Η βετ365 ειναι καλη εταιρια,σε αυτη παιζω αλλα αμα κανει μλκια με τις αποδοσεις,οπως αυτο που λεει παραπανω το παλικαρι,και ΚΕΡΔΙΣΕΙ το μπετ σου τοτε η στο ακυρωνει(σ επιστρεφει το πονταρισμα) η διορθωνει την τιμη...Βεβαια θα ηταν μαγκια τους να το καναν αυτο αν ΧΑΝΑΝ τα μπετ...γιατι μπορει να παιζει Μπαρτσελονα-Θρασυβουλας και να δινει τον ασσο καταλαθος(????) @15...Εγω ειδα την τιμη που με συμπφερε κ το επαιξα...Γιατι αν χασει το μπετ δεν μ το επιστρεφεις οπως κανεις οταν κερδιζει?και στην τελικα μλκια του υπαλληλου σου ειναι...Σε επιασα στον υπνο,τα λαθη πρεπει να τα πληρωνεις...Εχουν 2 μετρα κ 2 σταθμα δυστυχως...
ΤΕσπα σαν εταιρια καλες αποδοσεις εχει,πολλα λαιβ εχει,αναληψεις γρηγορες.
Παιζω επισης και σε will hill που σε αποδοσεις αγγιζει την 365 αλλα χανει στο λαιβ.
Sportingbet/vistabet (θυγατρικες) τις εχω σαν υποκαταστατα του οπαπ αμα βαριεμαι να παω πρακτορειο.Οι αποδοσεις τους ειναι λιγο πιο καλες απ αυτες του οπαπ.
Καλα λογια εχω ακουσει για expekt και unibet.
Γενικα καλο ειναι να εχεις σε πολλες εταιριες λογαριασμο γιατι σ προσφερει καθεμια διαφορετικα πραγματα.Πχ η μπετφερ καλες αποδοσεις για μονα,η βετ365 πολλα πρωταθληματα κ πολλα λαιβ,η unibet το cash out (αν δεν το διεκοψε) κτλ
ΤΕσπα σαν εταιρια καλες αποδοσεις εχει,πολλα λαιβ εχει,αναληψεις γρηγορες.
Παιζω επισης και σε will hill που σε αποδοσεις αγγιζει την 365 αλλα χανει στο λαιβ.
Sportingbet/vistabet (θυγατρικες) τις εχω σαν υποκαταστατα του οπαπ αμα βαριεμαι να παω πρακτορειο.Οι αποδοσεις τους ειναι λιγο πιο καλες απ αυτες του οπαπ.
Καλα λογια εχω ακουσει για expekt και unibet.
Γενικα καλο ειναι να εχεις σε πολλες εταιριες λογαριασμο γιατι σ προσφερει καθεμια διαφορετικα πραγματα.Πχ η μπετφερ καλες αποδοσεις για μονα,η βετ365 πολλα πρωταθληματα κ πολλα λαιβ,η unibet το cash out (αν δεν το διεκοψε) κτλ