Νέα

Ποιά είναι η γνώμη σας για τον πανηγυρισμό του Κατίδη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobomastoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
"Τώρα έμαθα τι σημαίνει αυτός ο χαιρετισμός. Πραγματικά δεν ήξερα τι σημαίνει! Παίζεται η καριέρα μου τώρα", δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Κατίδης..

Contra.gr

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
"Τώρα έμαθα τι σημαίνει αυτός ο χαιρετισμός. Πραγματικά δεν ήξερα τι σημαίνει! Παίζεται η καριέρα μου τώρα", δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Κατίδης..

Contra.gr
τους κοροιδευει κιολας τυπε :tooth:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

Contra.gr

με πρόλαβες στον sport fm το είπε
η για την ακρίβεια του είπανε να το πει

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τους κοροιδευει κιολας τυπε :tooth:

Η... δικαιολογία του Κατίδη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ: "Για να αποφύγετε την ερώτηση σχετικά με την κίνηση του Κατίδη γιατί ξέρω ότι αυτό θέλετε να με ρωτήσετε, θέλω να σας πω με όλο το σέβασμο προς τον "Κατ" (σ.σ Γιώργο Κατίδη), ότι δεν έχει γ@μ^μένη ιδέα από πολιτική. Είναι ένα νέο παιδί, που πιθανότατα να είδε μια κίνηση στο ίντερνετ ή κάπου αλλού και να την έκανε, χωρίς όμως να γνωρίζει τι σημαίνει.

Είμαι πάνω από 100% σίγουρος ότι ο Γιώργος δεν γνώριζε αυτό που έκανε. Για αυτό, λοιπόν, μην τον κατηγορήσετε για την κίνηση αυτή. Σίγουρα μπορεί να κατηγορηθεί για άγνοια, αλλά όχι για μια κίνηση την οποία γνώριζε.

Ήταν στα αποδυτήρια και έκλαιγε, βλέποντας στα ΜΜΕ την αναταραχή που προκάλεσε με τον πανηγυρισμό αυτόν και για τον οποίο έλεγε ότι δεν ήθελε οι υπόλοιποι να το εκλάβουν με αυτή την έννοια.

Είναι νέος και χρειάζεται προστασία, πρέπει να τον προστατεύσουμε. Δεν έχει ιδέα από πολιτική, όπως και πολλά ακόμη παιδιά. Και για αυτό δεν πρέπει να τον καταδικάσουμε. Άλλωστε, γνωρίζοντας ένας ποδοσφαιριστής της δικής μου ομάδας, το δικό μου παρελθόν, γνωρίζοντας από που είμαι και ποιας πολιτικής πεποίθησης είμαι και το που ανήκω, μια τέτοια κίνηση θα σήμαινε αυτομάτως ότι θα ήταν και το τελευταίο του ματς με την ΑΕΚ. Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Κατίδη και για αυτό είμαι πάνω από 100% σίγουρος".

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ραφ σταζι κροκους
τι σκατα καπου θα κολλουσαν τυπε :grin:

"Πανηγύρισα με αυτό τον τρόπο γιατί ήθελα να μας βοηθήσει περισσότερο ο κόσμος. Για μένα δεν σημαίνει τίποτα αυτό.

Ήταν ένας πανηγυρισμός που παραπέμπει σε αυτό το κόμμα, τη Χρυσή Αυγή, και το έκανα για να πανηγυρίσει πιο έντονα ο κόσμος μαζί μας. Είχα ανάγκη ένα γκολ. Το ήθελα πολύ γιατί όλα αυτά που συμβαίνουν στα τελευταία ματς δεν με βοηθάνε", είπε αρχικά και συνέχισε για το που αφιερώνει το γκολ του:

"Στο Μιχάλη Παυλή που περνάει μια δύσκολη στιγμή και σε ένα δικό μου πρόσωπο, αλλά δεν θέλω να πω ποιο είναι αυτό...".

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
και μέτριος παίκτης (ας το παραβλέψω στην παρούσα φάση) δεν ξέρω πως θα ήταν αν είχε δίπλα του 5-6 πεπειραμένους συμπαίκτες.
Αλλά σκανδαλωδώς ανιστόρητος που δεν του το συγχωρώ.
Η συγγνώμη του εμπεριέχει μεγαλύτερο ατόπημα απο την πράξη του.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μπορει να ειναι τοσο ηλιθιος ο Κατιδης;
γενικα δεν εχω καλη γνωμη γιαυτον ,αλλα μπορει να ειναι τοσο ντουγανι;

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
μπορει να ειναι τοσο ηλιθιος ο Κατιδης;
γενικα δεν εχω καλη γνωμη γιαυτον ,αλλα μπορει να ειναι τοσο ντουγανι;
κακο που χαιρετησε αρχαιοελληνικα; πας καλα;
επειδη αντεγραψε τον χαιρετησμο ο Ιουλιος Καισαρας ο Μεταξας και ο χιτλερ; εισαι
με τα καλα σου; γρηγορα ραντεβου στον ΕΟΠΥΥ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
νιαουριστε οσο θελετε ο εθνικισμος εχει μπει σε ολα τα πεταλα
σε ολα τα γηπεδα της χωρας
γαυροι βαζελοι αεκ θ4 ιερολοχιτες πανιωνιοι

μπραβο στον Κατιδη

Αλλο να εισαι ναζι και αλλο να εισαι εθνικιστης.Δεν ειναι το ιδιο να αγαπας την χωρα σου και το ιδιο να θαυμαζεις τους ναζι.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αλλο να εισαι ναζι και αλλο να εισαι εθνικιστης.Δεν ειναι το ιδιο να αγαπας την χωρα σου και το ιδιο να θαυμαζεις τους ναζι.

Ακριβώς.

images

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ποιος θαυμαζει ρε τους ναζι; παλι τα ιδια θα λεμε;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κακο που χαιρετησε αρχαιοελληνικα; πας καλα;
επειδη αντεγραψε τον χαιρετησμο ο Ιουλιος Καισαρας ο Μεταξας και ο χιτλερ; εισαι
με τα καλα σου; γρηγορα ραντεβου στον ΕΟΠΥΥ
Μην εισαι ανοητος,αν ηταν πραγματικα ετσι,υπαρχουν και αλλοι αρχαιοι χαιρετισμοι και συμβολα.Οχι να χαιρετανε ναζιστικα,το σημα να ειναι
μια παραλαγη της σβαστικας και το ονομα χρυση αυγη το s ναι ειναι στα λατινικα και εντελως ιδιο με το s των εςες.Περιεργες συμπτωσεις δεν νομιζεις;
εκτος και αν ειχαμε και εμεις στα αρχαια το γραμμα s με τον ιδιο τροπο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom