Νέα

Ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχετε δει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Το Saw..Ο σκηνοθέτης και αυτός που είχε την ιδέα για το όλο πράγμα είναι βαριά άρρωστος στον εγκέφαλο..Εν τω μεταξύ μιλάμε για τη μεγαλύτερη φρίκη.Το είχα δει και έκανα μια βδομάδα να συνέλθω.Είχα εφιάλτες μιλάμε και φοβόμουν και να είμαι μόνος.

Αλλά για να μην το αδικώ η μεγαλύτερη αηδία και αρρώστια ήταν το Hostel

Επισκέπτης
Πωπω ρε παιδιά με κάτι απόψεις που διαβάζω εδώ έχω τρελαθεί τελείως. Αγαπητά έργα από τεράστιο μέρος πληθυσμού τα βγάζετε πατάτες. Pulp Fiction, Saw πατάτες τα βγάλατε. Εδώ κολλάει το not sure if trolling or remarkably stupid.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
η πλειοψηφία του κόσμου έβλεπε λάμψη και καλημέρα ζωή, είναι και αυτά αγαπητά;

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Pulp Fiction ?
όχι και πατάτα το αριστούργημα...
tarantino rules!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
ίσως η μεγαλύτερη παπαριά που έχω δει είναι αυτό
http://[URL unfurl="true"]www.occidentaldissent.com/wp-content/uploads/2012/02/tears-of-the-sun.jpg[/img[/URL]]

ενώ υποτίθεται πως ήταν δράμα, όλος ο σινεμάς είχε πέσει κάτω από το γέλιο, ειδικά στο τέλος που είχε και μια ατάκα που δεν θυμάμαι και η οποία δικαιολογούσε τις θηριωδίες της αμερικης παγκοσμιως

:2funny: :2funny:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
23
Πόντοι
96
Το Saw..Ο σκηνοθέτης και αυτός που είχε την ιδέα για το όλο πράγμα είναι βαριά άρρωστος στον εγκέφαλο..Εν τω μεταξύ μιλάμε για τη μεγαλύτερη φρίκη.Το είχα δει και έκανα μια βδομάδα να συνέλθω.Είχα εφιάλτες μιλάμε και φοβόμουν και να είμαι μόνος.

τυπε εσυ δεν είσαι fun τον θρίλερ δεν  φταίει το Saw αλλα εσύ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τυπε εσυ δεν είσαι fun τον θρίλερ δεν  φταίει το Saw αλλα εσύ
εστι ακριβως!
καφριλα ειναι και το WRONG TURS 5!!!!!
το Saw το παρακαναν γιατι ηταν horror (7ταινιες) και οχι thriler ! το thrilrr μπορει να ναι και ψυχολογικο απλα το horror να χει σκηνες καφριλες!!
ας μαθουν μερικοι να ξεχωριζουν!!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

αυτο σημαινει οτι πετυχε σαν ταινια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

το hostel μου φανηκε γελοιο :think:
αν και το στορι μου αρεσε

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
το saw 1 ηταν καλο...ποιος περιμενε αυτο που εγινε στο τελος?ουδεις...εκει ειναι η ομορφια της ταινιας.
ανεκτο κ το 2...μετα 3,4,κτλ αρχισανε τα οργανα.... :P :P :P

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Η χειρότερη που έχω δει τελευταία είναι το Resident Evil Retribution  ... έχουν εξαντλήσει κάθε ιδέα , δεν έχουν πλέον με τι να γεμίσουν την ταινία και τουλάχιστον η μισή είναι ηλίθιο slow motion και σκηνές χωρίς νόημα , παντελής ανυπαρξία σεναρίου και παρέλαση χαρακτήρων χωρίς κανένα λόγο .  
Θα μου πεις σιγά το είδος για να κάνεις και κριτική ή να έχεις απαιτήσεις , κι όμως μέσα από σκουπίδια έχουν βγει διαμάντια . Η εν λόγω ταινία απλά δεν αντέχεται ...

Πωπω ρε παιδιά με κάτι απόψεις που διαβάζω εδώ έχω τρελαθεί τελείως. Αγαπητά έργα από τεράστιο μέρος πληθυσμού τα βγάζετε πατάτες. Pulp Fiction πατάτες τα βγάλατε. Εδώ κολλάει το not sure if trolling or remarkably stupid.

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έβγαλε το Pulp Fiction  πατάτα ?  

Επισκέπτης
Η χειρότερη που έχω δει τελευταία είναι το Resident Evil Retribution  ... έχουν εξαντλήσει κάθε ιδέα , δεν έχουν πλέον με τι να γεμίσουν την ταινία και τουλάχιστον η μισή είναι ηλίθιο slow motion και σκηνές χωρίς νόημα , παντελής ανυπαρξία σεναρίου και παρέλαση χαρακτήρων χωρίς κανένα λόγο .  
Θα μου πεις σιγά το είδος για να κάνεις και κριτική ή να έχεις απαιτήσεις , κι όμως μέσα από σκουπίδια έχουν βγει διαμάντια . Η εν λόγω ταινία απλά δεν αντέχεται ...

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έβγαλε το Pulp Fiction  πατάτα ?  

Κάτι σελίδες πίσω γύρνα.

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1

ε όχι και το saw! ταινιάρα ήταν! το ότι το σενάριο είναι τρελό και το μυαλό που το έγραψε άρρωστο δεν παίζει ρόλο στον αν είναι καλή η ταινία ή όχι!
δηλαδή που να δεις και το paranormal activity. θα κάνεις κανένα μήνα να κοιμηθείς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom