Νέα

Ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχετε δει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δε θυμάμαι πως λεγόταν (τόσο ενδιαφέρον ήταν).
το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι είχε γυριστεί όλη μέσα σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο!
αν θυμάται κανείς ας ρίξει το όνομά της. θέλω να την ξαναδω!  :jerking:
Υπερβαλεις,καλο ηταν,εχω δει και πολυ χειροτερα.
phone-booth-movie.jpg

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
εχε υπόψη σου ότι δε βλέπω σχεδόν καθόλου ταινίες, οπότε ίσως έχω αποφύγει αρκετές βλακείες.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
δε θυμάμαι πως λεγόταν (τόσο ενδιαφέρον ήταν).
το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι είχε γυριστεί όλη μέσα σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο!
αν θυμάται κανείς ας ρίξει το όνομά της. θέλω να την ξαναδω!  :jerking:

Μαλακίες λές, το Phone Booth (2002) ήταν εργάρα :rockon:

Οι ταινίες-πατάτες είναι πολλές,άλλα εγω θα αναφερθώ σε κάτι που έκανα download και είδα πρόσφατα και δεν είναι άλλη απ'το Alice In Wonderland (2010)

Τι μαλακία ήταν αυτή.. :cussing: Η πλακα είναι ότι η εν λόγω ταινία νομίζω ότι πρέπει να είναι στις δέκα πιο εμπορικές ταινίές των εποχών. :headbang:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ήταν μια ταινία η οποία πήρε δημοσιότητα γιατί στην παραγωγή ήταν ο Jackson της τριλογίας του άρχοντα. District 9 νομίζω λεγόταν. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!
Εμενα μου ψιλοαρεσε αυτο :dunno:

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΣΤΕΡΙΞ ΟΒΕΛΙΞ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
16
clash of the titans ... ή κάπως έτσι...
αίσχος. προσβολή για την νοημοσύνη. πάνω από 30λ δεν άντεξα.
τζάμπα το κατέβασμα.  :grin:

Επισκέπτης
Αρεσκομαι να βλεπω σαβουρες ταινιες κατι με ωθει σεν αυτες,αν μια σαβουρα ταινια εχει υφος μπορει να σε κανει να διασκεδασεις,ειναι λιγες οι ταινιες που να μετανιωσα που τις ειδα μια απο αυτες ηταν το τελευταιο Ροδα-Τσαντα και Κοπανα,πραγματικη προσβολη στον Κινηματογραφο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Αρεσκομαι να βλεπω σαβουρες ταινιες κατι με ωθει σεν αυτες,αν μια σαβουρα ταινια εχει υφος μπορει να σε κανει να διασκεδασεις,ειναι λιγες οι ταινιες που να μετανιωσα που τις ειδα μια απο αυτες ηταν το τελευταιο Ροδα-Τσαντα και Κοπανα,πραγματικη προσβολη στον Κινηματογραφο.
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΝΤΩΣ!!
σαν τα original δεν εχει!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Το εκτός ορίων με τον Κιάνου Ρήβς... Αίσχος  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :piss: :piss: :piss: :shit: :shit: :shit:
μιλάμε για τη μεγαλύτερη μαλακία του αιώνα...

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
αυτη ειναι η χειροτερη ταινια που εχει βγει τυποι μη σας ξεγελαει το τρειλερ  το τελος και η πλοκη που εχει ειναι για γελια δεν ειναι ταινια τρομου   απλα στο τελος θα κανετε χαρακιρι και θα πεθανετε  :grin:

:shit: :shit: δειτε τη

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
αυτη ειναι η χειροτερη ταινια που εχει βγει τυποι μη σας ξεγελαει το τρειλερ  το τελος και η πλοκη που εχει ειναι για γελια δεν ειναι ταινια τρομου   απλα στο τελος θα κανετε χαρακιρι και θα πεθανετε  :grin:

:shit: :shit: δειτε τη

+1
την ειδα δυστηχως κ γω...τραγικη...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
το απόλυτο χάσιμο χρόνου και όλα τα paranormal activity αλλα και όλες οι σαβούρες πρwτού προσώπου γενικός..(αρπαχτές του κερατα)
εκτος από rec και blair witch!! ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
το απόλυτο χάσιμο χρόνου και όλα τα paranormal activity αλλα και όλες οι σαβούρες πρwτού προσώπου γενικός..(αρπαχτές του κερατα)
εκτος από rec και blair witch!! ;)
το rec1  το ισπανικο ηταν καλο...το rec 3 που ειδα φετος ηταν για τα μπαζα... :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ουτε το 2 μου αρεσε....εχανε την πρωτοτυπια που ειχε το 1ο

Επισκέπτης
Το cabin in the woods είναι εργάρα, αν γουστάρεις κ λίγο κάψιμο δεν παίζει να μην σου αρέσει. Εμένα βασικά με τρέλανε γιατί ήταν τελείως πρωτότυπο και με ξάνφιασε τελείως (ευχάριστα).

Η πιο μεγάλη παπαριά είναι αυτό

Naked lunch.

Τεράστια παπαριά γραμμένο με πολλά ναρκωτικά χαοτικό ασυνεχές τυχαίο τελείως άρρωστο. Αν αυτές οι έννοιες ακούγονται ίσως ελκυστικές για κάποιους ΟΚ αλλά να ξέρετε ότι οι έννοιες στην συγκεκριμένη ταινία είναι πολλαπλασιασμένες x100...

Ο μόνος λόγος είναι να το δείς για την εμπειρία ότι είδε την πιο ότι να ναι ταίνια ever.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom