neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
λειπει και ο τραμη... μη μου γαμάτε τον καφέ τί πηδάτε ρέ . ουστ
λειπει και ο τραμη... μη μου γαμάτε τον καφέ τί πηδάτε ρέ . ουστ
εχω δει μουνακια ζητιανες αλλα πολυ βρωμα ε και κανα αιντζ αλλιωςτι ειναι το escape? πουστραδικο απ αυτα που συχναζεις? με ζητιανες ποτε ειναι απλυτες ...ειναι ομως μια τσιγγανα εκει που τρεχω που κανει μπανιο με το στρινγκ και τη βλεπει ο κοσμος...αληθεια λεω ,ελα καμμια φορα να τη μπανισουμε αλλα την προσεχουν οι κωλογυφτοι τριγυρω ρε γαμωτο
λειπει και ο τραμη
Καλα πανω στις καυλες και οταν σκεφτεται ο πουτσοκεφαλος ολοι μας εχουμε γαμησει και μετα την καταθεση το μετανοιωσαμε.Για μενα δεν ειναι κακο να γαμς ασχημες και μπαζα οταν εισαι νεος στο σεξ.Μαθαινεις και εξασκησε πανω στπ γαμησι.Το θεμα ειναι να μην σου γινει συνηθεια ή να μην ριχνεις τα στανταρτς σου μονο και μονο για να πεις πως γαμας.Ειναι ομως δεδομενο πως η ασχημουλες/χοντρες κανουν τα καλυτερα γαμησια γιατι δεν ετσι ισοσκελιζουν το χασμα που υπαρχει σχετικα με την εμφανιση τους.Η μουναρα στα @@ της αν θα πηδηχτει καλα,αφου εχει 100αδες πυρφορους να την παρακαλανε.
.....΄aσε δεν βρίσκει ..πιά τα <φαρμακά> του ...και το;έριξε στην πολιτική οικονομία ...................
peρίμενε ! τώρα θα μπεί να με <στολίσει> ;)
Συμβιβαστείτε με αυτό που είστε και αγαπήστε τον εαυτό σας.
Πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση σε οτιδήποτε φίλτατε.. Ο συμβιβασμός μετά από ένα σημείο, αλλιώς είσαι αδύναμος.. Αλλά πάντα αυτοσεβασμός!
.........."πάει τα έχασε ο γερο τράγος"
ο λύκος κι αν εγέρασε....
Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, υπάρχει ελαφρά μεθυσμένος άντρας.
αν μιλάμε διά τόσο ασχημες ...να προσπαθήσω ρε παιδιά !η Dasha.
Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, υπάρχει ελαφρά μεθυσμένος άντρας.