Νέα

Ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχετε δει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
η εκτη αισθηση ειναι ταινιαρα και δεν εχει κανενα κενο ολα συνδεοονται μεταξυ τους αμα την δεις δευτερη φορα θα καταλαβεις πολλα
Και τριτη την εχω δει.
Δε μου λεει τιποτα.
Ισως επειδη εχω ωροσκοπο Ζυγο με σεληνη στον Κριο, και ειμαι αγυριστο κεφαλι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω την ειχα δει μικρος και ειχα κλασει μεντες η πρωτη φορα που ειχα φοβηθει σε ταινια μου εχει μεινει ακομα

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Δεν έχω δεί μεγαλύτερη ΠΑΤΑΤΑ στη ζωή μου...το μόνο που άξιζε ήταν το καυλέτο το μελαχρινό (το οποίο ούτε ένα  :fuck2: δε το ρίξανε,να έλεγα τουλάχιστον ότι άξιζε να την δω ακόμα και γι' αυτόν τον λόγο)...τζάμπα τα 2 ευρώ στο dvdάδικο  :S

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θα μπορουσα να συνεχισω τη ζωη μου και χωρις να το εχω δει...

lakis1975

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
229
Πόντοι
21
Τα λογια ειναι περιτα ......  Blair witch project..... :jerking: :jerking: :jerking:

Και να φανταστειτε κουβαλησα και 6-7 ατομα μαζι μου στον κινηματογραφο.....μονο που δεν με  :fuck2:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οι ταινιες του Περακη ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ για τον πουτσο!!!!!!ΟΛΕΣ,με ξαιρεση ισως το Λουφα και Παραλλαγη 1 λογω των καλων ηθοποιων.Τους παλιους εννοω,Ξενιδης κλπ.Οι υπολοιπες ειναι τοσο μουφα που δεν βλεπονται.Στορυ για τον πουτσο,χαρακτηρες εξωπραγματικοι,ουφο εντελως.Πηγα πριν 3 χρονια να δω το "Ψυχραιμια"σε DVD,στο μισαωρο με πηρε ο υπνος.Τωρα τελευταια που το εδειξε η τηλεοραση το εγραψα,και ειδα καμια ωρα παραπανω.Πιστευω οτι μεσα στην τρεχουσα δεκαετια θα το δω ολο.Μια μαλακια και μιση.Διαλογοι,χαρακτηρες τα παντα.Παει ενας λεει να σκοτωσει τον γιο ενος μεγαλοεργολαβου για 15000 ευρω.ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!!!!!!!!Και οι υπολοιπες ταινιες ιδια σκατα.Του Λουφα 2 εκανα το λαθος να το δω στο σινεμα,και δεν το ξανακανω.Τα υπολοιπα DVD ΚΑΙ ΑΝ........

Και ομως αυτος ο τυπος σπρωχνοταν καποτε αβερτα ως μεγαλη σκηνοθεταρα απο τα ΜΜΕ της κωλαρας(αυτα που αναρωτιουνται μωρε γιατι εχουν γκρεμοτσακιστει οι πωλησεις τους :2funny:)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.906
Πόντοι
606
truman kapote...ο,τι χειροτερο εχει βγει

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Eυκολακι. Ολες οι ταινιες του Joel Scumacher μετα τα μεσα των 90s.
Ειδικα το Batman & Robin ειναι εκτος συναγωνισμου.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
το φετινο Ghost rider...κοντεψα να κοιμηθω μεχρι τελους...οτι χειροτερο.... :tired:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
''Ο Αντίχριστος'' του ''κουλτουριάρη'' Λαρς Φον Τρίερ...

Έκλαιγα από τα νεύρα μου...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
''Ο Αντίχριστος'' του ''κουλτουριάρη'' Λαρς Φον Τρίερ...

Έκλαιγα από τα νεύρα μου...

Είμαι πάρα πολύ κινηματογραφόφιλος.Σε μία ταινία έφυγα πριν τελειώσει, δεν άντεξα.Ηταν δεκαετία 70 ένα κινεζικό φίλμ [Λ.Δ.Κ]δεν θυμάμαι τίτλο,με θέμα τα τελευταία στάδια της πορείας του Μαο προς την εξουσία.Οποια ταινία έχετε θεωρήσει μάπα, μπροστά σε αυτη που λέω εγώ είναι αριστούργημα της 7ης τέχνης.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Ήταν μια ταινία η οποία πήρε δημοσιότητα γιατί στην παραγωγή ήταν ο Jackson της τριλογίας του άρχοντα. District 9 νομίζω λεγόταν. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
δε θυμάμαι πως λεγόταν (τόσο ενδιαφέρον ήταν).
το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι είχε γυριστεί όλη μέσα σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο!
αν θυμάται κανείς ας ρίξει το όνομά της. θέλω να την ξαναδω!  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom