Νέα

Ποδήλατο: η τρέλλα πάει στα βουνά ή κυκλοφορεί και στην πόλη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newcummer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
newcummer

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
εδω ειναι η καβλα!κλασσικο γρηγορο και μουνοπαγιδα οπως λετε 

γαματα τα ρετρο ποδηλατα!  πραγματικα πολυ ωραιο!
Εχω φιλαρακι που εισαγει τετοια. Συνηθως ειναι single speed (μια μονο ταχυτητα) και λιγο δυσκολα για αθηνα...
Αλλα οντως super cool!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
γαματα τα ρετρο ποδηλατα!  πραγματικα πολυ ωραιο!
Εχω φιλαρακι που εισαγει τετοια. Συνηθως ειναι single speed (μια μονο ταχυτητα) και λιγο δυσκολα για αθηνα...
Αλλα οντως super cool!

ναι ατελειωτη καυλα.....που μπορω να βρω ξερεις??κ τιμουλες ποσο παιζουν??

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ελα ρε φαινομενο....τελικα τι αποκαμες?

φτιαχνω ημυιπαιθριους προς το παρον εχω στειλει και κατι cv και βλεπουμε αραχτος ειμαι γενικα γαμαω τα μουνακια μου και ολα ωραια!

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο φιλε για την πρωτοβουλια σου,εξοχο θρεντ,ηθελα και εγω να το ανοιξω αλλα δεν ηξερα αν θα εχει ανταποκριση
Εχω και γω ενα σπαστο ποδηλατακι  της dahon απο το καλοκαιρι που μου εχει προσφερει μεγαλη χαρα και ικανοποιηση
Η πιο αγαπημενη μου διαδρομη ειναι απο το σπιτι μου στη φυλης :)

Φίλε xilnic θέλω κι εγώ σαν τρελός να κυκλοφορώ με το ποδηλατάκι μου στην Αθήνα,να πηγαίνω στη δουλειά μου,στη σχολή μου,ακόμα και στη Φυλής,αλλά φοβάμαι ότι μια μέρα θα το ψάχνω για να γυρίσω σπίτι και δεν δεν θα το βρίσκω πουθενά.Εσύ τι κάνεις για να μην σου το κλέψουνε?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
χαιρομαι πολυ για αυτο το θρεντ που ανοιχτηκε.κυκλοφορω με ποδηλατο στους δρομους της αθηνας απο το 1988.ναι καλα διαβαζετε 1988.τοτε ημουν 17 χρονων.αυτος που με ωθησε να ασχοληθω ηταν ενας αγγλος καθηγητης μου ,ο οποιος ηταν  και ο ιδιος ποδηλατης.
οταν ενα παιδι 17 ετων βλεπει κατι ελληναραδες καθηγητες με σαπιοκοιλιες και ενα στυλ βαριεμαι που ζω και ξαφνικα ανακαλυπτει ενα καθηγητη πραγματικο δασκαλο,που παρα την ηλικια του διεθετε μια απιστευτη δυναμη και ενεργεια,τοτε το παιδι σιγουρα θελει να μιμηθει αυτον που τον εντυπωσιαζει.
ετσι ξεκινησα το ποδηλατο στην αθηνα.
τα πρωτα χρονια ηταν πραγματικα εφιαλτικα.δεν ηταν μονο οτι οι οδηγοι των αυτοκινητων δε με προσεχαν καθολου.υπηρχε εναντιον των ποδηλατων μια πολυ περιεργη συμπεριφορα.στην καλυτερη περιπτωση σου συμπεριφερονταν σα να ησουν προβληματικος που ειχες βγει απο κανενα ιδρυμα και στη χειροτερη γινοσουν δεκτης εξαιρετικα χλευαστικης συμπεριφορας απο τη συντριπτικοτατη μεριδα του κοσμου.
φυσικα εγω ηξερα και ποιος ειμαι και γιατι το κανω και στη τελικη ποτε δε με ενδιεφερε το τι κανει η πιστευει μια κοινωνια.το αντιθετο μαλιστα αυτου του ειδους οι συμπεριφορες με πεισμωναν πιο πολυ και με εκαναν να αγαπω περισσοτερο αυτο που εκανα.
με μεγαλη χαρα παρατηρω οτι σημερα τα νεα παιδια ειναι πολυ πιο ανοιχτομυαλα σε σχεση με το παρελθον.ειναι πολυ πιο φιλελευθερα και πολυ πιο δημοκρατικα.και ισως αυτοι ειναι και οι λογοι που αρχιζουν λιγο λιγο και βαζουν στη ζωη τους το ποδηλατο
ευχομαι η πολη μας καποια μερα να γινει αμστερνταμ και να βλεπουμε δρομους γεματους ποδηλατα.ισως καποια μερα τα νεα παιδια θελησουν να το κανουν θελοντας να βαλουν στη ζωη τους χρωμα,φαντασια,τρελλα,συναισθηματα που το αυτοκινητο δε διαθετει.το αν το πετυχουν εξαρταται απο αυτα.απο τη δημιουργικη τους φαντασια και απο τη διαθεση τους να ζησουν μια ζωη που δε θα κυριαρχει το γκριζο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
χαιρομαι πολυ για αυτο το θρεντ που ανοιχτηκε.κυκλοφορω με ποδηλατο στους δρομους της αθηνας απο το 1988.ναι καλα διαβαζετε 1988.τοτε ημουν 17 χρονων.αυτος που με ωθησε να ασχοληθω ηταν ενας αγγλος καθηγητης μου ,ο οποιος ηταν  και ο ιδιος ποδηλατης.
οταν ενα παιδι 17 ετων βλεπει κατι ελληναραδες καθηγητες με σαπιοκοιλιες και ενα στυλ βαριεμαι που ζω και ξαφνικα ανακαλυπτει ενα καθηγητη πραγματικο δασκαλο,που παρα την ηλικια του διεθετε μια απιστευτη δυναμη και ενεργεια,τοτε το παιδι σιγουρα θελει να μιμηθει αυτον που τον εντυπωσιαζει.
ετσι ξεκινησα το ποδηλατο στην αθηνα.
τα πρωτα χρονια ηταν πραγματικα εφιαλτικα.δεν ηταν μονο οτι οι οδηγοι των αυτοκινητων δε με προσεχαν καθολου.υπηρχε εναντιον των ποδηλατων μια πολυ περιεργη συμπεριφορα.στην καλυτερη περιπτωση σου συμπεριφερονταν σα να ησουν προβληματικος που ειχες βγει απο κανενα ιδρυμα και στη χειροτερη γινοσουν δεκτης εξαιρετικα χλευαστικης συμπεριφορας απο τη συντριπτικοτατη μεριδα του κοσμου.
φυσικα εγω ηξερα και ποιος ειμαι και γιατι το κανω και στη τελικη ποτε δε με ενδιεφερε το τι κανει η πιστευει μια κοινωνια.το αντιθετο μαλιστα αυτου του ειδους οι συμπεριφορες με πεισμωναν πιο πολυ και με εκαναν να αγαπω περισσοτερο αυτο που εκανα.
με μεγαλη χαρα παρατηρω οτι σημερα τα νεα παιδια ειναι πολυ πιο ανοιχτομυαλα σε σχεση με το παρελθον.ειναι πολυ πιο φιλελευθερα και πολυ πιο δημοκρατικα.και ισως αυτοι ειναι και οι λογοι που αρχιζουν λιγο λιγο και βαζουν στη ζωη τους το ποδηλατο
ευχομαι η πολη μας καποια μερα να γινει αμστερνταμ και να βλεπουμε δρομους γεματους ποδηλατα.ισως καποια μερα τα νεα παιδια θελησουν να το κανουν θελοντας να βαλουν στη ζωη τους χρωμα,φαντασια,τρελλα,συναισθηματα που το αυτοκινητο δε διαθετει.το αν το πετυχουν εξαρταται απο αυτα.απο τη δημιουργικη τους φαντασια και απο τη διαθεση τους να ζησουν μια ζωη που δε θα κυριαρχει το γκριζο.

καλα τα λες φιλε και εγω μαζι σου.τι ποδηλατο εχεις αν επιτρεπεται?εγω προτιμω τα ρετρο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom