StimuLant_4
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ήσασταν που ήσασταν μπουρδέλο ήρθε και ο φασιστοσκατίδης να σας βάλει το κερασάκι στη τούρτα...
Δεν κατηγορώ τις άλλες ομάδες. Ας πάει όπου θέλει για να πάει να τα κάνει αυτά. Στη ΑΕΚ δεν τον θέλω. Για τη διοίκηση να πω την αλήθεια δε περίμενα να κάνει κάτι. Αν ήταν σοβαρή διοίκηση ο Κατίδης θα του είχε ήδη περάσει τη ταμπέλα "προς παραχώρηση" παίκτης.Κάτσε ρε τύπε, εσύ κατηγορείς τις άλλες ομάδες για φασιστοειδής ενώ την χειρονομία την έκανε παίκτης της ομάδας σου και ενώ πήγε 3 το βράδυ και δεν έχει βγάλει άχνα ούτε η ΠΑΕ σου, ούτε η ορίτζιναλ !!!
http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/19a8f412f4bc119067d33fbad82a09a6.JPG[/img[/URL]]
:zfuck:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλάκα απο τα πιο αστεία που έχω δει στη ζωή μου...Τον επαναφέρει στην τάξη ο αρχιφασίστας ο μπουλούκος... :idiot: :idiot: :banghead: :2funny: Δεν γίνονται αυτά...
Δεν κατηγορώ τις άλλες ομάδες. Ας πάει όπου θέλει για να πάει να τα κάνει αυτά. Στη ΑΕΚ δεν τον θέλω. Για τη διοίκηση να πω την αλήθεια δε περίμενα να κάνει κάτι. Αν ήταν σοβαρή διοίκηση ο Κατίδης θα του είχε ήδη περάσει τη ταμπέλα "προς παραχώρηση" παίκτης.
Όσο για την ορίτζιναλ
Υ.Γ Ο βάζελος είναι η ομάδα που επί κατοχής έδωσε φιλικό παιχνίδι με τους Γερμανούς (νομίζω πως το ίδιο έκανε και ο γαύρος αλλά δεν είμαι σίγουρος και βαριέμαι τέτοια ώρα να ψάξω)
Θέλεις δηλαδή να βγάλουν δελτίο τύπου;;; Είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ σελίδα της οργάνωσης; Ναι. Είναι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; Ναι; Δηλαδή τι άλλο θέλεις; Να τη βγάλουν μέσα από το γραφείο του πρωθυπουργού;;; Έλεος!! Και για τον Στρατούλη δεν είχαν στείλει ανακοίνωση, το είχαν ανεβάσει στην εν λόγω σελίδαΗ διοίκηση σου αν δεν της είχαν δώσει κανένα πέναλντι απόψε θα είχε βγάλει καναδυό ανακοινώσεις... για κατίδη τίποτα και της ορίτζιναλ πιο πολύ σαν ένα ποστ στην σελίδα φαίνεται, είναι ανακοίνωση ? όχι οτι δεν παίρνουν θέση με αυτο το ποστ αλλα λέμε, αλλιώς είναι να στείλεις την ανακοίνωση.
Ξαναυποθέτω πως οι οριτζινάλες που είχαν πανό για τον αναρχικό Ιταλό που σκοτώθηκε από τους αστυνομικούς σήμερα ΔΕ πήγαν στο γήπεδο ε;Η αλήθεια είναι ότι οι αριστεροί δεν πατάνε όντως στο γήπεδο μετά από ότι έγινε με τους κορμοράνους του Στρατούλη για το γήπεδο.
Το θέμα τώρα είναι ότι ο Κατίδης απέδειξε και την αξία του και το πόσο Αεκάρας είναι, σώζοντας την από τον υποβιβασμό.
Οπότε τα λόγια δεν έχουν αξία μπροστά στο έργο. Μπράβο στον Κατίδη, μας απέδειξε πόσο μικροί είμαστε σαν άνθρωποι και οπαδοί φυσικά.
Ξαναυποθέτω πως οι οριτζινάλες που είχαν πανό για τον αναρχικό Ιταλό που σκοτώθηκε από τους αστυνομικούς σήμερα ΔΕ πήγαν στο γήπεδο ε;
Και ο Κατίδης σήμερα ήταν ΑΕΚάρας που έβαλε το γκολ και έσωσε την ΑΕΚ (και καλά). Στο ματς με τον βάζελο που έχασε το άχαστο ΔΕΝ ήταν ΑΕΚάρας ε;
Μπράβο λοιπόν στον σΚατίδη που με το γκολ έδειξε πως κάποιοι που γράφουν στο θρεντ της ΑΕΚ στη χάση και στη φέξη (και κάποιοι δεν είχαν γράψει ΚΑΝ πριν το περιστατικό και ήρθαν να το παίξουν ΑΕΚάρες ξαφνικά) είναι σα τις μύγες
Η ΑΕΚ μπορει να κρινει απο μονη της τι θα κανει με τον παικτη.
Ειτε τον κρατησει, ειτε οχι.
ΔΗΜΑΡ και ΧΑ ας πανε στο διαολο. Οπως και ολα τα κομματα που θα παρουν 'θεση'.
Ποτε δεν τα ενοιαζε το ποδοσφαιρο πραγματικα.
Και δεν θα το χρησιμοποιουν οποτε τους καβλωσει.
Αυτο ειναι θεμα ΑΕΚ. Κανενος αλλου.
Και σιγουρα οχι του μπουλη του γεωργιαδη. Πουλους ρε υποθετο.
Ο κατιδης ειναι φασιστας? Μαλακας? Αρχιδι? Κωλοπαιδι? Ναι μπορει και ναναι.
Και θα το πληρωσει αυτο.
Δεν εχει γαμησει κανεναν ομως με τον τροπο που το κανεις εσυ.
Που δεν θα πληρωσεις τιποτα.
Μιλαει κιολας....κατακρινει. Βουλωσε το ρε αδωνι...
η πουτσα του Κατιδη χωθηκε βαθεια στο κωλαρακι των αριστερων δηθεν ΑΕΚτζηδων που δεν πατανε στο γηπεδο και σκουζουν...
Όσο για τον παίκτη μαγκιά του που έσωσε την ΑΕΚ και έκανε ότι έκανε. Δημοκρατία έχουμε άλλωστε.
Όσο για τον παίκτη μαγκιά του που έσωσε την ΑΕΚ και έκανε ότι έκανε. Δημοκρατία έχουμε άλλωστε.