Νέα

Ποιά είναι η γνώμη σας για τον πανηγυρισμό του Κατίδη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobomastoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μην εισαι ανοητος,αν ηταν πραγματικα ετσι,υπαρχουν και αλλοι αρχαιοι χαιρετισμοι και συμβολα.Οχι να χαιρετανε ναζιστικα,το σημα να ειναι
μια παραλαγη της σβαστικας και το ονομα χρυση αυγη το s ναι ειναι στα λατινικα και εντελως ιδιο με το s των εςες.Περιεργες συμπτωσεις δεν νομιζεις;
εκτος και αν ειχαμε και εμεις στα αρχαια το γραμμα s με τον ιδιο τροπο....
μπορει να ειναι φαν των acdc τυπε
images

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
λιγες μεινατε κοριτσια και στα γηπεδα και αν φοραμε τα ιδια χρωματα πανω απο ολα η ΕΛΛΑΣ
σουτια στα πεταλα της Ελλαδας

Συνημμένα

• back copy.jpg
    back copy.jpg
    73,5 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
νιαουριστε οσο θελετε ο εθνικισμος εχει μπει σε ολα τα πεταλα
σε ολα τα γηπεδα της χωρας
γαυροι βαζελοι αεκ θ4 ιερολοχιτες πανιωνιοι

μπραβο στον Κατιδη

Eisai που εισαι τουβλο εισαι και ασχετος,εβαλες ενα ασχετο μπλογκ και ενα ασχετο φεισ,οι getto ειναι οι φασιστες οπαδοι της αεκ,μπες στο σαιτ τους και ρωτα τους ποσο καλοπαιρνανε στη κερκιδα απο του οριτζιναλιστας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
κακο που χαιρετησε αρχαιοελληνικα; πας καλα;
επειδη αντεγραψε τον χαιρετησμο ο Ιουλιος Καισαρας ο Μεταξας και ο χιτλερ; εισαι
με τα καλα σου; γρηγορα ραντεβου στον ΕΟΠΥΥ

Αυτός ο χαιρετισμός καλώς ή κακώς έχει ταυτιστεί με το ναζισμό. Όταν τον χρησιμοποιείς προσβάλλεις τον ίδιον σου τον εαυτό πρώτ' απ' όλα και μετά τη χώρα σου, ανεξαρτήτως από πότε ξεκίνησε.
Οι skinheads στην αμερική όταν χαιρετούσαν έτσι δεν είχαν στο μυαλό τους τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Φιλε μου προφανως τωρα τελευταια εγινες χρυση αυγη,που εγινε μοδα.
ρατσιστης ημουν απο το δημοτικο οταν καναμε πεσιμετα στα αλλοδαπα
ΧΑ ειμαι τα τελευταια 17χρονια
ο αρχαιοελληνικος χαιρετησμος αλλα και ο μαιανδρος ιστορικα υπηρξαν πολυ πριν
τον χιτλερ.

Eisai που εισαι τουβλο εισαι και ασχετος,εβαλες ενα ασχετο μπλογκ και ενα ασχετο φεισ,οι getto ειναι οι φασιστες οπαδοι της αεκ,μπες στο σαιτ τους και ρωτα τους ποσο καλοπαιρνανε στη κερκιδα απο του οριτζιναλιστας
γραφε οτι θελεις πλεον οι πυρηνες των οπαδων ειναι εθνικιστες, καποτε ηταν μονο ο παο και ο Αρης πλεον
η 7 η 4 και σιγα σιγα και η αεκ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Οι skinheads στην αμερική όταν χαιρετούσαν έτσι δεν είχαν στο μυαλό τους τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό.
Για την ακρίβεια δεν είχαν και δεν έχουν μυαλό γενικώς.
Μια ζωή ανάρχιδα σκουλήκια τα φασισταριά. Δεν ήξερε λέει. Respect στους ΑΕΚτζήδες που έγραψαν ότι προτιμούσαν β' εθνική παρά νίκες που πανηγυρίζονται με τέτοιο τρόπο. Το αυτονόητο δηλαδή. Καθίκι Κατίδη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρατσιστης ημουν απο το δημοτικο οταν καναμε πεσιμετα στα αλλοδαπα
ΧΑ ειμαι τα τελευταια 17χρονια
ο αρχαιοελληνικος χαιρετησμος αλλα και ο μαιανδρος ιστορικα υπηρξαν πολυ πριν
τον χιτλερ.
γραφε οτι θελεις πλεον οι πυρηνες των οπαδων ειναι εθνικιστες, καποτε ηταν μονο ο παο και ο Αρης πλεον
η 7 η 4 και σιγα σιγα και η αεκ
Εισαι 17 χρονια χρυση αυγη αλλα μου λες οτι ΔΕΝ ειναι θαυμαστες των ναζι....

OP
OP
boobomastoras

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
κακο που χαιρετησε αρχαιοελληνικα; πας καλα;
επειδη αντεγραψε τον χαιρετησμο ο Ιουλιος Καισαρας ο Μεταξας και ο χιτλερ; εισαι
με τα καλα σου; γρηγορα ραντεβου στον ΕΟΠΥΥ
Τωρα θες να μας πεις οτι ο Κατιδης ειναι λατρης της αρχαιας Ελλαδας και προσπαθει να αναβιωσει συμβολα και χαιρετισμους. Θα το δεχθω αν μπορει να μεταφρασει 3 αραδες απο ενα κειμενο στα αρχαια. Για εναν τοσο παθιασμενο με την Αρχαια Ελλαδα , θα ειναι παιχνιδακι.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Στα θρεντ σας οι άσχετοι με την ΑΕΚ.   :s&m_3:
Εδω είμαστε συνηθισμένοι σε καμιά δεκαριά φιλαράκια να τα λέμε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αντε γεια ρε floriginal

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μια ζωή ανάρχιδα σκουλήκια τα φασισταριά. Δεν ήξερε λέει. Respect στους ΑΕΚτζήδες που έγραψαν ότι προτιμούσαν β' εθνική παρά νίκες που πανηγυρίζονται με τέτοιο τρόπο. Το αυτονόητο δηλαδή. Καθίκι Κατίδη.
ναμας κανεις μοντ τυπε οσους το ειπαμε  :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ε οχι και αναρχιδα εχει μαθει ολος ο κοσμος ποιοι ειναι οι λαγοι και χτυπανε τα ποδια στον κωλο απο το τρεξιμο

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Εισαι 17 χρονια χρυση αυγη αλλα μου λες οτι ΔΕΝ ειναι θαυμαστες των ναζι....
σαν εθνικιστης αρα και στρατοκαυλος παραδεχεσαι οτι καποιες φυσιογνωμιες της ιστοριας
κανανε μεγαλη πορεια, ναι παραδεχομαι οτι ενας χιτλερ πηρε μια διαλυμενη γερμανια και την εκανε
αυτοκρατια ΟΜΩΣ ειναι εχθρος της Ελλαδας και αυτο δεν αλλαζει.
σαν να λεμε ναι ειμαι Ρεαλ Μαδριτης αλλα δεν μπορω να πω οτι ο Μεσσι ειναι αμπαλος

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
«Πως μπορεί να είμαι; Είμαι διεθνής παίκτης και πληροφορήθηκα τώρα τι επιπτώσεις μπορεί να έχω. Έμαθα τι σημαίνει ο πανηγυρισμός όταν μπήκα στα αποδυτήρια. Το έκανα για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος και μόνο. Καταλαβαίνω την ένταση που έχω δημιουργήσει. Ζητάω συγγνώμη και θέλω να πω πως ξέρω πού βρίσκομαι και σε ποιον σύλλογο. Έχω πληροφορηθεί τα πάντα από τον Μιχάλη Παυλή. Είμαι 20 χρονών και δεν θα ήθελα να βάλω τέλος στην καριέρα μου με κάτι τέτοιο.

Καταλαβαίνω πως ο κόσμος δεν μπορεί να το δεχτεί ότι δεν ξέρω. Παρόλα αυτά να σας πω την αλήθεια έχω παρακολουθήσει κάποια βίντεο στο youtube και νόμιζα πως ήταν για να σηκωθούν επάνω οι οπαδοί μας. Μου το εξήγησε ο Αλέξανδρος Κολιάδης λίγο αργότερα. Το έκανα στον κόσμο. Όλη αυτή η κριτική που έχω δεχτεί, επειδή δεν έβαζα γκολ, δεν μου κάθονταν κάποιες φάσεις. Το έκανα για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να μην με πιστέψει. Το έκανα για να ζητήσω λίγο σεβασμό από τον κόσμο για την κριτική στα τελευταία παιχνίδια.

Ο κόσμος θα κρίνει και θα πιστέψει αυτό που θέλει. Παίζεται η καριέρα μου αυτή την στιγμή, για μια νίκη που ήθελε η ομάδα μου, για ένα γκολ που ήθελα και δεν μπορώ να την χαρώ. Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι στεναχωρημένοι. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρατσιστής».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom