Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Τα γραπτά είναι αυτά που μένουν...πες τα ΚΟΜΑΝΤΟ!!!Αν δεν εχει μπει ταμπελα απεξω απο το δωματιο δεν λεγεται τιποτα προεδρε. Ταμπελα εχει?
Τα γραπτά είναι αυτά που μένουν...πες τα ΚΟΜΑΝΤΟ!!!Αν δεν εχει μπει ταμπελα απεξω απο το δωματιο δεν λεγεται τιποτα προεδρε. Ταμπελα εχει?
Tην εχω βρει τη λυση και αλλαξα ωραριο!Για να μη χαλασουμε και τις καρδιες μας![size=20pt]Εγω Κων/πολεως 94 το πρωτο δωματιο δεξια !!![/size]
Ασε που το εχω εγκαινιασει κιολας και λεγετε το δωματιο του ΒΑΒΥ !!!!
Ακους spoon διαλεξε αλλο δωματιο !!
Kαλα ρε κουφαλες προσεξτε μην γραφει αυριο εξω απο το Studio , [size=30pt]Το Studio του ΒΑΒΥ[/size] να δω τι θα λετε !!!
Ναι ρε συ θας σας ρωτησω εσενα και τον ΒΑΒΥ αν θελω να παω. Στην παντα εσεις θα κανετε οταν παω εγω λεμεεεεεε!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!Το πρωτο δωματιο στο ΞΕΚΙΝΗΜΑ και στο ΤΕΛΕΙΩΜΑ της πρωινης βαρδιας ΞΕΧΑΣΤΕ το!
ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ!!!
Δεν θελω ΡΕ !!!!
Ναι Λοκατζη μονο πες μου με πιο πλευρο κοιμασαι !!!Ναι ρε συ θας σας ρωτησω εσενα και τον ΒΑΒΥ αν θελω να παω. Στην παντα εσεις θα κανετε οταν παω εγω λεμεεεεεε!!!
Μακραν Λελας την Κυρια Δημητρα !!!Να σας ρωτήσω από πλευράς ρεσεψιονιστ (κοινώς τσατσά) πιο προτιμάτε?
Δεν το αφηνεις καλυτερα να παω και εγω γιατι θα ειναι μεγαλη ατιμωση να σου κατεβασουν την ταμπελα μετα.Kαλα ρε κουφαλες προσεξτε μην γραφει αυριο εξω απο το Studio , [size=30pt]Το Studio του ΒΑΒΥ[/size] να δω τι θα λετε !!!
Εννοειτε φιλε οτι για σενα θα κανουμε στην παντα!Ναι ρε συ θας σας ρωτησω εσενα και τον ΒΑΒΥ αν θελω να παω. Στην παντα εσεις θα κανετε οταν παω εγω λεμεεεεεε!!!
Δεν το αφηνεις καλυτερα να παω και εγω γιατι θα ειναι μεγαλη ατιμωση να σου κατεβασουν την ταμπελα μετα.
Την Αννουλα που ειναι τωρα Βουλιαγμενης 83. Ηταν μεχρι προτινως Βριλησσου 55.Να σας ρωτήσω από πλευράς ρεσεψιονιστ (κοινώς τσατσά) πιο προτιμάτε?
Ε ναι ρε συ. Θα περιμενω και λιγο στο σαλονι για τον δευτερο γυρο ομως. Δεν γινεται αμεσως.Εννοειτε φιλε οτι για σενα θα κανουμε στην παντα!
Μονο που θα περιμενεις 'λιγακι' στο σαλονι!
Oτι θελει ο Λοκατζης μου εγω δεν λεω ποτε οχι !!!Ε ναι ρε συ. Θα περιμενω και λιγο στο σαλονι για τον δευτερο γυρο ομως. Δεν γινεται αμεσως.
Α ναι την κυρία Άννα. Το μαγκάκι δεν λες? Ασε τρελάθηκα γιατί από κάπου την ήξερα και όταν θυμήθηκα λύθηκα στα γέλια...Την Αννουλα που ειναι τωρα Βουλιαγμενης 83. Ηταν μεχρι προτινως Βριλησσου 55.
Προσεξε μονο μη βγεις nok out απο τον πρωτο!Ε ναι ρε συ. Θα περιμενω και λιγο στο σαλονι για τον δευτερο γυρο ομως. Δεν γινεται αμεσως.
Μάλλον για γύρο με πίτα μιλάς...Σας αφήνω τόσην ώρα και δεν λογαριάζεται τους "πιτσιρίκους" του bourdela που ανέρχονται...!!!!!!Ε ναι ρε συ. Θα περιμενω και λιγο στο σαλονι για τον δευτερο γυρο ομως. Δεν γινεται αμεσως.