il_capitano
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ειδα προσφατα...generstion um keanu reeves...α π ι σ τ ε υ τ ο...
Το Saw..Ο σκηνοθέτης και αυτός που είχε την ιδέα για το όλο πράγμα είναι βαριά άρρωστος στον εγκέφαλο..Εν τω μεταξύ μιλάμε για τη μεγαλύτερη φρίκη.Το είχα δει και έκανα μια βδομάδα να συνέλθω.Είχα εφιάλτες μιλάμε και φοβόμουν και να είμαι μόνος.
Αλλά για να μην το αδικώ η μεγαλύτερη αηδία και αρρώστια ήταν το Hostel
οχι ρε καλη ειναι, ο παπακαλιατης γαμαει πολλες, δεν ειναι πουστηςαυτη η μαλακια το αν το παπακαλιατη του πουστη με πηρε ο υπνος στο πενταλεπτο
Απ' τις χειροτερες ητανε μια με ενα σουπερ-χαπι, που ο μαλακας το ηπιε και μετα απεκτησε τρελη ευφυια, υπερκινητικοτητα, δυναμη... Γενικα, γαμουσε μανες
Δεν (θελω να) θυμαμαι ουτε τον τιτλο, ουτε τιποτα
Μοναχα οτι ο πρωταγωνιστης ειχε παιξει και στο Ηangover
μονο στις ταινιες του γαμαειοχι ρε καλη ειναι, ο παπακαλιατης γαμαει πολλες, δεν ειναι πουστης
7.3??????????
Τι στο μπουτσο? Ειμαστε σοβαροι??
Μιλαμε για απολυτο σεναριακο ξεφτιλικι (ελεγε κατι για "4D intelligence" και τετοια )
ε όχι και το saw! ταινιάρα ήταν! το ότι το σενάριο είναι τρελό και το μυαλό που το έγραψε άρρωστο δεν παίζει ρόλο στον αν είναι καλή η ταινία ή όχι!
δηλαδή που να δεις και το paranormal activity. θα κάνεις κανένα μήνα να κοιμηθείς!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ την είδα χθες...αυτη ειναι η χειροτερη ταινια που εχει βγει τυποι μη σας ξεγελαει το τρειλερ το τελος και η πλοκη που εχει ειναι για γελια δεν ειναι ταινια τρομου απλα στο τελος θα κανετε χαρακιρι και θα πεθανετε
δειτε τη
Το ίδιο ισχύει κ για το Παγιδευμένη ψυχή...Φίλος μου που το είδαμε μαζί έκανε βδομάδα να το ξεπεράσει...ε όχι και το saw! ταινιάρα ήταν! το ότι το σενάριο είναι τρελό και το μυαλό που το έγραψε άρρωστο δεν παίζει ρόλο στον αν είναι καλή η ταινία ή όχι!
δηλαδή που να δεις και το paranormal activity. θα κάνεις κανένα μήνα να κοιμηθείς!
Πέιτε μου το συμπέρασμα του pulp fiction γιατί δεν το κατάλαβα...Υπάρχει ανωμαλία στον κόσμο φιλαράκι..
κ εκεί με κασκαντέρ το κάνει,ο ίδιος δεν μπορεί...μονο στις ταινιες του γαμαει
αν αντεχεις ξαναδεστο γιατι αξιζει τωρα αμα σε βοηθαει αυτο.....Ο Τζουλς Γουίνφιλντ και ο Βίνσεντ Βέγκα δουλεύουν σαν εκτελεστές για τον γκάνγκστερ Μαρσέλους Γουάλας. Σε μια «δουλειά» σώζονται σαν από θαύμα και ο Τζουλς αποφασίζει να τα παρατήσει. Ο Γουάλας κλείνει συμφωνία με τον μποξέρ Μπουτς Κούλιτζ (Μπρους Γουίλις), να χάσει σε αγώνα που είναι να δώσει και τον πληρώνει γι' αυτό. Τελικά όμως δεν τηρείται η συμφωνία και ο μποξέρ σχεδιάζει να φύγει από την πόλη. Αναγκάζεται όμως να γυρίσει μια τελευταία φορά στο διαμέρισμά του για να πάρει μαζί το ρολόι του πατέρα του γνωρίζοντας ότι πιθανώς θα τον περιμένουν εκεί οι εκτελεστές του Γουάλας.......παντως ειναι ταραντινο οποτε και τρελαΠέιτε μου το συμπέρασμα του pulp fiction γιατί δεν το κατάλαβα...