Νέα

Ποιά είναι η γνώμη σας για τον πανηγυρισμό του Κατίδη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobomastoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ήσασταν που ήσασταν μπουρδέλο ήρθε και ο φασιστοσκατίδης να σας βάλει το κερασάκι στη τούρτα... :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πόσο πίθηκος πρέπει να είναι ο άλλος για να επιρεάζεται σαν 14χρονο από τις πολιτικές μόδες και να τις μπλέκει στον αθλητισμό..
η ποιότητα των ανθρώπων του αθλητισμού στον πάτο..(ότι χρώμα και να είναι η φανέλα)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/19a8f412f4bc119067d33fbad82a09a6.JPG[/img[/URL]]

:zfuck:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κάτσε ρε τύπε, εσύ κατηγορείς τις άλλες ομάδες για φασιστοειδής ενώ την χειρονομία την έκανε παίκτης της ομάδας σου και ενώ πήγε 3 το βράδυ και δεν έχει βγάλει άχνα ούτε η ΠΑΕ σου, ούτε η ορίτζιναλ !!!
Δεν κατηγορώ τις άλλες ομάδες. Ας πάει όπου θέλει για να πάει να τα κάνει αυτά. Στη ΑΕΚ δεν τον θέλω. Για τη διοίκηση να πω την αλήθεια δε περίμενα να κάνει κάτι. Αν ήταν σοβαρή διοίκηση ο Κατίδης θα του είχε ήδη περάσει τη ταμπέλα "προς παραχώρηση" παίκτης.
Όσο για την ορίτζιναλ

Υ.Γ Ο βάζελος είναι η ομάδα που επί κατοχής έδωσε φιλικό παιχνίδι με τους Γερμανούς (νομίζω πως το ίδιο έκανε και ο γαύρος αλλά δεν είμαι σίγουρος και βαριέμαι τέτοια ώρα να ψάξω)

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/19a8f412f4bc119067d33fbad82a09a6.JPG[/img[/URL]]

:zfuck:
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλάκα απο τα πιο αστεία που έχω δει στη ζωή μου...Τον επαναφέρει στην τάξη ο αρχιφασίστας ο μπουλούκος... :idiot: :idiot: :banghead: :2funny: Δεν γίνονται αυτά...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από τη μαλακία του σΚατίδη πλάκωσαν στο θρεντ και οι νεοχαζοί να το παίξουν ΑΕΚάρες, που δεν έχουν γράψει ποτέ στο θρεντ για να πουν ότι οι "αριστεροί" ΑΕΚάρε δε πατάνε γήπεδο..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν κατηγορώ τις άλλες ομάδες. Ας πάει όπου θέλει για να πάει να τα κάνει αυτά. Στη ΑΕΚ δεν τον θέλω. Για τη διοίκηση να πω την αλήθεια δε περίμενα να κάνει κάτι. Αν ήταν σοβαρή διοίκηση ο Κατίδης θα του είχε ήδη περάσει τη ταμπέλα "προς παραχώρηση" παίκτης.
Όσο για την ορίτζιναλ

Υ.Γ Ο βάζελος είναι η ομάδα που επί κατοχής έδωσε φιλικό παιχνίδι με τους Γερμανούς (νομίζω πως το ίδιο έκανε και ο γαύρος αλλά δεν είμαι σίγουρος και βαριέμαι τέτοια ώρα να ψάξω)

Η διοίκηση σου αν δεν της είχαν δώσει κανένα πέναλντι απόψε θα είχε βγάλει καναδυό ανακοινώσεις... για κατίδη τίποτα και της ορίτζιναλ πιο πολύ σαν ένα ποστ στην σελίδα φαίνεται, είναι ανακοίνωση ? όχι οτι δεν παίρνουν θέση με αυτο το ποστ αλλα λέμε, αλλιώς είναι να στείλεις την ανακοίνωση.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η διοίκηση σου αν δεν της είχαν δώσει κανένα πέναλντι απόψε θα είχε βγάλει καναδυό ανακοινώσεις... για κατίδη τίποτα και της ορίτζιναλ πιο πολύ σαν ένα ποστ στην σελίδα φαίνεται, είναι ανακοίνωση ? όχι οτι δεν παίρνουν θέση με αυτο το ποστ αλλα λέμε, αλλιώς είναι να στείλεις την ανακοίνωση.
Θέλεις δηλαδή να βγάλουν δελτίο τύπου;;; Είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ σελίδα της οργάνωσης; Ναι. Είναι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; Ναι; Δηλαδή τι άλλο θέλεις; Να τη βγάλουν μέσα από το γραφείο του πρωθυπουργού;;; Έλεος!! Και για τον Στρατούλη δεν είχαν στείλει ανακοίνωση, το είχαν ανεβάσει στην εν λόγω σελίδα
το παραπάνω είναι ειδικά αφιερωμένο σ αυτούς που μιλάνε για "αριστερούς" ΔΗΘΕΝ ΑΕΚτζήδες που δε πατάνε γήπεδο....

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σας γαμησε το κωλαρακι ο Κατιδης κυριοι αριστερουληδες που δεν πατατε στο γηπεδο γιαυτο σκουζετε... χαχαχαχαχα!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ναι, το πέταλο που είναι οι ορίτζιναλ είναι δε γεμίζει ποτέ, γι αυτό σκούζουν :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ενώ εσύ που κάθε μέρα είσαι εκεί, ε;;;;

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Η αλήθεια είναι ότι οι αριστεροί δεν πατάνε όντως στο γήπεδο μετά από ότι έγινε με τους κορμοράνους του Στρατούλη για το γήπεδο.
Το θέμα τώρα είναι ότι ο Κατίδης απέδειξε και την αξία του και το πόσο Αεκάρας είναι, σώζοντας την από τον υποβιβασμό.
Οπότε τα λόγια δεν έχουν αξία μπροστά στο έργο. Μπράβο στον Κατίδη, μας απέδειξε πόσο μικροί είμαστε σαν άνθρωποι και οπαδοί φυσικά.  :sunglasses:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η αλήθεια είναι ότι οι αριστεροί δεν πατάνε όντως στο γήπεδο μετά από ότι έγινε με τους κορμοράνους του Στρατούλη για το γήπεδο.
Το θέμα τώρα είναι ότι ο Κατίδης απέδειξε και την αξία του και το πόσο Αεκάρας είναι, σώζοντας την από τον υποβιβασμό.
Οπότε τα λόγια δεν έχουν αξία μπροστά στο έργο. Μπράβο στον Κατίδη, μας απέδειξε πόσο μικροί είμαστε σαν άνθρωποι και οπαδοί φυσικά.  :sunglasses:
Ξαναυποθέτω πως οι οριτζινάλες που είχαν πανό για τον αναρχικό Ιταλό που σκοτώθηκε από τους αστυνομικούς σήμερα ΔΕ πήγαν στο γήπεδο ε;
Και ο Κατίδης σήμερα ήταν ΑΕΚάρας που έβαλε το γκολ και έσωσε την ΑΕΚ (και καλά). Στο ματς με τον βάζελο που έχασε το άχαστο ΔΕΝ ήταν ΑΕΚάρας ε;
Μπράβο λοιπόν στον σΚατίδη που με το γκολ έδειξε πως κάποιοι που γράφουν στο θρεντ της ΑΕΚ στη χάση και στη φέξη (και κάποιοι δεν είχαν γράψει ΚΑΝ πριν το περιστατικό και ήρθαν να το παίξουν ΑΕΚάρες ξαφνικά) είναι σα τις μύγες  :cool2:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Η ΑΕΚ μπορει να κρινει απο μονη της τι θα κανει με τον παικτη.
Ειτε τον κρατησει, ειτε οχι.
ΔΗΜΑΡ και ΧΑ ας πανε στο διαολο. Οπως και ολα τα κομματα που θα παρουν 'θεση'.
Ποτε δεν τα ενοιαζε το ποδοσφαιρο πραγματικα.
Και δεν θα το χρησιμοποιουν οποτε τους καβλωσει.
Αυτο ειναι θεμα ΑΕΚ. Κανενος αλλου.
Και σιγουρα οχι του μπουλη του γεωργιαδη. Πουλους ρε υποθετο.
Ο κατιδης ειναι φασιστας? Μαλακας? Αρχιδι? Κωλοπαιδι? Ναι μπορει και ναναι.
Και θα το πληρωσει αυτο.
Δεν εχει γαμησει κανεναν ομως με τον τροπο που το κανεις εσυ.
Που δεν θα πληρωσεις τιποτα.
Μιλαει κιολας....κατακρινει. Βουλωσε το ρε αδωνι...

:headbang:  :helpplea:

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ξαναυποθέτω πως οι οριτζινάλες που είχαν πανό για τον αναρχικό Ιταλό που σκοτώθηκε από τους αστυνομικούς σήμερα ΔΕ πήγαν στο γήπεδο ε;
Και ο Κατίδης σήμερα ήταν ΑΕΚάρας που έβαλε το γκολ και έσωσε την ΑΕΚ (και καλά). Στο ματς με τον βάζελο που έχασε το άχαστο ΔΕΝ ήταν ΑΕΚάρας ε;
Μπράβο λοιπόν στον σΚατίδη που με το γκολ έδειξε πως κάποιοι που γράφουν στο θρεντ της ΑΕΚ στη χάση και στη φέξη (και κάποιοι δεν είχαν γράψει ΚΑΝ πριν το περιστατικό και ήρθαν να το παίξουν ΑΕΚάρες ξαφνικά) είναι σα τις μύγες  :cool2:

Άκυρο και το πανό για τον τζουλιάνι (που το έχω γραμμένο στα @@ μου) και για αυτούς που πέρασαν την ΑΕΚ για τσιφλίκι τους και την έκαναν κούλα.
Όσο για το γκολ ήταν αρκετό για να μείνει η ΑΕΚ στην κατηγορία. Από κει και πέρα το βουλώνουν όλοι γιατί ο πιτσιρικάς πετάει μάτια.  :sunglasses:

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Η ΑΕΚ μπορει να κρινει απο μονη της τι θα κανει με τον παικτη.
Ειτε τον κρατησει, ειτε οχι.
ΔΗΜΑΡ και ΧΑ ας πανε στο διαολο. Οπως και ολα τα κομματα που θα παρουν 'θεση'.
Ποτε δεν τα ενοιαζε το ποδοσφαιρο πραγματικα.
Και δεν θα το χρησιμοποιουν οποτε τους καβλωσει.
Αυτο ειναι θεμα ΑΕΚ. Κανενος αλλου.
Και σιγουρα οχι του μπουλη του γεωργιαδη. Πουλους ρε υποθετο.
Ο κατιδης ειναι φασιστας? Μαλακας? Αρχιδι? Κωλοπαιδι? Ναι μπορει και ναναι.
Και θα το πληρωσει αυτο.
Δεν εχει γαμησει κανεναν ομως με τον τροπο που το κανεις εσυ.
Που δεν θα πληρωσεις τιποτα.
Μιλαει κιολας....κατακρινει. Βουλωσε το ρε αδωνι...

:headbang:  :helpplea:

Τύπε για μισό λεπτό. Μερικοί πέρασαν την ΑΕΚ για τσιφλίκι τους και δεν καταλαβαίνουν ότι της κάνουν κακό.
Πήγαν έκαναν κατάληψη στο γήπεδο και οι παίκτες που είναι και πιτσιρικάδες κιόλας δεν μπορούσαν να προπονηθούν.
Άμα ψάχνουμε κάποιον που φταίει για το χάλι της ΑΕΚ είναι οι πολιτικοί, μία ο μαλάκας ο Τροχανάς με τον Βούρο (ψηφίστε με για γήπεδο) και μία ο Στρατούλης με τους κορμοράνους.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΛΑΓΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΗ!
Όσο για τον παίκτη μαγκιά του που έσωσε την ΑΕΚ και έκανε ότι έκανε. Δημοκρατία έχουμε άλλωστε.

*Να δείτε ότι μετά τον χαιρετισμό θα έρθει λεφτάς πρόεδρος από το εξωτερικό.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η πουτσα του Κατιδη χωθηκε βαθεια στο κωλαρακι των αριστερων δηθεν ΑΕΚτζηδων που δεν πατανε στο γηπεδο και σκουζουν...
(επισης το πανώ να το τυλιξουν για σαβανο στον Τζουλιανι... τωρα που ειναι ενα ματσο κοκκαλα θα του ειναι χρησιμο... χαχαχαχα!)

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
η πουτσα του Κατιδη χωθηκε βαθεια στο κωλαρακι των αριστερων δηθεν ΑΕΚτζηδων που δεν πατανε στο γηπεδο και σκουζουν...

Πατάνε.... μπουκάρουν τζάμπα στο δεύτερο να σηκώσουν πανό.
Η ΑΕΚ χρειάζεται πρόεδρο για να επιστρέψει ο κόσμος.  :(

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Όσο για τον παίκτη μαγκιά του που έσωσε την ΑΕΚ και έκανε ότι έκανε. Δημοκρατία έχουμε άλλωστε.

Μα δεν θα διαφωνουσα αν ηξερε τι εκανε και το υποστηριζε. Δεν θα με ενοιαζε απλα.
Εσυ τι λες? Ξερει?  :rolleyes:
Εγω απλα για στοκο τον κοβω.  :rolleyes:
Στην λαθος ομαδα τα κανει αυτα. Με λαθος δικαιολογιες.
Στην τελικη, πες ειμαι φασιστας, ειμαι εθνικιστης, ειμαι οτι θες ναμαι τελοσπαντων.
Ντομπρα σταση. Και αρα σεβαστη αφου οντως εχουμε δημοκρατια.
Και αυτος οπως και το αλλο σπιρτο, η παπαχρηστου ομως ειναι απλα στοκοι τυπε.
Δεν με ενοχλουν τα πιστευω κανενος, αρκει οντως να τα πιστευει. Να μην ειναι τουριστας και στοκος...

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Το χεις πάρει χαμπάρι οτι σύμφωνα με το άρθρο 23 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ που λέει οτι αν κάποιος ποδοσφαιριστής προβεί σε ρατσιστική πράξη μηδενίζεται η ομάδα και οι βαθμοί κατακυρώνονται στην αντίπαλη? Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα και τότε ε?

Επίσης τον έχεις δει πουθενά αλλού στον πλανήτη τέτοιο πανηγυρισμό πλην του Ντι Κάνιο? Σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα ο παίκτης (του πουλιού του) θα είχε τελειώσει την επόμενη στιγμή...

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κλαφτε αριστερουληδεεεεες! κλαααααααφτεεεεεεεεε! χαχαχα! ο Κατιδης σας γαμαει και στον υπνο ακομα! χαχαχα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom