Νέα

Ποιά είναι η γνώμη σας για τον πανηγυρισμό του Κατίδη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobomastoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
giwrgos katidis @GiwrgosKatidis
οποιος προσπαθησει να το διαστρεβλωσει θελει μοναχα το κακο μου

Ξέρω την ιστορία της ΑΕΚ.Ξερω πως ειναι προσφυγικη ομάδα.Αφιερωσα το γκολ στον Μιχάλη Παυλη και σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρατσιστης.

Δεν είμαι ρατσιστης σε καμία περίπτωση

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
τΟ καταλαβαινω τι θες να πεις..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
οποιος προσπαθησει να το διαστρεβλωσει θελει μοναχα το κακο μου

Ξέρω την ιστορία της ΑΕΚ.Ξερω πως ειναι προσφυγικη ομάδα.Αφιερωσα το γκολ στον Μιχάλη Παυλη και σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρατσιστης.

Δεν είμαι ρατσιστης σε καμία περίπτωση
την πηρε χαμπαρι την μαλακια του...
μακαρι να το εχει μετανοιωσει ειλικρινα...

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/c370b3ad8733d89425229d26770756f0.jpg[/img[/URL]]

Η Αγιά Σοφιά είναι Ελληνική. Τουρκαλάδες πίσω στην Μογγολία.  :cool:

kanon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2013
Κριτικές
8
Like
8
Πόντοι
1
Φιλεμου , συμφωνω. Να τιμωρηθει παραδειγματικα. Ανεξαρτητα ομαδας , ολοι ξερουμε οτι παικτες ειναι προτυπο για πολλα παιδια. Δεν ειναι εικονα και μηνυμα αυτο που περασε. Δικαιολογια οτι ισως ειναι το  νεαρο της ηλικιας του , δεν υπαρχει. Ειδικα στην ΑΕΚ φετος, παιζουν κατα βαση πιτσιρικαδες απο 17 -22. Δεν εχει κανει αλλος τετοια κινηση. Ο Κατιδης , το ηθελε , το ειχε σκεφτει απο πριν και το εκανε μολις βρηκε την ευκαιρια. Τιμωρια λοιπον για παραδειγματισμο , και διωξιμο απο την ομαδα.
Αν βαλει μυαλο , ας συνεχισει του χρόνου σε αλλη ομαδα.
Εδω ειναι ΑΕΚ.  Ανεξαρτητα , θεσης , οικονομικων προβληματων και διοικητικης εγκαταλειψεις, το σωματειο που αγαπω εχει μια ιστορια και μια πορεια στον χρόνο. Δεν μπορει κανενα κωλοπαιδακι να την αμαυρωνει με την συμπεριφορα του.

δεν φτανει που εβαλε γκολ, νικησατε και δεν θα πεσετε στην βητα εθνικη, τον κραζετε κιολας..
ο κλασικος ο :jerking: ο ελληνας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν φτανει που εβαλε γκολ, νικησατε και δεν θα πεσετε στην βητα εθνικη, τον κραζετε κιολας..
Μαλακας ειναι ο ελληνας που ξεχνα τι τραβηξαν οι προγονοι του απο αυτους που παραπεμπει αυτος ο χαιρετισμος.
Στα αρχιδια μου και το γκολ και η νικη.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
την πηρε χαμπαρι την μαλακια του...
μακαρι να το εχει μετανοιωσει ειλικρινα...
giwrgos katidis ‏@GiwrgosKatidis
Σιχαινομαι τον φασισμό . Δεν θα το έκανα αν ήξερα ότι σημαίνει κάτι τέτοιο.
Ξέρω τις επιπτώσεις και δεν θα το έκανα ποτε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η ΑΕΚ στο επόμενο εντός έδρας αγώνα θα εχει sold out για να δουν απο κοντά τον Κατιδιάρη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ποτε προλαβε να τουιταρει;
ουτε να τον δασκαλευανε

OP
OP
boobomastoras

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Για να χρησιμοποιεις το γ΄προσωπο (νικησατε), προφανως δεν εισαι ΑΕΚ. Αρα δεν μπορεις να καταλαβεις οτι οι  αξιες και οι αρχες που θελω να εκπροσωπει η ομαδα μου , ειναι πολυ σημαντικοτερες απο ενα γκολ , μια νικη ή σε ποια κατηγορια παιζει.
Το αν ειμαι μαλακας  Ελληνας. Ειμαι και το χαιρομαι και ειμαι περηφανος γι αυτο. Ναζιστης δεν ειμαι ομως.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο Γιώργος Κατίδης τοποθετήθηκε για τον ναζιστικό χαιρετισμόμετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια και... μπέρδεψε ακόμα περισσότερα τα πράγματα.

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ, που σήκωσε το χέρι όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, όταν ρωτήθηκε μετά το ματς γιατί το έκανε, δήλωσε στη Nova: «Τίποτα, απλά σε μία συζήτηση με τους παίκτες θέλαμε να ακούσουμε τον κόσμο να φωνάζει όσο πιο δυνατά γίνεται. Να σηκωθεί όλος ο κόσμος. Για αυτό έκανα αυτόν τον χαιρετισμό της Χρυσής Αυγής. Δεν σημαίνει κάτι αυτό για μένα.

Έδειχνα στην κερκίδα τον Μιχάλη Παυλή και αφιέρωνα  το γκολ. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θέλω να χαρώ την νίκη. Δεν έχουν να κάνουν με μένα αυτά τα πράγματα. Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να χαρώ την νίκη».

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ο Γιώργος Κατίδης τοποθετήθηκε για τον ναζιστικό χαιρετισμόμετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια και... μπέρδεψε ακόμα περισσότερα τα πράγματα.

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ, που σήκωσε το χέρι όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, όταν ρωτήθηκε μετά το ματς γιατί το έκανε, δήλωσε στη Nova: «Τίποτα, απλά σε μία συζήτηση με τους παίκτες θέλαμε να ακούσουμε τον κόσμο να φωνάζει όσο πιο δυνατά γίνεται. Να σηκωθεί όλος ο κόσμος. Για αυτό έκανα αυτόν τον χαιρετισμό της Χρυσής Αυγής. Δεν σημαίνει κάτι αυτό για μένα.

Έδειχνα στην κερκίδα τον Μιχάλη Παυλή και αφιέρωνα  το γκολ. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θέλω να χαρώ την νίκη. Δεν έχουν να κάνουν με μένα αυτά τα πράγματα. Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να χαρώ την νίκη».
Τυπε βλεπω να τον καλει και αυτον σε μονομαχια ο τζων αλεξιου

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Για να χρησιμοποιεις το γ΄προσωπο (νικησατε), προφανως δεν εισαι ΑΕΚ. Αρα δεν μπορεις να καταλαβεις οτι οι  αξιες και οι αρχες που θελω να εκπροσωπει η ομαδα μου , ειναι πολυ σημαντικοτερες απο ενα γκολ , μια νικη ή σε ποια κατηγορια παιζει.
Το αν ειμαι μαλακας  Ελληνας. Ειμαι και το χαιρομαι και ειμαι περηφανος γι αυτο. Ναζιστης δεν ειμαι ομως.
Συγχαρητήρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom