Νέα

Ποδήλατο: η τρέλλα πάει στα βουνά ή κυκλοφορεί και στην πόλη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newcummer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Στο Κορωπιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σας βλεπω μεχρι Γλυφαδα να κερνατε κανα παγωτο τα γκομενακια και παλι πισω.

Καγκουρες των ποδηλατων.

XAXAXA!
μην ζηλευεις!

ΥΓ.ωραιο αβαταρ! :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
XAXAXA!
μην ζηλευεις!

ΥΓ.ωραιο αβαταρ! :2funny:

Δε ζηλευω. Το ποδηλατο μοδα ειναι και θα περασει.
Μου την δινει μονο που δωσατε το φιλι της ζωης σε κατι λαμογια ποδηλαταδες (μαγαζια με ποδηλατα).

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μου την δινει μονο που δωσατε το φιλι της ζωης σε κατι λαμογια ποδηλαταδες (μαγαζια με ποδηλατα).

Για πολλούς είναι απλά στάση ζωής. Έλα σε ένα freeday να δεις τι έχουν κάνει στα ποδήλατά τους, έλα σε εκδρομές να τους δεις με τη σκηνούλα τους και μετά γίνε τόσο απόλυτος με εκφράσεις μόδα είναι θα περάσει.
Δε μιλάω για μένα.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Εχεις δικιο αλλα ετσι ειναι η μοδα......μεχρι τωρα τα τρωγανε τα λαμογια με τα συνεργεια μοτοσικλετων και των αυτοκινητων (αρχιλαμογια)θα αξιζε το ποδηλατο αν υπηρχε υποδομη αλλα θα παει και αυτο οταν περασει η μοδα στον σωρο μαζι με τα αλλα.Καγκουραδες ποδηλαταδες..ερχονται τα σκεητ  :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Για πολλούς είναι απλά στάση ζωής. Έλα σε ένα freeday να δεις τι έχουν κάνει στα ποδήλατά τους, έλα σε εκδρομές να τους δεις με τη σκηνούλα τους και μετά γίνε τόσο απόλυτος με εκφράσεις μόδα είναι θα περάσει.
Δε μιλάω για μένα.
περισυλλογή ποδηλατών 24ωρο sos Λουτσος phone .6944 5******
αν με χρειαστείς πάρε με  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και για κοκκορέτσι στη Βάρη :tooth: :tooth:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
περισυλλογή ποδηλατών 24ωρο sos Λουτσος phone .6944 5******
αν με χρειαστείς πάρε με  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και για κοκκορέτσι στη Βάρη :tooth: :tooth:

Εχεις μεγαλο στολο απο φορτηγα φιλε;
Θα σου χρειαστει.

Ντε Μεκ ποδηλαταδα. Για να εχουν να λενε στον καφε και στην δουλεια οτι θα κανουν 60χλμ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σφέρδεκλε μας τα τουμπάνιασες.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:sunglasses:

zero πώς πήγες με το νέο όχημα? Το έχουμε? :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
..καλοριζικο το γερμανικο εργαλειο...εσυ εχεις προτιμηση στα ρωσικα προιοντα,πως και ετσι??? :grin: ;) ;)

ποδηλατο (εχω 2 γερμανικα, ενα corratec & ενα cube),και  αυτοκίνητο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ
πουτάνα Ρωσιδα ή Ουκρανίδα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
πινεζες ρε θα ριξω στη πειραιως την αλλη παρασκευη :birdman:
ετσι γιατι σας εχω αχτι :tickedoff:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Στην Ελλαδα μεχρι τωρα δεν υπαρχει υποδομη για ποδηλατοδρομους.Πριν 20 χρονια ειμουνα κ εγω φανατικος ειχα αγωνιστικο κ κυκλοφορουσα στους δρομους παρεα με τα αυτοκινητα κανοντας απειρα χιλιομετρα και μεγαλες διαδρομες κ απεφευγα οπως ο διαλος το λιβανι τα μερη που κυκλοφορουν πεζοι.Και αν χρειαζοταν το τελευταιο πηγαινα με την ελαχιστη ταχυτητα και με σεβασμο στους πεζους.Πολλοι ποδηλατες την εχουν δει νικι λαουντα τελευταια και κυκλοφορουν με μεγαλη ταχυτητα σε μερη που κυκλοφορουν πεζοι και μικρα παιδακια.Σημερα ενας μαλακας κοντεψε να πατησει τον ανηψιο μου στην παραλια χωρις να φταιει το πιτσιρικι καθως πηγαινε ευθεια.Σου αρεσει φιλε το ποδηλατο ΟΚ κ εγω μαζι σου πηγαινε ομως σε ποδηλατοδρομο αν βρεις αλλιως στον δρομο παρεα με τα αμαξια οπως εκανα πριν 20 χρονια και να σεβεσαι τον πεζο.Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να κοιταμε συνεχεια πισω μας μπας και περασει κανα ποδηλατο και μας παρει παρεα(ειναι και αθορυβα).Διαφορετικα με βλεπω την επομενη φορα να το φοραω το ποδηλατο κολαρο σε κανα αναβατη.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Στην Ελλαδα μεχρι τωρα δεν υπαρχει υποδομη για ποδηλατοδρομους.Πριν 20 χρονια ειμουνα κ εγω φανατικος ειχα αγωνιστικο κ κυκλοφορουσα στους δρομους παρεα με τα αυτοκινητα κανοντας απειρα χιλιομετρα και μεγαλες διαδρομες κ απεφευγα οπως ο διαλος το λιβανι τα μερη που κυκλοφορουν πεζοι.Και αν χρειαζοταν το τελευταιο πηγαινα με την ελαχιστη ταχυτητα και με σεβασμο στους πεζους.Πολλοι ποδηλατες την εχουν δει νικι λαουντα τελευταια και κυκλοφορουν με μεγαλη ταχυτητα σε μερη που κυκλοφορουν πεζοι και μικρα παιδακια.Σημερα ενας μαλακας κοντεψε να πατησει τον ανηψιο μου στην παραλια χωρις να φταιει το πιτσιρικι καθως πηγαινε ευθεια.Σου αρεσει φιλε το ποδηλατο ΟΚ κ εγω μαζι σου πηγαινε ομως σε ποδηλατοδρομο αν βρεις αλλιως στον δρομο παρεα με τα αμαξια οπως εκανα πριν 20 χρονια και να σεβεσαι τον πεζο.Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να κοιταμε συνεχεια πισω μας μπας και περασει κανα ποδηλατο και μας παρει παρεα(ειναι και αθορυβα).Διαφορετικα με βλεπω την επομενη φορα να το φοραω το ποδηλατο κολαρο σε κανα αναβατη.
γιατι στο δρομο ρε φιλε
να γινω εγω φονιας για ενα μαλακα
οπως προχθες και σημερα που πηγαιναν βραδυ χωρις φωτα
ελεος πια και σαββατο βραδυ στη παραλιακη που γινεται ο χαμος απο κυκλοφοριακο :jerking:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Εχεις και εσυ τα δικια σου.Το ποδηλατο θελει και μυαλο(δεν το καβαλαμε απλως και φυγαμε) και οργανωση οτι και αν σημαινει αυτο ή απο την μερια της πολιτεια ή του ποδηλατη.Μπας κ γιναμε Ολλανδια κ Δανια...? και δεν το εχω παει χαμπαρι..?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Εχεις και εσυ τα δικια σου.Το ποδηλατο θελει και μυαλο(δεν το καβαλαμε απλως και φυγαμε) και οργανωση οτι και αν σημαινει αυτο ή απο την μερια της πολιτεια ή του ποδηλατη.Μπας κ γιναμε Ολλανδια κ Δανια...? και δεν το εχω παει χαμπαρι..?
ειναι απλα τα πραγματα
καβαλησε ο γιωργακης το ποδηλατο
ειπε περι δανιας του νοτου
πεταχτηκε και ο μενουμε ελλαδα
και οποιον παρει ο χαρος
:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom