Επισκέπτης
Υπερβαλεις,καλο ηταν,εχω δει και πολυ χειροτερα.δε θυμάμαι πως λεγόταν (τόσο ενδιαφέρον ήταν).
το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι είχε γυριστεί όλη μέσα σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο!
αν θυμάται κανείς ας ρίξει το όνομά της. θέλω να την ξαναδω!
Υπερβαλεις,καλο ηταν,εχω δει και πολυ χειροτερα.δε θυμάμαι πως λεγόταν (τόσο ενδιαφέρον ήταν).
δε θυμάμαι πως λεγόταν (τόσο ενδιαφέρον ήταν).
Εμενα μου ψιλοαρεσε αυτοΉταν μια ταινία η οποία πήρε δημοσιότητα γιατί στην παραγωγή ήταν ο Jackson της τριλογίας του άρχοντα. District 9 νομίζω λεγόταν. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΝΤΩΣ!!Αρεσκομαι να βλεπω σαβουρες ταινιες κατι με ωθει σεν αυτες,αν μια σαβουρα ταινια εχει υφος μπορει να σε κανει να διασκεδασεις,ειναι λιγες οι ταινιες που να μετανιωσα που τις ειδα μια απο αυτες ηταν το τελευταιο Ροδα-Τσαντα και Κοπανα,πραγματικη προσβολη στον Κινηματογραφο.
οι διαλογη στις τσοντες του σειρηνακη ειναι πιο ποιοτικοι!11ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΝΤΩΣ!!
σαν τα original δεν εχει!
+1αυτη ειναι η χειροτερη ταινια που εχει βγει τυποι μη σας ξεγελαει το τρειλερ το τελος και η πλοκη που εχει ειναι για γελια δεν ειναι ταινια τρομου απλα στο τελος θα κανετε χαρακιρι και θα πεθανετε
δειτε τη
δεν εχεις δικιο φιλε το realise the kraken ειναι επικοclash of the titans ... ή κάπως έτσι...
αίσχος. προσβολή για την νοημοσύνη. πάνω από 30λ δεν άντεξα.
τζάμπα το κατέβασμα.
το rec1 το ισπανικο ηταν καλο...το rec 3 που ειδα φετος ηταν για τα μπαζα...το απόλυτο χάσιμο χρόνου και όλα τα paranormal activity αλλα και όλες οι σαβούρες πρwτού προσώπου γενικός..(αρπαχτές του κερατα)
εκτος από rec και blair witch!! ;)
το rec1 το ισπανικο ηταν καλο...το rec 3 που ειδα φετος ηταν για τα μπαζα...
ναι αυτο λεω...kala thimithikesαυτό με το γάμο και την νύφη που κόβει το χέρι τις?
ναι μαλακια όντως tora pou to thimithika..