You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά είναι η γνώμη σας για τον πανηγυρισμό του Κατίδη;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα boobomastoras
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 675
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Αλλο να λες αυτο και αλλο να εχεις κρεμασμενες σε γραφεια φωτο του χιτλερ,την σημαια με τον αγκυλωτο σταυρο και τον γνωστο αετο να κραταει την σβαστικα...και μην μου πεις δεν υπηρχαν τα ειχα δει με τα ματια μου...σαν εθνικιστης αρα και στρατοκαυλος παραδεχεσαι οτι καποιες φυσιογνωμιες της ιστοριας
κανανε μεγαλη πορεια, ναι παραδεχομαι οτι ενας χιτλερ πηρε μια διαλυμενη γερμανια και την εκανε
αυτοκρατια ΟΜΩΣ ειναι εχθρος της Ελλαδας και αυτο δεν αλλαζει.
σαν να λεμε ναι ειμαι Ρεαλ Μαδριτης αλλα δεν μπορω να πω οτι ο Μεσσι ειναι αμπαλος
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Ετσι θα θελες. Στην ΑΕΚ δεν θα γινει ποτε.γραφε οτι θελεις πλεον οι πυρηνες των οπαδων ειναι εθνικιστες, καποτε ηταν μονο ο παο και ο Αρης πλεον
η 7 η 4 και σιγα σιγα και η αεκ
Και στον Ολυμπιακο , τραβα ρωτα να σου πουν που ειναι ο Υποβρυχιος , αρχηγος της θ7 οταν εφυγε και εκανε την θ6 καμια 15αρια χρονια πριν
Επισκέπτης
Τις ιδιες περιπου αστειες δικαιολογιες ειχε πει και η αλλη η καριολα που εβριζε τους ενχρωμους στο twitter πριν τους Ολυμπιακους,μολις την αποκλεισαν τα ξαναγυρισε.
Μια ζωη κοτες,ουτε το θαρρος της γνωμης τους δεν εχουν.
Ελπιζω να μην τσιμπισει η αθλητικη δικαιοσυνη και να του κοψει τη μπαλα
NooneX
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αλλο να λες αυτο και αλλο να εχεις κρεμασμενες σε γραφεια φωτο του χιτλερ,την σημαια με τον αγκυλωτο σταυρο και τον γνωστο αετο να κραταει την σβαστικα...και μην μου πεις δεν υπηρχαν τα ειχα δει με τα ματια μου...
Τύπε άλλοι υμνούν τον Στάλιν που σκότωσε 30 εκατομμύρια Ρώσους και κυνήγησε μαζί με τους Τούρκους τους πόντιους από την Τραπεζούντα και άλλοι τον Χιτλερ που σκότωσε 3 εκατομμύρια Εβραίους 250 χιλιάδες μασόνους και ακόμα πόσους Ρομά αλλά και στρατιώτες.
Αυτά με τα άκρα δεν δημιουργήθηκαν τυχαία πάντως, όλοι βλέπουμε προς τα που βαδίζει ο πλανήτης και ότι ο φασισμός είναι βαθιά ριζωμένος μέσα μας.
Αυτοί είμαστε, πρέπει να αποδεχτούμε ότι είμαστε ακόμα κατώτερα όντα και να αφήσουμε τα φασίστες κοκκινοφασίστες κλπ στην άκρη γιατί κάνουν το όλο σκηνικό χειρότερο.
Ακόμα βάρβαροι είμαστε.
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
δεν ξερω τι παιζει κατι στα γραφεια της Θεσσαλονικης τετοια δεν υπηρχαν ποτεΑλλο να λες αυτο και αλλο να εχεις κρεμασμενες σε γραφεια φωτο του χιτλερ,την σημαια με τον αγκυλωτο σταυρο και τον γνωστο αετο να κραταει την σβαστικα...και μην μου πεις δεν υπηρχαν τα ειχα δει με τα ματια μου...
ε τοτε εγω σε αλλη 7 παω τι αν σε πωΕτσι θα θελες. Στην ΑΕΚ δεν θα γινει ποτε.
Και στον Ολυμπιακο , τραβα ρωτα να σου πουν που ειναι ο Υποβρυχιος , αρχηγος της θ7 οταν εφυγε και εκανε την θ6 καμια 15αρια χρονια πριν
NooneX
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τις ιδιες περιπου αστειες δικαιολογιες ειχε πει και η αλλη η καριολα που εβριζε τους ενχρωμους στο twitter πριν τους Ολυμπιακους,μολις την αποκλεισαν τα ξαναγυρισε.
Γιατί να του κόψει την μπάλα? Δεν κατάλαβα? Και αυτό φασιστικό είναι αν το δούμε Δημοκρατικά. Τι νομίζεις?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τωρα μιλησες σωστα.Τύπε άλλοι υμνούν τον Στάλιν που σκότωσε 30 εκατομμύρια Ρώσους και κυνήγησε μαζί με τους Τούρκους τους πόντιους από την Τραπεζούντα και άλλοι τον Χιτλερ που σκότωσε 3 εκατομμύρια Εβραίους 250 χιλιάδες μασόνους και ακόμα πόσους Ρομά αλλά και στρατιώτες.
Αυτά με τα άκρα δεν δημιουργήθηκαν τυχαία πάντως, όλοι βλέπουμε προς τα που βαδίζει ο πλανήτης και ότι ο φασισμός είναι βαθιά ριζωμένος μέσα μας.
Αυτοί είμαστε, πρέπει να αποδεχτούμε ότι είμαστε ακόμα κατώτερα όντα και να αφήσουμε τα φασίστες κοκκινοφασίστες κλπ στην άκρη γιατί κάνουν το όλο σκηνικό χειρότερο.
Ακόμα βάρβαροι είμαστε.
Επισκέπτης
Εσυ εισαι Αρειανος και ερχεσε στην 7 δηλαδη?????? :Sε τοτε εγω σε αλλη 7 παω τι αν σε πω
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
στο ειπα παλι εχω ακρες εθνικιστικες στα περισσοτερα πεταλαΕσυ εισαι Αρειανος και ερχεσε στην 7 δηλαδη?????? :S
NooneX
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τωρα μιλησες σωστα.
Τύπε ασχολούμαι με τον αποκρυφισμό την τεχνολογία, την ιστορία, την πολιτική, την ιδεολογία κλπ. από πιτσιρικάς.
Κοιτάζοντας και ακούγοντας το Θέμα Νέας Παγκόσμιας Τάξης αναγνωρίζω ότι ο Μεσαίωνας έκοψε χίλια χρόνια από την εξέλιξη του ανθρώπου και ότι αν δεν υπήρχε ο Χριστιανισμός τώρα θα ήμασταν στα άστρα.
Τα παραπάνω λόγια τα είπε και ο φιλέλληνας Εβραίος Καρλ Σαγκαν στο Cosmos, δεν είναι δικές μου ιδέες απλά.
Και είχε δίκιο.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν μπορεί να δημιουργηθεί και να εφαρμοσθεί, όχι προς το παρόν.
Θέλουμε τουλάχιστον χίλια χρόνια ακόμα εξέλιξης ώστε να ωριμάσουμε σαν οντότητες και να πάμε στο στάδιο νούμερο δύο.
Την κατοίκηση και εκμετάλλευση νέων πλανητών. (το τρία είναι ολόκληρων άστρων)
Η απέχθεια στην πολυπολιτισμικότητα οι θρησκείες και οι ιδεολογίες είναι ακόμα πολύ νωρίς για να εξαφανιστούν. Πρέπει να το κατανοήσουμε και να φροντίσουμε ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα, όπως παγκόσμιες συγκρούσεις.
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ε τωρα εισαι οφ τοπικΤύπε ασχολούμαι με τον αποκρυφισμό την τεχνολογία, την ιστορία, την πολιτική, την ιδεολογία κλπ. από πιτσιρικάς.
Κοιτάζοντας και ακούγοντας το Θέμα Νέας Παγκόσμιας Τάξης αναγνωρίζω ότι ο Μεσαίωνας έκοψε χίλια χρόνια από την εξέλιξη του ανθρώπου και ότι αν δεν υπήρχε ο Χριστιανισμός τώρα θα ήμασταν στα άστρα.
Τα παραπάνω λόγια τα είπε και ο φιλέλληνας Εβραίος Καρλ Σαγκαν στο Cosmos, δεν είναι δικές μου ιδέες απλά.
Και είχε δίκιο.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν μπορεί να δημιουργηθεί και να εφαρμοσθεί, όχι προς το παρών.
Θέλουμε τουλάχιστον χίλια χρόνια ακόμα εξέλιξης ώστε να ωριμάσουμε σαν οντότητες και να πάμε στο στάδιο νούμερο δύο.
Την κατοίκηση και εκμετάλλευση νέων πλανητών. (το τρία είναι ολόκληρων άστρων)
Η απέχθεια στην πολυπολιτισμικότητα οι θρησκείες και οι ιδεολογίες είναι ακόμα πολύ νωρίς για να εξαφανιστούν. Πρέπει να το κατανοήσουμε και να φροντίσουμε ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα, όπως παγκόσμιες συγκρούσεις.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
«Πως μπορεί να είμαι; Είμαι διεθνής παίκτης και πληροφορήθηκα τώρα τι επιπτώσεις μπορεί να έχω. Έμαθα τι σημαίνει ο πανηγυρισμός όταν μπήκα στα αποδυτήρια. Το έκανα για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος και μόνο. Καταλαβαίνω την ένταση που έχω δημιουργήσει. Ζητάω συγγνώμη και θέλω να πω πως ξέρω πού βρίσκομαι και σε ποιον σύλλογο. Έχω πληροφορηθεί τα πάντα από τον Μιχάλη Παυλή. Είμαι 20 χρονών και δεν θα ήθελα να βάλω τέλος στην καριέρα μου με κάτι τέτοιο.
Καταλαβαίνω πως ο κόσμος δεν μπορεί να το δεχτεί ότι δεν ξέρω. Παρόλα αυτά να σας πω την αλήθεια έχω παρακολουθήσει κάποια βίντεο στο youtube και νόμιζα πως ήταν για να σηκωθούν επάνω οι οπαδοί μας. Μου το εξήγησε ο Αλέξανδρος Κολιάδης λίγο αργότερα. Το έκανα στον κόσμο. Όλη αυτή η κριτική που έχω δεχτεί, επειδή δεν έβαζα γκολ, δεν μου κάθονταν κάποιες φάσεις. Το έκανα για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να μην με πιστέψει. Το έκανα για να ζητήσω λίγο σεβασμό από τον κόσμο για την κριτική στα τελευταία παιχνίδια.
Ο κόσμος θα κρίνει και θα πιστέψει αυτό που θέλει. Παίζεται η καριέρα μου αυτή την στιγμή, για μια νίκη που ήθελε η ομάδα μου, για ένα γκολ που ήθελα και δεν μπορώ να την χαρώ. Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι στεναχωρημένοι. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρατσιστής».
συγκινηθηκα.. μου ερχεται να κλαψω
NooneX
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ε τωρα εισαι οφ τοπικ
Πίστεψε με, δεν είμαι καθόλου οφ τοπικ. Όλα αυτά έχουν σχέση με το θέμα, δεν είναι καθόλου αστεία.
Εμείς είμαστε το πείραμα προς το παρόν. Και πρέπει να αντιδράσουμε, δεν είμαστε μυρμήγκια.
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
να και ο πυρηνας της ντυναμο τυρανωνσυγκινηθηκα.. μου ερχεται να κλαψω
kolomagoulos