Νέα

Ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχετε δει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ειδα προσφατα...generstion um keanu reeves...α π ι σ τ ε υ τ ο...

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
αυτη η μαλακια το αν το παπακαλιατη του πουστη με πηρε ο υπνος στο πενταλεπτο

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το Saw..Ο σκηνοθέτης και αυτός που είχε την ιδέα για το όλο πράγμα είναι βαριά άρρωστος στον εγκέφαλο..Εν τω μεταξύ μιλάμε για τη μεγαλύτερη φρίκη.Το είχα δει και έκανα μια βδομάδα να συνέλθω.Είχα εφιάλτες μιλάμε και φοβόμουν και να είμαι μόνος.

Αλλά για να μην το αδικώ η μεγαλύτερη αηδία και αρρώστια ήταν το Hostel

Αρα ηταν πολυ καλη ταινια για το ειδος της  :uglystupid: ειδα και τα 6!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Απ' τις χειροτερες ητανε μια με ενα σουπερ-χαπι, που ο μαλακας το ηπιε και μετα απεκτησε τρελη ευφυια, υπερκινητικοτητα, δυναμη... Γενικα, γαμουσε μανες
Δεν (θελω να) θυμαμαι ουτε τον τιτλο, ουτε τιποτα
Μοναχα οτι ο πρωταγωνιστης ειχε παιξει και στο Ηangover

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
η νυφη το σκασε πιο μαλακια πεθαινεις
πρωτη φορα με πηρε ο υπνος μεσα σε αιθουσα και δεν ριξαμε
και το γκομενακι τοτε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Απ' τις χειροτερες ητανε μια με ενα σουπερ-χαπι, που ο μαλακας το ηπιε και μετα απεκτησε τρελη ευφυια, υπερκινητικοτητα, δυναμη... Γενικα, γαμουσε μανες
Δεν (θελω να) θυμαμαι ουτε τον τιτλο, ουτε τιποτα
Μοναχα οτι ο πρωταγωνιστης ειχε παιξει και στο Ηangover

:rockon: :rockon: :rockon:

www.imdb.com/title/tt1219289/]http://www.imdb.com/title/tt1219289/[/url]

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αν και δεν έχω "καλύτερα" και "χειρότερα" στη ζωή μου, μια από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει είναι το Requiem for a dream του Darren Aronofsky, ακόμη μια σκάρτη ταινία, που θεωρείται και ταινιάρα κατά τα άλλα, κατά την άποψη μου, είναι ο κλασικός  Τιτανικός...

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ε όχι και το saw! ταινιάρα ήταν! το ότι το σενάριο είναι τρελό και το μυαλό που το έγραψε άρρωστο δεν παίζει ρόλο στον αν είναι καλή η ταινία ή όχι!
δηλαδή που να δεις και το paranormal activity. θα κάνεις κανένα μήνα να κοιμηθείς!

Επειδή λέτε για το Saw ότι ήταν ταινιάρα..Έχω δει τρόμου ταινίες.Το Saw πιστεύω ήταν αρρώστια..Δηλαδή να βλέπεις ανθρώπους να κομματιάζονται,να κόβουν χέρια,πόδια να περνούν κάτι βασανιστήρια που ούτε η γκεστάπο δεν θα φανταζόταν είναι νορμάλ;;Ψυχική διαταραχή είναι..Και εντελώς ψέμα..Σιγά μην κάποιος και ο καλύτερος μηχανικός μπορεί να φτιάξει τέτοιες μηχανές φόνου

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
[URL unfurl="true"]http://cine.gr/film.asp?id=707910[/url]

71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls (1994)

71 Συμπτώσεις

707910.jpg

Η χειροτερη με διαφορα... :blahblah1:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
αυτη ειναι η χειροτερη ταινια που εχει βγει τυποι μη σας ξεγελαει το τρειλερ  το τελος και η πλοκη που εχει ειναι για γελια δεν ειναι ταινια τρομου   απλα στο τελος θα κανετε χαρακιρι και θα πεθανετε  :grin:

:shit: :shit: δειτε τη

ΔΥΣΤΥΧΩΣ την είδα χθες...

Απίστευτα κακή...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ε όχι και το saw! ταινιάρα ήταν! το ότι το σενάριο είναι τρελό και το μυαλό που το έγραψε άρρωστο δεν παίζει ρόλο στον αν είναι καλή η ταινία ή όχι!
δηλαδή που να δεις και το paranormal activity. θα κάνεις κανένα μήνα να κοιμηθείς!
Το ίδιο ισχύει κ για το Παγιδευμένη ψυχή...Φίλος μου που το είδαμε μαζί έκανε βδομάδα να το ξεπεράσει...

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Πέιτε μου το συμπέρασμα του pulp fiction γιατί δεν το κατάλαβα...
αν αντεχεις ξαναδεστο γιατι αξιζει τωρα αμα σε βοηθαει αυτο.....Ο Τζουλς Γουίνφιλντ και ο Βίνσεντ Βέγκα δουλεύουν σαν εκτελεστές για τον γκάνγκστερ Μαρσέλους Γουάλας. Σε μια «δουλειά» σώζονται σαν από θαύμα και ο Τζουλς αποφασίζει να τα παρατήσει. Ο Γουάλας κλείνει συμφωνία με τον μποξέρ Μπουτς Κούλιτζ (Μπρους Γουίλις), να χάσει σε αγώνα που είναι να δώσει και τον πληρώνει γι' αυτό. Τελικά όμως δεν τηρείται η συμφωνία και ο μποξέρ σχεδιάζει να φύγει από την πόλη. Αναγκάζεται όμως να γυρίσει μια τελευταία φορά στο διαμέρισμά του για να πάρει μαζί το ρολόι του πατέρα του γνωρίζοντας ότι πιθανώς θα τον περιμένουν εκεί οι εκτελεστές του Γουάλας.......παντως ειναι ταραντινο οποτε και τρελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom