ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Oτι θελει ο Λοκατζης μου εγω δεν λεω ποτε οχι !!!
Αυτο το "Λοκατζης" με τρελαινει λεμε.
Oτι θελει ο Λοκατζης μου εγω δεν λεω ποτε οχι !!!
Ναι αυτην. Την παω με χιλια!!!Α ναι την κυρία Άννα. Το μαγκάκι δεν λες? Ασε τρελάθηκα γιατί από κάπου την ήξερα και όταν θυμήθηκα λύθηκα στα γέλια...
το studio είναι "μπουρδέλο πολυτελείας". Πληρώνεις περισσότερα, κάθεσαι περισσότερο χρόνο, είναιπιο καθαρά, έχει καλύτερες κοπέλες. Φυσικά όλα είναι σχετικα...εχω μια ταπεινη απορια να εκφρασω.... ποια ειναι η διαφορα του στουντιο κ του μπ....????
Υπαρχει αντιστοιχο θρεντ κοπελια! ;)εχω μια ταπεινη απορια να εκφρασω.... ποια ειναι η διαφορα του στουντιο κ του μπ....????
Αν πάω καμιά μέρα από κει και της πω ποιος είμαι θα γελάει και αυτή...Ναι αυτην. Την παω με χιλια!!!
Εγω ειμαι καθε μερα εκει. ;) ;) ;)Αν πάω καμιά μέρα από κει και της πω ποιος είμαι θα γελάει και αυτή...
όλες τις ώρες????Εγω ειμαι καθε μερα εκει. ;) ;) ;)
Και καλα θε κανεις να μην το κουνησεις ρουπι και κατεβεις προς τα κατω!Εγω ειμαι καθε μερα εκει. ;) ;) ;)
Eιναι αλανι η κυρα ΑνναΝαι αυτην. Την παω με χιλια!!!
Οχι ρε συ. Το μεσημερακι περναω μετα την δουλεια. Ειναι διπλα μου. Εκει κοντα δουλευω.όλες τις ώρες????
Μαζι θα παμε ειπαμε ρε συ. Και θα αφησουμε τον ΒΑΒΥ να περιμενει στο σαλονι και να γιαλιζει την ταμπελα.Και καλα θε κανεις να μην το κουνησεις ρουπι και κατεβεις προς τα κατω!
την ξεκρέμαστη ταμπέλα εννοείς...Μαζι θα παμε ειπαμε ρε συ. Και θα αφησουμε τον ΒΑΒΥ να περιμενει στο σαλονι και να γιαλιζει την ταμπελα.
Μαζι θα παμε ειπαμε ρε συ. Και θα αφησουμε τον ΒΑΒΥ να περιμενει στο σαλονι και να γιαλιζει την ταμπελα.
Τον φοβασαι ρε συ? Αλλοστε θα ειμαστε δυο και αυτος μονος του.
Μονο που θα πρεπει να φτασουμε πριν απο αυτον!Αλλιως δουλεια δεν κανουμε!
Καλώς τον κι ας άργησε...Τον φοβασαι ρε συ? Αλλοστε θα ειμαστε δυο και αυτος μονος του.