Νέα

Ποιά είναι η πιο άσχημη που έχετε γαμήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως τη πιο άσχημη που έχω γαμήσει την λέγαν Βικτωρία και μου ριχνε καμιά 10αριά χρόνια.Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν καθόλου άσχημη αντικειμενικά απλώς ήταν χειρότερη απο τις άλλες. :headbang: :headbang: :headbang:

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
ναι συμφωνώ αδερφέ.Αν πρόκειται να γαμήσεις τις χοντρές που ήθελες να μου πασάρεις καλύτερα να τραβήξεις το μακρυ δρόμο της... :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :-* :2funny: :-* :2funny: :-* :2funny:

Αποστόλου2

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αρκετές χοντρές έχουν μάθει να φέρονται καλύτερα. Το πρόβλημα είναι με εκείνες που κάποτε ήταν αδύνατες και μετά έγιναν φάλαινες αλλά νομίζουν ότι ακόμα τις παίρνει να κάνουν τα ίδια...
Μεγάλη κουβέντα.............και βγαλμένη από την ζωή.....

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
παρολο που δεν ειμαι μπαζογαμιας ειπα κ εγω να γινω μελος του CLUB.
Δεν το μετανιωσα ποτέ αυτο κ ειμαι χαρουμενος (ως κ περιφανος) οτι ειμαι ενεργο μελος αυτού..

Η ιστορια αρχιζει ως εξης. Το ονειρο μου, οπως κ του καθενα μας, ειναι να μαμησω μπαρόβια (barwoman). Οταν παω λοιπον σε ενα μαγαζι κ τις βλεπω, πρωτα σκεφτομαι :knockinb: κ μετα τι θα παραγγηλω να πιω!!!

Επειδη λοιπον περνουσε ο καιρος κ δεν μου ειχε κατσει ποτέ μπαροβια ειχα απελπιστει. :headbang: Ενα φεγγαρι λοιπον στο συνοικιακο μου μπαρακι ειχανε φερει μια Σαλλονικιά. Οταν σκεφτεσαι Σαλλονικη+Μπαροβια= μούναρος.  :headbang: :headbang: Αυτη ήτανε η εξαιρεση του κανονα. Μπαζο απο τα λιγα ομως σας λεω...  Δεν ητανε χοντρη, αλλα ητανε μπαζο στην φατσα. Για μενα οποια δεν ειναι ομορφη ειναι μπαζο.

Με τα πολλά, ήτανε η πρωτη φορα που με επαιζε μπαροβια!! Αλλα κολλουσα. Εκανα λοιπον meeting με φιλους μπαζοκυνηγους, κ με πείσανε οτι δεν ειναι κακό αλλά ισα ισα, θα περνουσα καλά ή καλυτερα από τις αλλες εμορφες!

Την παω στο σπιτι του φιλου μου λοιπον, επειδη ειχα σχεση κ δεν ελεγε να το κυνδηνευσω. Ειχα φερει κ μουσικουλα, κρασακι, DVD που δεν ειδαμε ποτέ... Ξεπερασα το σοκ μου, κ εγινε χαμος!!! ΠΟΛΕΜΟΣ σας λεω..
Μαγκες, απο τα καλυτερα μαμησια που εχω κανει ποτέ... Δεν ακουσα την λεξη "μη" ουτε μια φορα!!!

Ηθικο διδαγμα.     ο καλός ο μύλος, όλα τα αλέθει

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Ηθικόν δίδαγμα:[size=10pt]Μπάζο μουνί,καυλώνει πολύ![/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
με τις μαλακιες που λες απο νεος εγινες προχωρημενος......

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μια πιτσιρίκα που είχα γαμήσει πρίν λίγα χρόνια στις διακοπές. Δεν ήταν τελείως μπάζο αλλα χοντρούλα, με προστυχόφατσα. Πάντως το ευχαριστήθηκα...

Επισκέπτης
Tύφλα στο μεθύσι πριν πολλά χρόνια βρήκα πολύ νωρίς το πρωί 2-3 σπίτια ανοικτά...Στο πρώτο που μπήκα είδα μία κοντή θεόχοντρη γκόμενα  και είπα να κάνω το σάλτο μορτάλε και να το δοκιμάσω και αυτό.
Ξάπλωσα,ήρθε και άρχισε μία συντηρητική πίπα,στήθηκε στα 4 και ξεκίνησα να σπρώχνω.Tο άνοιγμα των χεριών μου για να την κρατάω αγαπητοί μου σαβουρογάμηδες πρέπει να ήταν χωρίς υπερβολές 70 ή 80 εκατοστά,τόσο χοντρή ήταν...
Kαι όμως..δεν ξέρω που οφείλεται, ήταν γλυκομούνα ή το ζωώδες ένστικτο μας που αντιδρά θετικά στην όψη ενός παχύδερμου,παρότι μεθυσμένος έχυσα όμορφα και ωραία.Aπό τότε βλέπω τις θεόχοντρες με "άλλο" μάτι...

Ποτέ μα ποτέ αγαπητοί μου φίλοι γαμιάδες μην υποτιμάτε μία άσχημη ή χοντρή γκόμενα...αν σας κάτσει δαγκώστε την.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Εγω παιδια γουσταρω τα μπαζα και της χοντρες
Η γυναίκα μου ειναι 150 κιλα και κανει φοβερα γαμησια

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εγω παιδια γουσταρω τα μπαζα και της χοντρες
Η γυναίκα μου ειναι 150 κιλα και κανει φοβερα γαμησια

περι ορεξεως ουδεις λογος. εμενα πρωσοπικα δεν μου αρεσει καθολου. αλλα να σου πω καλυτερα απο το να σε χεζουν και να σου βαζουν μαραφετια στον κωλο. αυτα ειναι πιο αρρωστα απο το να σου αρεσουν οι χοντρες.

xontrh30

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Εφτιαξα το ψευδώνυμο αυτό για ευνόητους λόγους.
Δεν λέω ότι με ευχαριστεί η εικόνα μου στον καθρέφτη αλλά ξέρω ως ένα βαθμό εάν είμαι καλή ή όχι,οπως και οι περισσοτερες γυναίκες πιστεύω.
Διαβάζω σε πολλά σημεία μέσα στο site,σχόλια για τις χοντρές γυναίκες.
Γιατί μερικοί μιλάτε έτσι;

Ξέρω,ξέρω,αρκετοί θα πεταχτείτε τώρα και θα με ρωτήσετε;Κι εσύ ποια είσαι;Δικηγόρος των χοντρών;Οχι δεν ειμαι.Απλά μου κάνει εντύπωση πόσο άσχημα μιλάνε κάποιοι.
Για ποιο λόγο;
Σας φέρθηκαν άσχημα οι γυναικες αυτές;

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλησπέρα σε όλους.
Δεν λέω ότι με ευχαριστεί η εικόνα μου στον καθρέφτη αλλά ξέρω ως ένα βαθμό εάν είμαι καλή ή όχι,οπως και οι περισσοτερες γυναίκες πιστεύω.

Ξέρω,ξέρω,αρκετοί θα πεταχτείτε τώρα και θα με ρωτήσετε;Κι εσύ ποια είσαι;Δικηγόρος των χοντρών;Οχι δεν ειμαι.Απλά μου κάνει εντύπωση πόσο άσχημα μιλάνε κάποιοι.
Για ποιο λόγο;
Καταρχήν καλώς ήρθες στο σαιτ μας.
Και κατά δεύτερο πρέπει να ξέρεις οτι υπάρχει δημοκρατία.
Ο καθένας εκφράζει την γνώμη του άσχετα αν σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Καλησπέρα σε όλους.

Για ποιο λόγο;

αμα διαβαζες πιο προσεκτικα θα εβλεπες οτι μεσα μεσα ολες τ ακουνε εδω μεσα... ψηλες κοντες ξανθες μελαχρινες αδυνατες χονδρες ολες κακες κατα καιρους χα χα
κ αμα ειναι κ ελληνιδες... ωιμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom