Νέα

Ποδήλατο: η τρέλλα πάει στα βουνά ή κυκλοφορεί και στην πόλη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newcummer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
newcummer

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ναι ατελειωτη καυλα.....που μπορω να βρω ξερεις??κ τιμουλες ποσο παιζουν??

σε ενδιαφερει single speed retro? αν ναι... ριξε μια ματια στο VCA.
Απο κει και περα, εχω πολυ καλη εμπειρια απο τον Frederick's Bikes στην Αλεξανδρας...

Αν θες διευθυνσης, πες μου να σου στειλω με πμ... μην θεωρηθει οτι κανω διαφημηση.

Τωρα για τιμες, θα σου ελεγα να περιμενεις 400 ευρω μεχρι αρκετα παραπανω, αναλογα με τι σκελετο, και περιφεριακα θελεις...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.897
Πόντοι
13.165
Φίλε xilnic θέλω κι εγώ σαν τρελός να κυκλοφορώ με το ποδηλατάκι μου στην Αθήνα,να πηγαίνω στη δουλειά μου,στη σχολή μου,ακόμα και στη Φυλής,αλλά φοβάμαι ότι μια μέρα θα το ψάχνω για να γυρίσω σπίτι και δεν δεν θα το βρίσκω πουθενά.Εσύ τι κάνεις για να μην σου το κλέψουνε?
εχω παρει μια αλυσιδα για μηχανη φιλε,μου κοστισε 35 ευρω και προσπαθω να το βαζω κοντα σε μαγαζια,σε κοινη θεα,σε φωτεινο μερος και για μιση με μια ωρα συνηθως
Η αλυσιδα που σου δινουν πολλες φορες δωρεαν τα καταστηματα δεν κανει

OP
OP
newcummer

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε xilnic θέλω κι εγώ σαν τρελός να κυκλοφορώ με το ποδηλατάκι μου στην Αθήνα,να πηγαίνω στη δουλειά μου,στη σχολή μου,ακόμα και στη Φυλής,αλλά φοβάμαι ότι μια μέρα θα το ψάχνω για να γυρίσω σπίτι και δεν δεν θα το βρίσκω πουθενά.Εσύ τι κάνεις για να μην σου το κλέψουνε?

οπως λεει και ο xilnic αλυσιδα μηχανης... U lock και τωρα εχουν βγει κατι πολυ καλα (δεν τα βρισκω τωρα σε καποιο site να στο δειξω) Μην τσιγκουνευτεις για κλειδαρια!!!  και να εχεις παντα στο μυαλο σου, οτι ολες οι κλειδαριες ανοιγουν... το κλειδωνεις με κατι καλο, και ριχνεις μια ματια καθε λιγο και λιγακι... αυτο κανω εγω. Φιλος εχασε το κλειδι της κλειδαριας του, και πηγε με τροχο (ναι ναι τροχο) να το κοψει, και κανεις δεν του ειπε τιποτα.  οποτε ΟΛΑ ανοιγουν. Δεν δινει κανεις σημασια!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.897
Πόντοι
13.165
Μεσημερι σημερα και εχω ανεβει με το μετρο στο κολωνακι για καφε,εχω παρει μαζι και το σπαστο μου ποδηλατο γιατι δεν ξερω τι θα βρω στην επιστροφη με την πορεια..τελειωνοντας τον καφε προσπαθω να κατεβω τη β.σοφιας αλλα ματαια..οι αστυνομικοι με γυριζουν πισω,η ατμοσφαιρα είναι τοσο μελαγχολικη,καπνογονα,προσωπα σκυθρωπα..Λεω να παρω το μετρο από ευαγγελισμο αλλα τελικα αντιστεκομαι,κατεβαινω τη β κωνσταντινου,θελω να παω στη διονυσιου αεροπαγιτου και να δω την ακροπολη..Τελικα το πεισμα μου δικαιωνεται,στον πετροκτιστο δρομο της ακροπολης όλα αλλαζουν,χαρουμενα προσωπα,ηλιος,ευχαριστες φατσες και μια κοπελα που τη προσπερναω διαπιστωνοντας εστω και στιγμιαια ποσο ομορφη είναι,ποσο γλυκια είναι ,επρεπε να της μιλησω,μου αρεσε τοσο πολύ.Κατεβαινοντας περναω από τον θερινο κινηματογραφο του θησειου,πωλειται γραφει η ταμπελα,σε αυτό το κινηματογραφο πηγαινα τα τελευταια καλοκαιρια για να δω παλιες κλασσικες ταινιες,τελικα μεγαλωνω και τα πραγματα σιγα σιγα αλλαζουν,τελικα αυτό το ποδηλατακι είναι μαγικο,τοσο μικρο αλλα καταφερνει να πετυχαινει κατι τοσο μεγαλο,διαπιστωνω ότι με κραταει νέο..κατεβαινω την ηρακλειδων και το σκηνικο γινεται ακομη καλυτερο,νεα παιδια πινουν το ουζακι τους και συζητανε στα καφενεδακια του δρομου.Τελικα μου αρεσε αυτή η βολτα,την αγαπαω τοσο πολύ την αθηνα

OP
OP
newcummer

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μεσημερι σημερα και εχω ανεβει με το μετρο στο κολωνακι για καφε,εχω παρει μαζι και το σπαστο μου ποδηλατο γιατι δεν ξερω τι θα βρω στην επιστροφη με την πορεια..τελειωνοντας τον καφε προσπαθω να κατεβω τη β.σοφιας αλλα ματαια..οι αστυνομικοι με γυριζουν πισω,η ατμοσφαιρα είναι τοσο μελαγχολικη,καπνογονα,προσωπα σκυθρωπα..Λεω να παρω το μετρο από ευαγγελισμο αλλα τελικα αντιστεκομαι,κατεβαινω τη β κωνσταντινου,θελω να παω στη διονυσιου αεροπαγιτου και να δω την ακροπολη..Τελικα το πεισμα μου δικαιωνεται,στον πετροκτιστο δρομο της ακροπολης όλα αλλαζουν,χαρουμενα προσωπα,ηλιος,ευχαριστες φατσες και μια κοπελα που τη προσπερναω διαπιστωνοντας εστω και στιγμιαια ποσο ομορφη είναι,ποσο γλυκια είναι ,επρεπε να της μιλησω,μου αρεσε τοσο πολύ.Κατεβαινοντας περναω από τον θερινο κινηματογραφο του θησειου,πωλειται γραφει η ταμπελα,σε αυτό το κινηματογραφο πηγαινα τα τελευταια καλοκαιρια για να δω παλιες κλασσικες ταινιες,τελικα μεγαλωνω και τα πραγματα σιγα σιγα αλλαζουν,τελικα αυτό το ποδηλατακι είναι μαγικο,τοσο μικρο αλλα καταφερνει να πετυχαινει κατι τοσο μεγαλο,διαπιστωνω ότι με κραταει νέο..κατεβαινω την ηρακλειδων και το σκηνικο γινεται ακομη καλυτερο,νεα παιδια πινουν το ουζακι τους και συζητανε στα καφενεδακια του δρομου.Τελικα μου αρεσε αυτή η βολτα,την αγαπαω τοσο πολύ την αθηνα

:thumbsup:

ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες.... το ποδηλατο σου προσφερει τοσα συναισθηματα!
Ειναι πιο ομορφη η αθηνα με το ποδηλατο τελικα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
xilnik αδικεισαι.....αν δεν γραφεις ηδη γραψε...ποιηση ,πεζα κατι.....εχεις ταλεντο...... :sunglasses:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
συναγωνιστή xilnik πολύ ευχάριστη, ζωντανή
και περιγραφική η ποδηλατική ανταπόκρισή σου!
η πόλη έχει πολλές ομορφιές που λόγω ρουτίνας, καθημερινότητας,
κεκτημένης ταχύτητας ή τρόπου αντίληψης των πραγματων δεν τις βλέπουμε
ή μάλλον δεν τις εκτιμούμε όσο θα έπρεπε!!..

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μεσημερι σημερα και εχω ανεβει με το μετρο στο κολωνακι για καφε,εχω παρει μαζι και το σπαστο μου ποδηλατο γιατι δεν ξερω τι θα βρω στην επιστροφη με την πορεια..τελειωνοντας τον καφε προσπαθω να κατεβω τη β.σοφιας αλλα ματαια..οι αστυνομικοι με γυριζουν πισω,η ατμοσφαιρα είναι τοσο μελαγχολικη,καπνογονα,προσωπα σκυθρωπα..Λεω να παρω το μετρο από ευαγγελισμο αλλα τελικα αντιστεκομαι,κατεβαινω τη β κωνσταντινου,θελω να παω στη διονυσιου αεροπαγιτου και να δω την ακροπολη..Τελικα το πεισμα μου δικαιωνεται,στον πετροκτιστο δρομο της ακροπολης όλα αλλαζουν,χαρουμενα προσωπα,ηλιος,ευχαριστες φατσες και μια κοπελα που τη προσπερναω διαπιστωνοντας εστω και στιγμιαια ποσο ομορφη είναι,ποσο γλυκια είναι ,επρεπε να της μιλησω,μου αρεσε τοσο πολύ.Κατεβαινοντας περναω από τον θερινο κινηματογραφο του θησειου,πωλειται γραφει η ταμπελα,σε αυτό το κινηματογραφο πηγαινα τα τελευταια καλοκαιρια για να δω παλιες κλασσικες ταινιες,τελικα μεγαλωνω και τα πραγματα σιγα σιγα αλλαζουν,τελικα αυτό το ποδηλατακι είναι μαγικο,τοσο μικρο αλλα καταφερνει να πετυχαινει κατι τοσο μεγαλο,[size=14pt]διαπιστωνω ότι με κραταει νέο[/size]..κατεβαινω την ηρακλειδων και το σκηνικο γινεται ακομη καλυτερο,νεα παιδια πινουν το ουζακι τους και συζητανε στα καφενεδακια του δρομου.Τελικα μου αρεσε αυτή η βολτα,την αγαπαω τοσο πολύ την αθηνα

...οτι και να κανεις,δε σωζεσαι εσυ!Παπουυυυυυυυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
υ.γ. το θερινό σινεμά στο θησείο στον πεζόδρομο της αρεοπαγίτου (και όχι αεροπαγίτου  :grin:) έκλεισε?.. :think: 
κρίμα..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.897
Πόντοι
13.165
ειναι πραγματικα απογοητευτικο ν ανοιγεις τη καρδουλα σου,τη ψυχουλα σου και να βρισκονται μερικα πεζα ατομα σαν τον billy και να κατεβαζουν το επιπεδο της συζητησης :)
billy γραψε και συ καμια ποδηλατικη ανταποκριση(ειμαστε φιλοι)
Το θερινο nick ειδα οτι πωλειται,gl και velvy ευχαριστω για τα καλα λογια
Να πω μονο οσον αφορα το θρεντ οτι πραγματικα μια βολτα στην ακροπολη και το μουσειο σου φτιαχνει τη διαθεση,ειδικα σε λιγο που θα φτιαχνει και ο καιρος, την αλλη φορα θα το επισκεφτω,θα εμπαινα και σημερα αλλα λογω επεισοδιων στην αθηνα φοβηθηκα μη μου το φανε παρκαρισμενο εξω

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

απορω γιατι δεν βαζουν γατζους πισω απ τα lift στον Παρνασσο για off season downhill mountain biking!
Το ειχα προτινει πριν καποια χρονια αλλα τιποτα.

Και πολυ λογικο μου φαινεται να μην κανουν τιοπτα!Εχεις προσεξει πχ τον Ηρακλη και σου φαινεται πως ειναι διαδρομη για DH???
Any way...εχει διαδρομες για DH ο Παρνασσος αλλα σιγουρα οχι στο χιονοδρομικο,ειναι απο την πισω πλευρα του βουνου....προς Πολυδροσο!

parnassos_22_2010_081.JPG

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ....ΕΥΚΟΛΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ??....

Τελικα μονο τεταρτες απο τις 6 και μετα και κυριακες απο 12 μεχρι τελος της βαρδιας και μονο 2 ποδηλατα στο τελευταιο βαγονι...
Ρε αλητες αυτο ειναι φιλολαικο μετρο η οικολογικη ευαισθησια??....

το προγραμμα ειναι δοκιμαστικο....οπως ηταν και η μεθαδονη με τις λιστες ντροπης που εδω και 8 χρονια ειναι ακομα σε πιλοτικο σταδιο....

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ειναι πραγματικα απογοητευτικο ν ανοιγεις τη καρδουλα σου,τη ψυχουλα σου και να βρισκονται μερικα πεζα ατομα σαν τον billy και να κατεβαζουν το επιπεδο της συζητησης :)
billy γραψε και συ καμια ποδηλατικη ανταποκριση(ειμαστε φιλοι)
Το θερινο nick ειδα οτι πωλειται,gl και velvy ευχαριστω για τα καλα λογια
Να πω μονο οσον αφορα το θρεντ οτι πραγματικα μια βολτα στην ακροπολη και το μουσειο σου φτιαχνει τη διαθεση,ειδικα σε λιγο που θα φτιαχνει και ο καιρος, την αλλη φορα θα το επισκεφτω,θα εμπαινα και σημερα αλλα λογω επεισοδιων στην αθηνα φοβηθηκα μη μου το φανε παρκαρισμενο εξω

:2funny: :2funny: :2funny:....σε καλο σου!!!
Αφου με ξερεις....ειμαι βουνισιο παιδι εγω...οι ροδες μου δεν εχουν πατησει ποτε τα ιερα πλακακια της Διον.Αρεοπαγιτου!!!  :kissass2:

Uploaded with ImageShack.us

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ....ΕΥΚΟΛΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ??....

Τελικα μονο τεταρτες απο τις 6 και μετα και κυριακες απο 12 μεχρι τελος της βαρδιας και μονο 2 ποδηλατα στο τελευταιο βαγονι...
Ρε αλητες αυτο ειναι φιλολαικο μετρο η οικολογικη ευαισθησια??....

το προγραμμα ειναι δοκιμαστικο....οπως ηταν και η μεθαδονη με τις λιστες ντροπης που εδω και 8 χρονια ειναι ακομα σε πιλοτικο σταδιο....

πεστα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mountain-bike-31.jpg

mammoth-mountain-bike-park.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697

ευγε φίλε xilnik! :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πηγε κανεις στην ποδηλατοπορεια σημερα??
στα freedays? πειτεεεεεεεεεεε

@ματζ προσωπικα πιστευω *δεν εχω κανει* οτι ειναι τρομερα αβολα γτ εχουν μικρες ροδες κ δεν πανε γρηγορα. οταν πας βολτα πρεπει να σου βγει η πιστη για να φτασεις τους αλλους.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οντως λες να μην αξιζουν??ας μας πει καποιος που τα εχει καβαλησει αλλα ειχαν αναφερει οτι ειναι μια χαρα....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
οντως λες να μην αξιζουν??ας μας πει καποιος που τα εχει καβαλησει αλλα ειχαν αναφερει οτι ειναι μια χαρα....

κανεις ποδηλατο?
εξαρταται γτ το θελεις. για να μετακινεισαι μες στην πολη τσακ μπαμ κ να χρησιμοποιες κ μμμ ή για να πηγαινεις μακρινες βολτες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom