Νέα

Ποιά είναι η πιο άσχημη που έχετε γαμήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Συγνώμη.... Τις κοπέλες εσείς τις βγάζετε έξω για να τις δει ο κόσμος και να πει:

" Κοίτα ρε τον καριόλη τι μουνί κυκλοφοράει;"

Λοιπόν σας ειδοποιώ πως αν βγείτε βόλτα με ένα τρελό μουνί σε εμφάνιση οι 99 στις 100 ανδρικές φράσεις θα είναι:

" Κοίτα ρε έναν μαλάκα παρέα με το θεόμουνο!"

Αμφιβάλετε πως είναι έτσι;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
  Συγνώμη.... Τις κοπέλες εσείς τις βγάζετε έξω για να τις δει ο κόσμος και να πει:

Λοιπόν σας ειδοποιώ πως αν βγείτε βόλτα με ένα τρελό μουνί σε εμφάνιση οι 99 στις 100 ανδρικές φράσεις θα είναι:

οταν σε βριζουν σημαινει οτι πετυχε

Επισκέπτης

αν αισθανεσαι μαλακας θα μοιαζεισ σαν μαλακασ οποτε ετσι θα πουνε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Πάντως προτιμώ να ακούσω αυτό που γράψατε (το οποίο έχει μια υφέρπουσα ζήλια), παρά το : "Εύγε! Φιλόζωος ο κύριος!"

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εμενα μου αρεσει πολυ η ρενια δουκα

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
IMHO, οι δεξιότητες στο γαμησι δεν αντισταθμιζουν την παχυσαρκη ή ασχημη εμφανιση. Τι ποιο  συχαμερο απο το να ψαχνεις ενα μουνι αναμεσα στις πατσοκοιλιες... :huh: :huh: :huh:

αντιθετα, δεν εχω προβλημα με τις σκατοφατσες, αρκει να ειναι λεπτες.

η ασχημοτερη ιεροδουλος ηταν η γυναικα30 αλλα πηγα εν γνωση μου
η χειρωτερη γκομενα ηταν μια συνφοιτητρια απο την Λαμία το 87.  Βρωμαγε το κρεβατι απο τα χυσια..ειχε να αλλαξει σεντονια ενα μηνα.  :huh: :huh: :huh:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα ειναι βρωμιαρες ειναι το χειροτερο.κι απ την ασχημια,τα πατσοκοιλα κλπ...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
IMHO, οι δεξιότητες στο γαμησι δεν αντισταθμιζουν την παχυσαρκη ή ασχημη εμφανιση. Τι ποιο  συχαμερο απο το να ψαχνεις ενα μουνι αναμεσα στις πατσοκοιλιες... :huh: :huh: :huh:

αντιθετα, δεν εχω προβλημα με τις σκατοφατσες, αρκει να ειναι λεπτες.

η ασχημοτερη ιεροδουλος ηταν η γυναικα30 αλλα πηγα εν γνωση μου
η χειρωτερη γκομενα ηταν μια συνφοιτητρια απο την Λαμία το 87.  Βρωμαγε το κρεβατι απο τα χυσια..ειχε να αλλαξει σεντονια ενα μηνα.  :huh: :huh: :huh:

τα δικα σου η των προηγουμενων?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
θυμαμαι 2 πολυ ασχημες
1) στο φυλης 104 μια χοντρη με τριχες παντου και εκανε και κατακορυφο (πως δεν ξερω)
2)στην πολωνια καλλ γκιρλ ερατιστεχνης ,πολυ λεπτη σαν τα παιδια της αφρικης και φατσα σαν αναποδο γαμωτο αλλα ηταν 40 ευρω οποτε τον εδωσα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εσυ εισαι πατσαβουρας
εγω πηγαινω με γυναικες μονο οχι σαν εσενα που πας με αντρες και τραβελια  :2funny: (αν μου ελεγες ποια προτιμας αναμεσα στη φαρμακη και τη δουκα θα σου ελεγα ανετα τη δουκα.για σεξ εννοω)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο πως οι γυναίκες που έχουν εγκαταλείψει τον εαυτό τους κι έχουν παχύνει, δεν έχουν πολλά ενδιαφέροντα. Συνήθως το μόνο τοςυ ενδιαφέρον είναι το φαί.

Έχω γνωρίσει όμως κοπέλες ασχημούλες, που κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να είναι εμφανίσιμες και να προσελκύσουν τα ανδρικά βλέμματα και πολύ πιθανόν και το ενδιαφέρον των ανδρών.

Γνώρισα μία κοπελίτσα χτες, σχετικά όχι πολύ όμορφη. Προσεγμένο ντύσιμο όμως (απαιτητό στην δουλειά της ως γραμματέας), και προσεγμένη εμφάνιση.
 Της έκανα ένα απλό κοπλιμέντο για τα μάτια της και μόνη της με προσκάλεσε να πάμε μαζί το μεσημέρι για έναν καφέ .... Από τη χαρά της γι αυτό που της είπα... και χωρίς κανένα σεξουαλικό υπαινιγμό. Δεν έγινε τίποτα απολύτως μεταξύ μας.
Είχε όμως μία φοβερή διάθεση να μάθει πράγματα και να συζητήσει με κα΄ποιον άλλον άνθρωπο

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εγω πηγαινω με γυναικες μονο οχι σαν εσενα που πας με αντρες και τραβελια  :2funny: (αν μου ελεγες ποια προτιμας αναμεσα στη φαρμακη και τη δουκα θα σου ελεγα ανετα τη δουκα.για σεξ εννοω)
ξερουμε οτι θα πηγαινες και με ζητιανες  :2funny:
φημες λενε οτι κυκλοφορεις στο escape :rolleyes: :huh: παιρνε παντα προφυλαξεις ,μην σε γαμανε χωρις καποτα και κολλησεις τπτ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τα δικα σου η των προηγουμενων?

προφανως ηταν ενα κοκτειλ.... :huh: :huh: :huh:
το σκεφτομαι και παω να ξερασω μετα απο 20 χρονια....και ηταν ωραια γκομενα...αλλα τυπικη επαρχιοτησα που μετα την απομακρυνση απο το αυστηρο σπιτι ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το θεμα τυπε ειναι να γαμησεις.για καφε να πειτε τα ψυχολογικα σας οσες θες...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
 Είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο πως οι γυναίκες που έχουν εγκαταλείψει τον εαυτό τους κι έχουν παχύνει, δεν έχουν πολλά ενδιαφέροντα. Συνήθως το μόνο τοςυ ενδιαφέρον είναι το φαί.

Έχω γνωρίσει όμως κοπέλες ασχημούλες, που κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να είναι εμφανίσιμες και να προσελκύσουν τα ανδρικά βλέμματα και πολύ πιθανόν και το ενδιαφέρον των ανδρών.

Γνώρισα μία κοπελίτσα χτες, σχετικά όχι πολύ όμορφη. Προσεγμένο ντύσιμο όμως (απαιτητό στην δουλειά της ως γραμματέας), και προσεγμένη εμφάνιση.
 Της έκανα ένα απλό κοπλιμέντο για τα μάτια της και μόνη της με προσκάλεσε να πάμε μαζί το μεσημέρι για έναν καφέ .... Από τη χαρά της γι αυτό που της είπα... και χωρίς κανένα σεξουαλικό υπαινιγμό. Δεν έγινε τίποτα απολύτως μεταξύ μας.
Είχε όμως μία φοβερή διάθεση να μάθει πράγματα και να συζητήσει με κα΄ποιον άλλον άνθρωπο
για να εχεις διαθεση να μιλας σε ασχημες πρεπει να εχεις χορτασει τις ομορφες...αμα εχεις γαμησει τοσο ομορφα εσκορτακια τοτε το καταλαβαινω

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
... μη μου  γαμάτε  τον  καφέ   :huh: :headbang: :uglystupid: :s&m_2:   τί πηδάτε ρέ . ουστ  :rockon: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ξερουμε οτι θα πηγαινες και με ζητιανες  :2funny:
φημες λενε οτι κυκλοφορεις στο escape :rolleyes: :huh: παιρνε παντα προφυλαξεις ,μην σε γαμανε χωρις καποτα και κολλησεις τπτ
τι ειναι το escape? πουστραδικο απ αυτα που συχναζεις?  :2funny:  με ζητιανες ποτε ειναι απλυτες ...ειναι ομως μια τσιγγανα εκει που τρεχω που κανει μπανιο με το στρινγκ και τη βλεπει ο κοσμος...αληθεια λεω ,ελα καμμια φορα να τη μπανισουμε αλλα την προσεχουν οι κωλογυφτοι τριγυρω ρε γαμωτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom