Νέα

Ποια είναι η αγαπημένη σας Pole Dancer;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepermint
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 716
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
134
Like
52.354
Πόντοι
27.261

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.810
Πόντοι
456
δε ξερω για πιο παλια, αλλα για μετα τους ολυμπιακους μεχρι και λιγο πριν την κριση, που ξερω,
γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ !!!
Αυτός ο χαμός γινόταν κ πιο πριν...
Δεκαετία 90 το άθλημα ανθούσε!!!

OP
OP
P

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
168
Πόντοι
6
Από τότε μεχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ο πληθυσμός, οι σχολές χορού και οι χορεύτριες αυξήθηκαν ραγδαία. Να προσθέσω επίσης ότι το pole dancing ωρίμασε περισσότερο, όπως άλλωστε όλες οι τέχνες στο πέρασμα του χρόνου. Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών έχουμε τεράστιο ανταγωνισμό σε κάθε πτυχή αυτής της τέχνης.

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.680
Πόντοι
456
καταπληκτική σε αυτό που κάνει ,υπέροχος άνθρωπος .......και όχι δεν κάνει βίζιτες .....

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
1
'Εχω ρωτήσει και σε άλλο νήμα. Θυμάστε μια κορυφαία που την έλεγαν Επιστήμη, Ελληνίδα με τατουάζ μελαχρινή. Έδινε τρελό πόνο και έχει χαθεί εδώ και χρόνια. Δούλευε Συγγρου νομίζω στο Αφορδίτη ή στο baby o . ¨Εχω χάσει τα ίχνη της

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
895
Πόντοι
86
'Εχω ρωτήσει και σε άλλο νήμα. Θυμάστε μια κορυφαία που την έλεγαν Επιστήμη, Ελληνίδα με τατουάζ μελαχρινή. Έδινε τρελό πόνο και έχει χαθεί εδώ και χρόνια. Δούλευε Συγγρου νομίζω στο Αφορδίτη ή στο baby o . ¨Εχω χάσει τα ίχνη της
Μη το ψαχνεις φιλαρακι μονο επιστημη και μετα το χαος.
Ειναι τουμπανο, καλυτερη δεν γινεται και εκανε και ονομα.
Δεν υπαρχει αλλη στη δευτερη θεση που να ειναι τοσο γνωστη, οποτε αναγκαστικα στρογγυλοκαθεται στον θρονο.

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
115
Πόντοι
1
αυτη μου αρεσει αλλα δεν ξερω πως λεγεται

Συνημμένα

• endunamwsi-1463x2048.jpg
    endunamwsi-1463x2048.jpg
    166,7 KB · Εμφανίσεις: 3

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.624
Πόντοι
1.106
Από τότε μεχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ο πληθυσμός, οι σχολές χορού και οι χορεύτριες αυξήθηκαν ραγδαία. Να προσθέσω επίσης ότι το pole dancing ωρίμασε περισσότερο, όπως άλλωστε όλες οι τέχνες στο πέρασμα του χρόνου. Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών έχουμε τεράστιο ανταγωνισμό σε κάθε πτυχή αυτής της τέχνης.
Ναι και στην τέχνη του σουβλατζιδικου αυξήθηκε ο ανταγωνισμός
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ένα ήταν το μουνι
Μαρία Νικολ

10A

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
8
Like
1.166
Πόντοι
200
Είχα μάθει ότι μετά το baby o έγινε λουλουδού στα μπουζούκια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom