- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
και γαμω
ποσα εσταξες;
1.100 euro..
και γαμω
ποσα εσταξες;
Στο Κορωπιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;
Σας βλεπω μεχρι Γλυφαδα να κερνατε κανα παγωτο τα γκομενακια και παλι πισω.
Καγκουρες των ποδηλατων.
1.100 euro..
XAXAXA!
μην ζηλευεις!
ΥΓ.ωραιο αβαταρ!
αντε ξεκόλα απο την μηχανη και παρε και εσυ ενα να γουσταρουμε!
υπαρχουν και σκελετοι xxx;large για τα μετρα σου!
Δε ζηλευω. Το ποδηλατο μοδα ειναι και θα περασει.
Μου την δινει μονο που δωσατε το φιλι της ζωης σε κατι λαμογια ποδηλαταδες (μαγαζια με ποδηλατα).
Εχεις δικιο αλλα ετσι ειναι η μοδα......μεχρι τωρα τα τρωγανε τα λαμογια με τα συνεργεια μοτοσικλετων και των αυτοκινητων (αρχιλαμογια)θα αξιζε το ποδηλατο αν υπηρχε υποδομη αλλα θα παει και αυτο οταν περασει η μοδα στον σωρο μαζι με τα αλλα.Καγκουραδες ποδηλαταδες..ερχονται τα σκεητΔε ζηλευω. Το ποδηλατο μοδα ειναι και θα περασει.
Μου την δινει μονο που δωσατε το φιλι της ζωης σε κατι λαμογια ποδηλαταδες (μαγαζια με ποδηλατα).
περισυλλογή ποδηλατών 24ωρο sos Λουτσος phone .6944 5******Για πολλούς είναι απλά στάση ζωής. Έλα σε ένα freeday να δεις τι έχουν κάνει στα ποδήλατά τους, έλα σε εκδρομές να τους δεις με τη σκηνούλα τους και μετά γίνε τόσο απόλυτος με εκφράσεις μόδα είναι θα περάσει.
Δε μιλάω για μένα.
περισυλλογή ποδηλατών 24ωρο sos Λουτσος phone .6944 5******
αν με χρειαστείς πάρε με
και για κοκκορέτσι στη Βάρη
zero πώς πήγες με το νέο όχημα? Το έχουμε?
..καλοριζικο το γερμανικο εργαλειο...εσυ εχεις προτιμηση στα ρωσικα προιοντα,πως και ετσι??? ;) ;)όλα οκ!
όλα οκ!
..καλοριζικο το γερμανικο εργαλειο...εσυ εχεις προτιμηση στα ρωσικα προιοντα,πως και ετσι??? ;) ;)
γιατι στο δρομο ρε φιλεΣτην Ελλαδα μεχρι τωρα δεν υπαρχει υποδομη για ποδηλατοδρομους.Πριν 20 χρονια ειμουνα κ εγω φανατικος ειχα αγωνιστικο κ κυκλοφορουσα στους δρομους παρεα με τα αυτοκινητα κανοντας απειρα χιλιομετρα και μεγαλες διαδρομες κ απεφευγα οπως ο διαλος το λιβανι τα μερη που κυκλοφορουν πεζοι.Και αν χρειαζοταν το τελευταιο πηγαινα με την ελαχιστη ταχυτητα και με σεβασμο στους πεζους.Πολλοι ποδηλατες την εχουν δει νικι λαουντα τελευταια και κυκλοφορουν με μεγαλη ταχυτητα σε μερη που κυκλοφορουν πεζοι και μικρα παιδακια.Σημερα ενας μαλακας κοντεψε να πατησει τον ανηψιο μου στην παραλια χωρις να φταιει το πιτσιρικι καθως πηγαινε ευθεια.Σου αρεσει φιλε το ποδηλατο ΟΚ κ εγω μαζι σου πηγαινε ομως σε ποδηλατοδρομο αν βρεις αλλιως στον δρομο παρεα με τα αμαξια οπως εκανα πριν 20 χρονια και να σεβεσαι τον πεζο.Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να κοιταμε συνεχεια πισω μας μπας και περασει κανα ποδηλατο και μας παρει παρεα(ειναι και αθορυβα).Διαφορετικα με βλεπω την επομενη φορα να το φοραω το ποδηλατο κολαρο σε κανα αναβατη.
ειναι απλα τα πραγματαΕχεις και εσυ τα δικια σου.Το ποδηλατο θελει και μυαλο(δεν το καβαλαμε απλως και φυγαμε) και οργανωση οτι και αν σημαινει αυτο ή απο την μερια της πολιτεια ή του ποδηλατη.Μπας κ γιναμε Ολλανδια κ Δανια...? και δεν το εχω παει χαμπαρι..?