The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
λαικιστι: να τη δειξεις, να την κυκλοφορισεις, να τη μοστραρεις κ.α
Ανα γεια σας και εσάς...
λαικιστι: να τη δειξεις, να την κυκλοφορισεις, να τη μοστραρεις κ.α
οταν σε βριζουν σημαινει οτι πετυχεΣυγνώμη.... Τις κοπέλες εσείς τις βγάζετε έξω για να τις δει ο κόσμος και να πει:
" Κοίτα ρε τον καριόλη τι μουνί κυκλοφοράει;"
Λοιπόν σας ειδοποιώ πως αν βγείτε βόλτα με ένα τρελό μουνί σε εμφάνιση οι 99 στις 100 ανδρικές φράσεις θα είναι:
" Κοίτα ρε έναν μαλάκα παρέα με το θεόμουνο!"
Αμφιβάλετε πως είναι έτσι;
Συγνώμη.... Τις κοπέλες εσείς τις βγάζετε έξω για να τις δει ο κόσμος και να πει:
Λοιπόν σας ειδοποιώ πως αν βγείτε βόλτα με ένα τρελό μουνί σε εμφάνιση οι 99 στις 100 ανδρικές φράσεις θα είναι:
Συγνώμη.... Τις κοπέλες εσείς τις βγάζετε έξω για να τις δει ο κόσμος και να πει:
Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Πάντως προτιμώ να ακούσω αυτό που γράψατε (το οποίο έχει μια υφέρπουσα ζήλια), παρά το : "Εύγε! Φιλόζωος ο κύριος!"
εσυ εισαι πατσαβουραςεμενα μου αρεσει πολυ η ρενια δουκα
IMHO, οι δεξιότητες στο γαμησι δεν αντισταθμιζουν την παχυσαρκη ή ασχημη εμφανιση. Τι ποιο συχαμερο απο το να ψαχνεις ενα μουνι αναμεσα στις πατσοκοιλιες...
αντιθετα, δεν εχω προβλημα με τις σκατοφατσες, αρκει να ειναι λεπτες.
η ασχημοτερη ιεροδουλος ηταν η γυναικα30 αλλα πηγα εν γνωση μου
η χειρωτερη γκομενα ηταν μια συνφοιτητρια απο την Λαμία το 87. Βρωμαγε το κρεβατι απο τα χυσια..ειχε να αλλαξει σεντονια ενα μηνα.
εγω πηγαινω με γυναικες μονο οχι σαν εσενα που πας με αντρες και τραβελια (αν μου ελεγες ποια προτιμας αναμεσα στη φαρμακη και τη δουκα θα σου ελεγα ανετα τη δουκα.για σεξ εννοω)εσυ εισαι πατσαβουρας
ξερουμε οτι θα πηγαινες και με ζητιανεςεγω πηγαινω με γυναικες μονο οχι σαν εσενα που πας με αντρες και τραβελια (αν μου ελεγες ποια προτιμας αναμεσα στη φαρμακη και τη δουκα θα σου ελεγα ανετα τη δουκα.για σεξ εννοω)
τα δικα σου η των προηγουμενων?
για να εχεις διαθεση να μιλας σε ασχημες πρεπει να εχεις χορτασει τις ομορφες...αμα εχεις γαμησει τοσο ομορφα εσκορτακια τοτε το καταλαβαινωΕίναι μαθηματικά αποδεδειγμένο πως οι γυναίκες που έχουν εγκαταλείψει τον εαυτό τους κι έχουν παχύνει, δεν έχουν πολλά ενδιαφέροντα. Συνήθως το μόνο τοςυ ενδιαφέρον είναι το φαί.
Έχω γνωρίσει όμως κοπέλες ασχημούλες, που κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να είναι εμφανίσιμες και να προσελκύσουν τα ανδρικά βλέμματα και πολύ πιθανόν και το ενδιαφέρον των ανδρών.
Γνώρισα μία κοπελίτσα χτες, σχετικά όχι πολύ όμορφη. Προσεγμένο ντύσιμο όμως (απαιτητό στην δουλειά της ως γραμματέας), και προσεγμένη εμφάνιση.
Της έκανα ένα απλό κοπλιμέντο για τα μάτια της και μόνη της με προσκάλεσε να πάμε μαζί το μεσημέρι για έναν καφέ .... Από τη χαρά της γι αυτό που της είπα... και χωρίς κανένα σεξουαλικό υπαινιγμό. Δεν έγινε τίποτα απολύτως μεταξύ μας.
Είχε όμως μία φοβερή διάθεση να μάθει πράγματα και να συζητήσει με κα΄ποιον άλλον άνθρωπο
τι ειναι το escape? πουστραδικο απ αυτα που συχναζεις? με ζητιανες ποτε ειναι απλυτες ...ειναι ομως μια τσιγγανα εκει που τρεχω που κανει μπανιο με το στρινγκ και τη βλεπει ο κοσμος...αληθεια λεω ,ελα καμμια φορα να τη μπανισουμε αλλα την προσεχουν οι κωλογυφτοι τριγυρω ρε γαμωτοξερουμε οτι θα πηγαινες και με ζητιανες
φημες λενε οτι κυκλοφορεις στο escape παιρνε παντα προφυλαξεις ,μην σε γαμανε χωρις καποτα και κολλησεις τπτ