά δεν αναφέρονται από ΚΑΝΕΝΑ είναι απόλυτα βέβαιο ότι είναι ιστορία φαντασίας, και κακογραμμένη μάλιστα. Ο Καίσαρας Αύγουστος ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΤΕ απογραφή της Οικουμένης. Ακόμα κι αν διέταζε, η Ιουδαία ήταν αυτόνομο Βασίλειο φόρου υποτελές στους Ρωμαίους και δεν θα ίσχυε η διαταγή της απογραφής. Οι απογραφές γίνονται στο τόπο κατοικίας, όχι στον τόπο καταγωγής, ειδικά με τα πενιχρά μέσα συγκοινωνίας της εποχής. Οι Ρωμαίοι έκαναν τις απογραφές για να γνωρίζουν πόσους φόρους μπορούσαν να εισπράξουν από κάθε περιοχή.  Ο Ηρώδης δεν έσφαξε 14.000 νήπια. Κανένα αστέρι δεν φώτιζε ένα συγκεκριμένο σημείο της Γης. Κανένας δεν έγραψε για την παρέλαση των νεκρών.  Ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, αν και υπήρξε, δεν ήταν αυτός ο ηθικός άνθρωπος που περιγράφουν τα Ευαγγέλια, ο οποίος έλεγχε τάχα τον Ηρώδη για τη Ζωή του. Δεν είχε το δικαίωμα, γιατί ο Ηρώδης ήταν Ιδουμαίος. Όπως δεν μπορεί να ελέγξει ένας Χριστιανός Ιερέας έναν Μουσουλμάνο πιστό, επειδή έχει παντρευτεί 4 γυναίκες. Ο Ιωάννης ο Βαπτιστής ήταν κάποιος ταραχοποιός, ίσως και επαναστάτης. Δεν σκοτώθηκε επειδή η Σαλώμη ζήτησε την κεφαλή του επί πίνακι αφού χόρεψε με 7 πέπλα, αλλά γιατί ο Ηρώδης φοβήθηκε ότι θα ξεσήκωνε τον κόσμο. Λόγω των υποψιών του Ηρώδη μεταφέρθηκε δέσμιος στο φρούριο του Μαχαιρώντα, όπου και εκτελέστηκε. Η Ιστορία που λέει ο Ιώσηπος για τη δράση του και το θάνατό του δεν συμφωνεί με την Ιστορία που λέει η Καινή Διαθήκη. Ιώσηπος, Άπαντα 14 Ιουδαϊκής Αρχαιολογίας

αφου ρε συ ΙΩΑΝΝΗ ο καθε ιστορικος λεει τα δικα του. δεν μπορει να βγει ακρη απο αυτα. αν ρωτησεις χριστιανους ιστορικους θα σου πουνε και αυτοι τα δικα τους. μονο αν ζουσαμε εμεις οι ιδιοι την εποχη του Χριστου θα ξεραμε σιγουρα τι ισχυει. ολα τα αλλα ειναι πληροφοριες τριτων που στο ονομα συμφεροντων και προσωπικων πεποιθησεων διαστρεβλωνονται κατα το δοκουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.154
Πόντοι
3.656
αφου ρε συ ΙΩΑΝΝΗ ο καθε ιστορικος λεει τα δικα του. δεν μπορει να βγει ακρη απο αυτα. αν ρωτησεις χριστιανους ιστορικους θα σου πουνε και αυτοι τα δικα τους. μονο αν ζουσαμε εμεις οι ιδιοι την εποχη του Χριστου θα ξεραμε σιγουρα τι ισχυει. ολα τα αλλα ειναι πληροφοριες τριτων που στο ονομα συμφεροντων και προσωπικων πεποιθησεων διαστρεβλωνονται κατα το δοκουν.

ΞΑΝΑ. Πες μου ένα, ΕΝΑ Ιστορικό της εποχής που να επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Σε πληροφορώ πάντως ότι έχω διαβάσει όλες τις μεταγενέστερες πλαστογραφίες και μπορώ να τις καταρρίψω με δύο λεπτά λογική ανάλυση. Γράψε λοιπόν, ποιος σύγχρονος, ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ Ιστορικός επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Ότι γράφω εγώ, επιβεβαιώνεται με ένα απλό Γκουγκλάρισμα  

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
γιατι οι θρησκευομενοι εχουν περασει στους πιστους ότι αμα κανεις αμαρτίες θα πας στην κολαση και πολύ λιγοι θα πανε στον παραδεισο.
γιατι πληρωναν συγχωροχάρτια στην δυση και κανουν δωρεες στις εκκλησιες να συγχωρεθουν οι αμαρτίες τους οι γιαγιάδες???

τρομοκρατια κανονικη.
Σωστο κι αυτό , εγώ που μιλησα πρώτος για φόβο , το σκέφτηκα σαν φόβο οτι να μην προλαβεις  παράδειγμα να δεις το παιδι σου να μεγαλώσει η κάτι τέτοιο. Θα μου πεις μπορεί και αύριο να σε πατήσει ενα λεωφορείο οπότε πάλι δεν θα προλάβεις...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΞΑΝΑ. Πες μου ένα, ΕΝΑ Ιστορικό της εποχής που να επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Σε πληροφορώ πάντως ότι έχω διαβάσει όλες τις μεταγενέστερες πλαστογραφίες και μπορώ να τις καταρρίψω με δύο λεπτά λογική ανάλυση. Γράψε λοιπόν, ποιος σύγχρονος, ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ Ιστορικός επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Ότι γράφω εγώ, επιβεβαιώνεται με ένα απλό Γκουγκλάρισμα  

ρε Μπρόκολε τα ίδια και τα ίδια μας έπρηξες τ'αρχίδια...

από ότι φαίνεται είσαι ένας κηφήνας που άλλη δουλειά δεν έχει από το να διαβαζει αμφισβητούμενους ιστορικούς και βικιπίντια και να πλάθεις παραμυθάκια για να αντιμετωπίσεις τα άλλα παραμυθάκια που λένε οι γραφές (γιατί οι γραφές δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια παρεφθαρμένη καταγραφή κάποιων γεγονότων που συνέβησαν 250 χρόνια πριν και περάσανε από στόμα σε στόμα)...

και για πες μας πως υπάρχει τάφος Ιησού Ναζωραίου ρε κρετίνε?

Ανεξάρτητα από τις ιδιότητες που του προσδίδουνε ο Ιησούς ο Ναζωραίος ΥΠΗΡΞΕ σαν άνθρωπος (επιβεβαιωμένο) ... και όσο για το αν σκίστηκε ο υμένας της μάνας του κατά την γέννα ποιός σου είπε ρε βλάκα ότι παρθενογέννεση σημαίνει αυτό το πράγμα ???

HIERRO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Like
262
Πόντοι
21

από ότι φαίνεται είσαι ένας κηφήνας που άλλη δουλειά δεν έχει από το να διαβαζει αμφισβητούμενους ιστορικούς και βικιπίντια και να πλάθεις παραμυθάκια για να αντιμετωπίσεις τα άλλα παραμυθάκια που λένε οι γραφές (γιατί οι γραφές δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια παρεφθαρμένη καταγραφή κάποιων γεγονότων που συνέβησαν 250 χρόνια πριν και περάσανε από στόμα σε στόμα)...

Ανεξάρτητα από τις ιδιότητες που του προσδίδουνε ο Ιησούς ο Ναζωραίος ΥΠΗΡΞΕ σαν άνθρωπος (επιβεβαιωμένο) ... και όσο για το αν σκίστηκε ο υμένας της μάνας του κατά την γέννα ποιός σου είπε ρε βλάκα ότι παρθενογέννεση σημαίνει αυτό το πράγμα ???
Ποιο  ταφο ?? αυτον  που  το  φως  αναβει  μονο  σε  Ελληνα  παπαδαριο ???  και  μετα  με  τον  αναπτηρα  του  παπα  της  συμοριας  συγνωμη  ενοριας ???

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.154
Πόντοι
3.656
1ον. Γιατί ασχολείσαι μαζί μου και με διαβάζεις, αφού σε ενοχλώ;
2ον. Αν ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι μπορείς να απαντήσεις σε όσα έγραψα, γιατί δεν το κάνεις;
3ον. ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟς τάφος του Ιησού, φυσικά και είναι ψεύτικος, λόγω της χρονολόγησης που έχουν κάνει.
Συμπέρασμα
Με βάση τα παραπάνω, προκύπτει σαφέστατα πως το μόνο που επιβεβαιώθηκε είναι η χρονολόγηση των ερειπίων πάνω στα οποία ανοικοδομήθηκε τον 11ο αιώνα ο Ναός της Αναστάσεως και το Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου. Τα ερείπια αυτά επιβεβαιώνεται πως ανήκουν σε κτίσμα του 345 μ.Χ., δηλαδή της εποχής της βασιλείας του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Συνεπώς, επιβεβαιώνεται πως ο κατοπινός Ναός του 11ου αιώνα χτίστηκε στον χώρο ο οποίος είχε θεωρηθεί επί Μ. Κωνσταντίνου πως είναι ο τάφος του Ιησού Χριστού. ΔΕΝ επιβεβαιώνεται, όπως λανθασμένα αναγράφουν στους τίτλους τους τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ, πως ο «Πανάγιος Τάφος» ανήκει πράγματι στον Ιησού, γεγονός που επισημαίνει μάλιστα και το ίδιο το National Geografic. πηγή

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.154
Πόντοι
3.656

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεις την άγνοιά σου σχετικά με τη θρησκεία που ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ότι ακολουθείς. Τουλάχιστον Γκουγκλάρισέ το, πριν ξεφτιλιστείς. Η Μαριάμ χαρακτηρίζεται αειπάρθενος, η λέξη αει σημαίνει ΠΑΝΤΑ στα Αρχαία Ελληνικά. Κι αυτή είναι η άποψη της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Κατάλαβες Αιρετικέ; Στον προφήτη Ιεζεκιήλ (44, 1-2) προφητεύεται η αειπαρθενία της Παναγίας με την εικόνα της «κεκλεισμένης πύλης», από την οποία διέρχεται μόνον ο Κύριος, χωρίς αυτή να ανοιχθεί. πηγή

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
1ον. Γιατί ασχολείσαι μαζί μου και με διαβάζεις, αφού σε ενοχλώ;
2ον. Αν ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι μπορείς να απαντήσεις σε όσα έγραψα, γιατί δεν το κάνεις;
3ον. ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟς τάφος του Ιησού, φυσικά και είναι ψεύτικος, λόγω της χρονολόγησης που έχουν κάνει.
Συμπέρασμα
Με βάση τα παραπάνω, προκύπτει σαφέστατα πως το μόνο που επιβεβαιώθηκε είναι η χρονολόγηση των ερειπίων πάνω στα οποία ανοικοδομήθηκε τον 11ο αιώνα ο Ναός της Αναστάσεως και το Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου. Τα ερείπια αυτά επιβεβαιώνεται πως ανήκουν σε κτίσμα του 345 μ.Χ., δηλαδή της εποχής της βασιλείας του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Συνεπώς, επιβεβαιώνεται πως ο κατοπινός Ναός του 11ου αιώνα χτίστηκε στον χώρο ο οποίος είχε θεωρηθεί επί Μ. Κωνσταντίνου πως είναι ο τάφος του Ιησού Χριστού. ΔΕΝ επιβεβαιώνεται, όπως λανθασμένα αναγράφουν στους τίτλους τους τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ, πως ο «Πανάγιος Τάφος» ανήκει πράγματι στον Ιησού, γεγονός που επισημαίνει μάλιστα και το ίδιο το National Geografic. πηγή

βλάκα εσύ μου λες για τον τάφο .. σου μίλησα εγώ για κανέναν τάφο ??? εγώ μίλησα για τον Ιησού Ναζωραίο ως άνθρωπο ... το πότε κάποιος αποφάσισε να βάλει μια επιτύμβια πλάκα σε ένα σημείο που κάποιοι χωρικοί του είπαν ότι έμαθαν από τον παππού τους ότι εκεί είχε ταφεί με αφήνει παντελώς αδιάφορο..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεις την άγνοιά σου σχετικά με τη θρησκεία που ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ότι ακολουθείς. Τουλάχιστον Γκουγκλάρισέ το, πριν ξεφτιλιστείς. Η Μαριάμ χαρακτηρίζεται αειπάρθενος, η λέξη αει σημαίνει ΠΑΝΤΑ στα Αρχαία Ελληνικά. Κι αυτή είναι η άποψη της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Κατάλαβες Αιρετικέ; Στον προφήτη Ιεζεκιήλ (44, 1-2) προφητεύεται η αειπαρθενία της Παναγίας με την εικόνα της «κεκλεισμένης πύλης», από την οποία διέρχεται μόνον ο Κύριος, χωρίς αυτή να ανοιχθεί. πηγή

αει πάρθενος ηλίθιε (που μου έμαθες και αρχαία ελληνικά γελοίε) σημαίνει ότι δεν έχει έρθει σε γεννετήσια επαφή με το άλλο φύλο... ούτε απλά νοήματα δεν είσαι θέση να αντιληφθείς

με την γελοία λογική σου ένα κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε χωρίς παρθενικό υμένα (συμβαίνει και αυτό) αλλά δεν έχει έρθει σε επαφή με άντρα ΔΕΝ είναι παρθένα... ηλίθιε

ΥΓ και φαινόμενα παρθενογέννεσης έχουν παρατηρηθεί πολλά στην φύση τόσο σε φυτά όσο και σε ζώα αλλά και ανθρώπους...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.154
Πόντοι
3.656
βλάκα εσύ μου λες για τον τάφο .. σου μίλησα εγώ για κανέναν τάφο ??? εγώ μίλησα για τον Ιησού Ναζωραίο ως άνθρωπο ... το πότε κάποιος αποφάσισε να βάλει μια επιτύμβια πλάκα σε ένα σημείο που κάποιοι χωρικοί του είπαν ότι έμαθαν από τον παππού τους ότι εκεί είχε ταφεί με αφήνει παντελώς αδιάφορο..

Ωραία. Ακόμα περιμένω να μου πεις ένα, ΕΝΑ σύγχρονο ιστορικό που να αναφέρει όλα τα απίθανα που έγραψα παραπάνω. Όταν μπορέσεις, γράψτο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.154
Πόντοι
3.656
αει πάρθενος ηλίθιε (που μου έμαθες και αρχαία ελληνικά γελοίε) σημαίνει ότι δεν έχει έρθει σε γεννετήσια επαφή με το άλλο φύλο... ούτε απλά νοήματα δεν είσαι θέση να αντιληφθείς

με την γελοία λογική σου ένα κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε χωρίς παρθενικό υμένα (συμβαίνει και αυτό) αλλά δεν έχει έρθει σε επαφή με άντρα ΔΕΝ είναι παρθένα... ηλίθιε

ΥΓ και φαινόμενα παρθενογέννεσης έχουν παρατηρηθεί πολλά στην φύση τόσο σε φυτά όσο και σε ζώα αλλά και ανθρώπους...

Συνεχίζεις τις απελπισμένες προσπάθειες, χωρίς να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι άλλο λέει η σελίδα. Θα σε φωτίσω λοιπόν.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία πιστεύει ότι η Παρθένος Μαριάμ είναι αειπάρθενος. Ήταν δηλαδή παρθένος πριν, κατά και μετά τη γέννηση του Μεσσία. Το Χριστό Τον γέννησε παρθένος γυναίκα, για να φανερωθεί ότι ο Χριστός δε θα είναι συνηθισμένος άνθρωπος, γεννημένος από ανθρώπινη θέληση, αλλά γεννημένος από το θέλημα του Θεού. πηγή

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.154
Πόντοι
3.656

Χριστιανισμός και Βιολογία ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ. Κανένα θηλαστικό δεν έχει κάνει παρθενογέννεση. έχουν κάνει θηλυκά Ψάρια ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΘΗΥΛΥΚΟ. ΘΗΛΥΚΟ. Αφού δεν είχε το Χρωμόσωμα Ψ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ωραία. Ακόμα περιμένω να μου πεις ένα, ΕΝΑ σύγχρονο ιστορικό που να αναφέρει όλα τα απίθανα που έγραψα παραπάνω. Όταν μπορέσεις, γράψτο

ελα βλάκα

[N]either human effort nor the emperor’s generosity nor the placating of the gods ended the scandalous belief that the fire had been ordered [by Nero]. Therefore, to put down the rumor, Nero substituted as culprits and punished in the most unusual ways those hated for their shameful acts … whom the crowd called “Chrestians.” The founder of this name, Christ [Christus in Latin], had been executed in the reign of Tiberius by the procurator Pontius Pilate … Suppressed for a time, the deadly superstition erupted again not only in Judea, the origin of this evil, but also in the city [Rome], where all things horrible and shameful from everywhere come together and become popular.

και το πρωτότυπο

ergo abolendo rumori Nero subdidit reos et quaesitissimis poenis adfecit, quos per flagitia invisos vulgus Chrestianos appellabat. auctor nominis eius Christus Tibero imperitante per procuratorem Pontium Pilatum supplicio adfectus erat; repressaque in praesens exitiabilis superstitio rursum erumpebat, non modo per Iudaeam, originem eius mali, sed per urbem etiam, quo cuncta undique atrocia aut pudenda confluunt celebranturque. igitur primum correpti qui fatebantur, deinde indicio eorum multitudo ingens haud proinde in crimine incendii quam odio humani generis convicti sunt.

Τάκιτος, ρωμαίος ιστορικός (56-117 μΧ).... στο ιστορικό του έργο Annals

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Χριστιανισμός και Βιολογία ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ. Κανένα θηλαστικό δεν έχει κάνει παρθενογέννεση. έχουν κάνει θηλυκά Ψάρια ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΘΗΥΛΥΚΟ. ΘΗΛΥΚΟ. Αφού δεν είχε το Χρωμόσωμα Ψ.

Επίσης, τα μωρά- φίδια από παρθενογένεση ήταν αρσενικά και αυτό επιστημονικά αποτελεί ένα μυστήριο. «Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν μπορούμε να βρούμε θηλυκά», δήλωσε ο Booth. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος ρεαλιστικά γιατί δεν πρέπει να βρούμε τα θηλυκά, αλλά και σε όλα τα είδη[φιδιού]  που έχουμε ερευνήσει ... όλα ήταν αρσενικά».
Είναι επίσης άγνωστο αν τα ζώα που γεννήθηκαν με παρθενογένεση μπορεί να αναπαράγουν κανονικά ή να μόνο με παρθενογένεση.

Επισκέπτης
Φυσικά και θα σου επιτρέψω να πιστεύεις ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. Απλά, αν διαφωνείς από την ερμηνεία που δίνουν στη Βίβλο οι Σύνοδοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να αυτοαποκαλείσαι Χριστιανή Ορθόδοξη. Είσαι αιρετικιά, μαζί με άλλες δεκάδες χιλιάδες χριστιανικές αιρέσεις

Μα οι Χ.Ο. δεν ασχολούμαστε με τη Βίβλο , αλλά με τα 4 Ευαγγέλια ! Τη Βίβλο τη δείχνουν οι Αμερικανοί στις ταινίες !

Επισκέπτης
Ναι. Μου λέει ότι αντί να μου απαντήσεις πως κατάφερε ένα παιδί να διαπεράσει έναν παρθενικό υμένα χωρίς να τον διατρήσει, μου μιλάς για Κενταύρους. Και φυσικά θα μου δείξεις την περίφημη φωτογραφία του σκελετού, που είναι καραμπινάτο Hoax. Το έκθεμα αυτό βρίσκεται στην αίθουσα Jack E. Reese στη βιβλιοθήκη Hodges του Πανεπιστημίου του Τενεσύ ( University of Tennessee ) από το 1994. Στο πλάι αυτού του εκθέματος υπάρχει ένα κείμενο που περιγράφει τον σκελετό ως "ένα από τους τρείς θαμμένους κενταύρους που ανακαλύφθηκαν το 1980 από την Αρχαιολογική Εταιρία του Άργους Ορεστικού, οκτώ χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Βόλου". Παρουσιάζεται επίσης και ένας χάρτης της Ελλάδος, μια εικόνα ενός Κενταύρου από τον Παρθενώνα καθώς και ένα σχέδιο που δείχνει την ανατομία ενός ενήλικου Κενταύρου. Στην πρόσοψη τους εκθέματος, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, υπάρχει η φράση "Do you believe in Centaurs?" (Πιστεύετε στου Κενταύρους;). πηγή

Ο Χριστός στα 4 Ευαγγέλια παρουσιάζεται ως συμπυκνωμένη δύναμη , ανώτερη και περισσότερη απ'όση μπορεί να έχει ο άνθρωπος στη γη. Συνεπώς , δεν είμαι σε θέση να εξηγήσω οτιδήποτε έχει αναφερθεί σχετικά με τον Ιησού ! Αν είναι δυνατόν ! Και είπα ότι αυτό που θεωρείται αδύνατο και ακατανόητο σήμερα είναι αντιληπτό σε κάποια χρονική στιγμή στο μέλλον ! Για το υπόλοιπο που αναφέρεις δεν είχα ιδέα , πρώτη φορά το ακούω !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom