πάντως έχει τρελές αποδόσεις, 2% γκανιότα
γενικά είμαι των μονών αποδεκτών---->betfair
αλλά τελευταία ψήνομαι για κάνα παρολάκι, και ψάχνομαι για καμμιά καλή εταιρία. Μάλλον θα καταλήξω προς pinnacle μεριά λόγω αποδόσεων. Απλά το μόνο που θέλω από μία εταιρία πέρα από όλα τ άλλα είναι ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ. Το θεωρώ βασικό για πολλούς λόγους
κοιτα αν θες να αισθανεσαι σιγουρια
ξεκινα με της γνωστες...
καταλαβαινω γιατι θες κινηση, οπως και εγω..
επειδη εγω κλεβω καποια μπονους με μεθοδους trading στην μπετφερ απο αλλες εταιρειες
κατεληξα στο ακυρο, σε μια titanbet, που ειναι ποιο γνωστη για το ποκερ της παρα το στοιχημα
το τι τράβηξα? δε λεγεται..
η καριολα τυχη επρεπε να κερδισω εκει το στοιχημα και οχι στην μπετφερ , και μαλσιτα για 50 γαμημενα ευρω μου βγαλανε την πίστη..
το σκεφτομαι και ειμαι οργισμένος..
λοιπόν, ξεκιναω
κανω αιτηση ανάληψης
μετα απο δυο μέρες μου ερχεται απαντηση οτι χρειάζονται ταυτότητα
δε γαμιέται, την στέλνω
δευτερη απάντηση
<< χρειαζόμαστε και πισω οψη>>
την στέλνω και αυτην
τριτη απαντηση
<< για να ολοκληρωθει η ταυτοποίηση του λογαριασμου σας πρεπει να μας αποστείλετε λογαριασμο στον ονομα σας που να φενεται η διευθηνση σας, και καρτα με μπρος και πισω οψη>.
εστειλα παλι καλα που εχω λογαριασμο πιστωτικης που ερχεται στο ονομα μου γιατι ξερεις του μου ειπαν?
<< εαν δεν εχετε λογαριασμο στο ονομα σας,στειλτε μας καποιου συγγενη σας με την ταυτότητα του >>
εχω γυρησει 20 εταιριες και , αυτο πραγματικα δεν το εχω ξαναακουσεί
ωραια τα στέλνω, στέλνω και καρτα , μπρος και πισω οψη, καραφακελώθηκα αλλα τι να κανα? να μου τρωγανε τα 70 ευρω? γιατι αυτο θελανε, να μου σπασουν τα νευρα, και να παιξω τα λεφτα... ( πρακτικη της μπετοτο αυτη)
στελνω κάρτα, και η παπαρες μου λενε δεν εχει υπόφραφη, πρεπει να υπογραψω
δεν φτανει αυτο, ετρεχα ολη την ημερα στα ιντερνετ καφε των πακιστανων να σκαναρω τα αρχεια διοτη δεν εχω σκανερ
η υπομονη μου ειχε εξαντληθει, δεν ηξερα καν αν θα παρω τα λεφτα, για φαντασου δηλαδη να κερδισα εκει 300-500 ευρω?
εστειλα και τα εγκρινανε, ε βεβαια, νομιζανε οι παπαρες οτι θα μου παρουν τα λεφτα..
επειτα τους γαμησα αλλιως, εστειλα μια καταγγελια στην gamblecare.com
τους ειπα το και το και με καποιες διαδικασιες διεγραφη ο λογαριασμος και τα στοιχεια που εστειλα, παλι καλά..
Αλλος στη θεση μου θα τα παιζε τα λεφτα, αλλα καμια ελεημοσηνη στου μπουκ ;)
υστερα απο καποιες μερες βρηκα ενα σαιτ που θα το ποσταρω και εδω για το traffic της καθε εταιρειες
και η συγκεκριμενη ειχε ελεινα μικρο καθε μερα, οσο εχει πχ η μπετ365 για 3-5 ωρες αυτη το ειχε για 48...