pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
όσον αφορά την ασφάλεια και τις υψηλές αποδόσεις.. και το τι παρέχει π.χ. εχω ακούσει για live να δεις αγώνες και τέτοια, διπλασιασμό του ποσού κατάθεσης κ.λ.π.
bet365
δειτε τη sbobet
ασιατικη με πολυ χαμηλη γκανιοτα 3%
πχ
real barca under over 2.5
sbobet 2.19 1.74
bwin 2.15 1.67
μεγαλη διαφορα
δεν εχει ομως επομενο κορνερ και τετοιες μαλακιες
σημεια 1x2 under over κτλ
μεχρι 3.000 αναληψη σπανια ζητα αποδειξη ταυτοτητας
εχει πολυ μεγαλυτερα ορια στοιχηματισμου απο ολες τις ευρωπαικες εταιριες σε οποιοδηποτε σημειο
ο λογος που οι ασιατικες δεν χρησιμοποιουνται απο ευρωπαιους τζογαδορους ειναι ο εξης
μια ευρωπαικη εχει γκανιοτα 7-8%
αυτο το 7-8% ειναι το κερδος της
μια ασιατικη εχει 3% γκανιοτα
το κερδος της μακροπροθεσμα ειναι αυτο το 3%
η ευρωπαικη λογω μεγαλου περιθωριου κερδους μπορει να δινει μερος του διαφημησεις,σε μλπογκς σαιτ φορουμς κτλ για μπανερακια και προωθηση της εταιρειας οπως και ευκολα μπονους
τα χωραει ολα αυτα το 7%
το 3% ομως δεν τα χωρα θα μπουνε και μεσα αν κανουν τις ιδιες προωθητικες ενεργειες που θα εκανε μια εταιρεια του 7%
για αυτο και εχουμε ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ να εχουν επικρατησει εταιρειες που η γκανιοτα τους ειναι λιγο καλυτερη απο αυτη του οπαπ
αλλα φταινε και οι παιχτες βεβαια που νοιαζονται απλα και μονο για τα σημεια και αδιαφορουν σε μεγαλο βαθμο για την αξια των σημειων αυτων
αυτο πουλες με 2αδες 3αδες δεν το εχω δει στon hillWilliamHill
Ανάλογο service όχι στον απόλυτο βαθμο της 365, αλλά αξιόπιστη μεγάλη εταιρεία με σχετικά χαμηλή γκανιότα γυρω στο 7% με λιγότερες όμως επιλογές για στοιχηματισμό και περιορισμούς μερικές φορές σε επιλογές για αναγκαστικές 2αδες, 3αδες. Παλιότερα ήταν πιο σκληρή σε αυτο τον τομέα τωρα έχει αρχίσει να αλλάζει χωρίς όμως να έχει το απόλυτο ελεύθερο.
Εαν εβαζα αυτες που εχω γυρησει στην σειρα θα ηταν η εξης
betfair
William hill
Pinnacle sports
Unibet
Ladbrokes
φοβερη ειναι ;)την pinnacle την έχεις δοκιμάσει; πως σου φάνηκε; αναλήψεις-καταθέσεις-έγγραφα κλπ είναι άνετη η σου βγάζει το λάδι;
φοβερη ειναι ;)
ασχετα με πολλες κυριες αγγλικες εταιρεις που ειναι λιγο επιθετικες σε ευρωπαιους παιχτες απολυτως τιποτα αυτη..
σε 2 μερες τα λεφτα στην καρτα ;)
οπως και οι
william hill
unibet
stanjames
δεν μου εχουν ζητησει ποτε ταυτοτητα
η μπετφερ με καραφακέλωσε αλλα χαλαλι...