alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Σκεψου το ομως και λιγο διαφορετικα.Στην Ελλαδα μεχρι τωρα δεν υπαρχει υποδομη για ποδηλατοδρομους.Πριν 20 χρονια ειμουνα κ εγω φανατικος ειχα αγωνιστικο κ κυκλοφορουσα στους δρομους παρεα με τα αυτοκινητα κανοντας απειρα χιλιομετρα και μεγαλες διαδρομες κ απεφευγα οπως ο διαλος το λιβανι τα μερη που κυκλοφορουν πεζοι.Και αν χρειαζοταν το τελευταιο πηγαινα με την ελαχιστη ταχυτητα και με σεβασμο στους πεζους.Πολλοι ποδηλατες την εχουν δει νικι λαουντα τελευταια και κυκλοφορουν με μεγαλη ταχυτητα σε μερη που κυκλοφορουν πεζοι και μικρα παιδακια.Σημερα ενας μαλακας κοντεψε να πατησει τον ανηψιο μου στην παραλια χωρις να φταιει το πιτσιρικι καθως πηγαινε ευθεια.Σου αρεσει φιλε το ποδηλατο ΟΚ κ εγω μαζι σου πηγαινε ομως σε ποδηλατοδρομο αν βρεις αλλιως στον δρομο παρεα με τα αμαξια οπως εκανα πριν 20 χρονια και να σεβεσαι τον πεζο.Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να κοιταμε συνεχεια πισω μας μπας και περασει κανα ποδηλατο και μας παρει παρεα(ειναι και αθορυβα).Διαφορετικα με βλεπω την επομενη φορα να το φοραω το ποδηλατο κολαρο σε κανα αναβατη.
Για καθε ποδηλατη που αποθαρρυνουμε απο το να καβαλησει το ποδηλατο, γενναμε ενα ακομη αυτοκινητο στους δρομους.